עבור לתוכן

מחפש אוזניות inear

Featured Replies

פורסם
אמרו שהם לא עמידים הוכחתיע שהם מאוד עמידים זה הכול

aquarius, אתה עולה חדש?

אתה צריך בדחיפות לעבוד על העברית שלך.

בכל תארד אתה חוזר ואומר "הוכחתי" אבל אתה לא ממש מבין את פירוש המילה...

לא הוכחת פה שום דבר, אמרת את דעתך הממש לא מקצועית וגם הפירוט שלך לא היה רציני, איפה ההוכחה פה?

רוב האוזניות של סנהייסר לא עמידות, החוטים לא חזקים במיוחד, האוזניה עצמה עדינה מאוד, הרבה מוצרים שלהם מתקלקלים\נשברים תוך זמן קצר.

איכות הסאונד שלהם מדהימה, אני אישית ממשיך לקנות ולהנות מהמוצרים שלהם, אבל צריך להכיר באמת שהאיכות בניה שלהם לא מי יודע מה.

אז לפני שאתה שולח תארד תנסה לחשוב קודם אם זה נכון מה שכתבת, אם זה תורם, אם זה מוסיף לרמה, או שאתה שוב כהרגלך סתם רץ לכתוב תשובות בליימריות ללא כל סיבה והבנה.

פורסם

אני כל חיי הייתי בארץ לידעתך ואני אישית יודע שבמילון אבן שושןההגדרה זה:

"1.ראיה

2.אות לדבר כי אמנם כן הוא

הווכחה היא שאני אמרתי משהו(שסנסהייזר שאני פגשתי הם עמידות) והוכחתי על ידי מקרה שקרה וזה למיטב ידיעתי והגדרת המילון זה הוכחה

ואני משוכנע שזה תרם לתארד כי דיברו פה על חוסר האמינות של הסנסהייזר

אני אישית ראיתי בחיים שלי רק חמש סנסהייזרים מתקלקלים מתוך איזה שלושים ואחד זה היה מנפילה למים אם אתה אומר שהם לא עמידים אז אני מאמין לך

ודרך אגב

זה לא לשלוח תארד אלא הודעה בתארד (אל תנסה להמשיך את השיעור הזה בלשון)

פורסם

פשששששש אני מתנצל שכתבתי תארד במקום תגובה יאאלה איך הייתי יכול לעשות את זה, כל כך לא מקצועי מצידי...

הדיעה שלך לא מקצועית כי עם כל הכבוד לניסיון של ה 30 אוזניות שלך אתה לא עובד בחנות מוזיקה (וגם אני לא) אז אתה לא יכול לדעת מה אחוז ההחזרות.

וזה שאתה נותן את דעתך עדיין לא הופך את זה להוכחה חד משמעית שהופכת אותך לצודק, לי יש ניסיון רע עם זכרונות X, זה עדיין לא מוכיח שהם לא טובים.

וצא מהסרט של אבן שושן, זה הפסיק להצחיק בתקופת האבן.

עריכה: שכח מזה, אתה צודק... הם אוזניות עמידות מאוד, שיהיה פה מישהו חכם עם תגובה רצינית ובעלת ניסיון אני אשמח לשמוע.

פורסם

כמו שאמרתי "אישית"

ולא הבנתי את הקטע עם האבן שושן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים