עבור לתוכן

מתקפת טרור בלונדון

Featured Replies

פורסם

אתה שואל לדעתי, או לדעתו של ניטשה?

אם אתה שואל את ניטשה, אולי הוא היה אומר "התקווה היא הרעה שברעות, היא רק מאריכה את עינויי האדם..." אולי?

בכל מקרה, אני הייתי אומר שזה תלוי... באופן כללי תקווה היא דבר טוב... כל עוד השימוש בה הוא רק לצורך חיזוק נפשי והיא לא משמשת תירוץ לחוסר עשייה.

אם, למשל, אתה עובד קשה ובליבך מדמיין ומאמין שיום יבוא ותזכה בלוטו, וזה עושה אותך מאושר, אז הכל טוב ויפה...

אבל אם אתה לא עובד ורק משתמש בחיסכון שלך בכדי לחיות ולמלא לוטו, במטרה לזכות ובידיעה (תקווה) שזה יקרה, זה כבר פחות טוב...

בקיצור, אני לא מסכים איתו באופן כללי, אבל מבין לליבו...

פורסם

ניטשה אמר משהו בנוסח של "תקווה זה דבר רע, מכיוון שהיא מונעת מהאדם לפעול בעצמו לשם הגשמת מטרותיו" (ציטוט לא מדוייק).

אני מסכים עם ניטשה (האמת היא שזו היתה הדיעה שלי מלכתחילה, ורק לפני כמה שנים חבר שלי אמר לי שזו הפילוסופיה של ניטשה).

אתה צודק שאפשר לראות בתקווה דבר טוב או רע בהתאם לנסיבות, אבל באופן כללי ניתן לומר בהכללה ששום דבר טוב לא צומח מתקווה.

כמובן שניתן להתווכח עם האמירה הזו, אבל אם מסתכלים על העניין באובייקטיביות ניתן להבחין בהגיון העומד מאחוריה.

פורסם

ניטשה אמר משהו בנוסח של "תקווה זה דבר רע, מכיוון שהיא מונעת מהאדם לפעול בעצמו לשם הגשמת מטרותיו" (ציטוט לא מדוייק).

אני מסכים עם ניטשה (האמת היא שזו היתה הדיעה שלי מלכתחילה, ורק לפני כמה שנים חבר שלי אמר לי שזו הפילוסופיה של ניטשה).

אתה צודק שאפשר לראות בתקווה דבר טוב או רע בהתאם לנסיבות, אבל באופן כללי ניתן לומר בהכללה ששום דבר טוב לא צומח מתקווה.

כמובן שניתן להתווכח עם האמירה הזו, אבל אם מסתכלים על העניין באובייקטיביות ניתן להבחין בהגיון העומד מאחוריה.

בתור בנאדם ששומע את זה פעם ראשונה, אני מסכים.

פורסם

שמעתם שבזמן פיגועי הטרור בלונדון, נשיא סוריה, בשאר אל אסד, קיים ארוחה חגיגית בהשתתפות כל ראשי ארגוני הטרור בדמשק במטרה לתכנן את הצעד הבא במלחמת הטרור, כאשר אורח הכבוד הוא מי אם לא יו"ר הרשות הפלשתינית, אבו מאזן?

למשמע החדשות על הפיגועים בלונדון, האם אסד החליט לבטל את הארוחה החגיגית בהשתתפות ראשי ארגוני הטרור? הצחקתם אותי.

פורסם

עזבו אותכם פילוסופייה... אני חושב שזה לא תקף לגבי יצורים חסרי שכל...

המטבע של עזה זה השקל

כל הכסף שיש בעזה (לאזרחים) הגיע מעבודה בישראל

גם כשהיו שיחות שלום ו"רגיעה", וכסף זר זרם לשטחים כמו מים, הם לא עשו אפילו עשירית ממה שעשו בזמן דומה בעליות היהודיות הראשונות, לפני 100 שנה, ובלי תקציב!

הציעו להם הצעות שאפילו הם לא חלמו עליהן, והם וויתרו

ישראל פינתה את מחנות הפליטים תוך 15 שנים (המעברות), הם לא פינו את שלהם ב50 שנים, וכנראה גם לא יפנו אותם ב50 השנים הבאות

ומה הם עושים אחרי כל זה? נושכים את היד שמאכילה אותם!

ואחרכך, שוב נושכים! למה? בגלל שהיד הורחקה מהם כשהם התחילו לנשוך!

אז תפסיקו לבלבל את המוח עם הכיבוש, כי בזכות הכיבוש הם חיים, יש להם פרנסה, מים בברז, חשמל וכל שאר הדברים שהם לא היו מכירים אפילו אם ישראל לא הייתה מספקת להם, רק בגלל טוב לב והומאניטאריות!

אין אף חיה, אכזרית ככול שלא תהייה, שתנשוך את האדם שיאכיל ויטפל בה!

פורסם

^^^

מסכים ב100 אחוז,

אפילו מאווררים לא היו להם לפני שחזרנו אל הארץ.

לא היה להם כלום, פשוט כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים