עבור לתוכן

חדש עם כמה שאלות..

Featured Replies

פורסם

אוקי אני חדש במודינג וכל זה... קראתי מדריכים ובמדריך של התאורה למארז בעזרת לדים כתוב לחבר את מה שעשינו למחבר מולקס או משו כזה...

מישו יכול להסביר לי מזה ? [תמונה?]

ועוד שאלה... אחרי שאני שם מאוור נטוסף לאן אני מחבר אותו ?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה... עכשיו אתה/מישו יכול להסביר לי איך אני מחבר לזה? :-X

וכמה כאלה אמורים להיות? ומאיפו הם יוצאים/לאן הם מחוברים ? [שאני ידע איפו למצוא אותם  ;D]

ועל הלוח אם יש לי 3 חיבורים במקומות שונים שלא מתחבר להם כלום וכתוב לידם:

FAN 1

FAN 2

FAN 3

זה למאוורים? ואם כן אז למה יש רק 3 ??

פורסם

יש 2 סוגים מתח למאורר

אחד מולקס כמו שהביא זה מלמעלה רק שזכר שמחברים לנקבה

ויש אחד עם 3 פינים כמו המאורר של המעבד שנכנס ללוח

וזהו בעיקרון אתה מחבר ללוח/מולקס והמאורר יעבוד

למה יש 3? אין לי מושג תאמת למה....

אבליותר נוח לחבר למולקס! 2 שניות לחבר וזהו

פורסם
  • מחבר

אוקי ראיתי שיש 3 מולקס שמחוברים... אחד לפלופי שני להארדיסק אם אני לא טועה שלישי לכונן נראה לי..

קיצר יש אחד שלא מתחבר לכלום... עכשיו אחרי שעשיתי את התאורת לדים הפשוטה לפי המדריך... אין אני מחבר את זה למולקס?

יש לי עכשיו יוצים מהלדים שני חוטים אחד שחור אחד אדום.. איך לחבר אותם? וזה אמור לניות רק מולקס אחד פנוי ?

פורסם

במולקס יש 4 חוטים

אדום - מתח של 5 וולט

שחור - אדמה 0 וולט

שחור - אדמה 0 וולט

צהוב - מתח של 12 וולט

בקשר לחיבור של שני החוטים שלך תלוי מה רשום במדריך (אין לי כוח לחפש אותו עכשיו) אם רשום שם לחבר את התאורה ל 12 וולט אז את הכבל האדום אתה מכניס לכבל צהוב במולקס ואת השחור לאחד מהשחורים במולקס אם צריך לחבר את התאורה ל 5 וולט אתה מכניס את האדום לאדום במולקס את השחור לשחור במולקס.

שים לב יש לכבות את המחשב לפני החיבור של אלמנט התאורה אחר יקרה משהוא לא נעים שקרה לי כמה פעמים :smile1:

פורסם
  • מחבר

תודה... וזה בסדר שיש רק אחד פנוי ?!

אם אני ירצה לחבר דברים נוספים [למשל עוד מאווריים] שצריכים להתחבר למולקס ... מה אני עושה ??

ולחבר את החוטים דרך החור שבחיבור [נקבה]? איך לחבר אותו אליהם ?

פורסם

זה בסדר שיש רק אחד פנוי אצלי נראה לי בכלל אין פנויים.

אם תרצה לחבר עוד מאוורים נגיד יש מצלים שמה שהם ושים זה הופכים מולקס אחד ל שניים (כמו בתקע בבית או שזה שקה אני מתבלבל ביניהם).

הוא נראה כך:

>

בקשר לחיבור אתה יכול פשוט להכניס את הכבלים למקומות המתאימים במולקס או אם יש לך מולקס נוסף אתה פשוט יכול להלחים את הכבלים לכבלים שיוצאים מהמולקס לחבר.

ושוב על תשכח לכבות את המחשב לפני החיבור ועל תעשה טעות בחיבורים זה יכול לשרוף לדים וגם את הספק

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !!!!!!!!! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים