עבור לתוכן

אטרקציות באילת ... עזרה מהתותחים ?!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוהוווו הנה ה"שולף" הגיע !!! :silly:

יאלללללה חברה עוד הצעות !!!!!! :jump:

פורסם

זהו אחי אין עוד מה לעשות שם

כל מה שרשמתי לך

יש שם גם לונה פארק מיני כזה

פורסם

זה בסה"כ אילת, אל תצפה ליותר מדי.

תישרף בשמש, תתחיל עם בנות, תחרוש את הטיילת והקניון וזהו.

פורסם

שנה שעברה יצאתי עם חברים לאילת... הלכנו לאיזה דאנס-בר, באמצע הלילה אנחנו יוצאים להשתין (ליטר וחצי בירה וכמה שוטים לא נשארים הרבה זמן בבטן  :smile1: )

בקיץ קוץ איזה אחד בא אחרנו , ניגש לאחד החברים ואומר לו שהוא רוצה לדבר איתו "ביחידות" הוא הולך איתו וחוזר אחרי דקה כולו בשוק עצבני

אחרי חצי דקה הצלחנו להוציא ממנו את המידע...  :-* בעל הבית נדלק עליו  :-* !!!!  :lol:  :lol:  :lol: כמובן שהיינו יותר מידי שיכרורים כדי ללכת למקום אחר ומה גם שהבטיחו לנו שתייה חופשית על חשבון הבית אם החבר יסכים להצעה...

אז כל הלילה ניסנו לשכנע אותו בשיתוף פעולה שוטף עם המלצריות הכוסיות שיתן לזה צ'אנס... תמיד יש פעם ראשונה ... גם ככה הוא שיכור והוא לא ירגיש "הרבה" ... זה נורא אין עכשיו... לא נספר לחברה שלך כלום ... כמובן הכל על מנת שנקבל שתייה חופשית , הרבה זמן לא צחקתי ככה מאז  :xyxthumbs:

נו טוב לפחות הוא קיבל כמה דרינקים על חשבון הבית  :P

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוא הסכים ? :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

היום אפשר כבר להשכיר במלון 4 כוכבים סוויטה ל 6 וזה יוצא ל 4 לילות 400~ שקל לבן אדם עם ארוחת בוקר

מי צריך את כל הדירות הסרוחות האלה "הבית של זמי" וכו'

אגב..יום ראשון חברים שלי נוסעים לאילת וזה סוויטה ל6 והם כבר 6, נזכרתי מאוחר מדיי שאני רוצה לנסוע

קיצר בדקנו ואי אפשר להוסיף מיטה- אמרו שזה חדר ל 6 מקסימום.

יש לי אפשרות לבוא עם שק שינה או איזה מזרון ולישון על הרצפה, או להתחלף שם מדי פעם עם משהו

ואוכל זה שטויות...השאלה זה אם כדאי או שיש מצב שיעשו בעיות אם יתפסו אותנו?

פורסם

היום אפשר כבר להשכיר במלון 4 כוכבים סוויטה ל 6 וזה יוצא ל 4 לילות 400~ שקל לבן אדם עם ארוחת בוקר

מי צריך את כל הדירות הסרוחות האלה "הבית של זמי" וכו'

אגב..יום ראשון חברים שלי נוסעים לאילת וזה סוויטה ל6 והם כבר 6, נזכרתי מאוחר מדיי שאני רוצה לנסוע

קיצר בדקנו ואי אפשר להוסיף מיטה- אמרו שזה חדר ל 6 מקסימום.

יש לי אפשרות לבוא עם שק שינה או איזה מזרון ולישון על הרצפה, או להתחלף שם מדי פעם עם משהו

ואוכל זה שטויות...השאלה זה אם כדאי או שיש מצב שיעשו בעיות אם יתפסו אותנו?

איך יתפסו? זה לא שהם יכולים להיכנס לחדר מתי שבא להם.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והוא הסכים ?  :lol: :lol: :lol: :lol:

לא !!!  :bash:  :s07:  :pissed:  :kopfpatsch:

הכי מצחיק היה שהוא רצה לבדוק מי בעל הבית... חשבנו כבר שאולי יש בכל זאת סיכוי שהוא הולך לעשות את זה   :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים