עבור לתוכן

צריך עצה, איך לסלק כלב מהשכונה

Featured Replies

פורסם

אוקי זה המצב

יש לי שכנה מעצבנת (אל תנסו לתאר , התאור SHEDEVIL מתאים לה מאוד)

היא נחמדה לכל החיות ה"מסכנות " אצלנו

אז קיצר היא מטפלת עכשיו בכלבה שאני מוכן להרוג (תרתי משמע) כי היא נובחת בשעות הכי לא מתאימות וכל ניסיון שלי לדבר עם השכנה לא עזר (היא אפילו טוענת שהכלבה לא שיכת לה)

ניסיתי לטלפן לעיריה , וחלף כמעט חודש ונאדה.

צריך עצות

חשבתי ללכת כבר למשטרה , אבל אני לא זוכר את החוק בנושא

פורסם

איזה כלבה זאת, אם היא קנה ולא יכולה לגרום לך נזק משמעותי והיא לפעמים מסתובבת בחוץ בלי השגחה אז פשוט כך איזה אוטו וסע איתה 2-3 ק"מ משם ושים את הכלבה שם, היא לא תחזורף אום כן אז סע 10...

לפחות ככה שכנים שלי עשו...

פורסם

אוקי זה המצב

יש לי שכנה מעצבנת (אל תנסו לתאר , התאור SHEDEVIL מתאים לה מאוד)

היא נחמדה לכל החיות ה"מסכנות " אצלנו

אז קיצר היא מטפלת עכשיו בכלבה שאני מוכן להרוג (תרתי משמע) כי היא נובחת בשעות הכי לא מתאימות וכל ניסיון שלי לדבר עם השכנה לא עזר (היא אפילו טוענת שהכלבה לא שיכת לה)

ניסיתי לטלפן לעיריה , וחלף כמעט חודש ונאדה.

צריך עצות

חשבתי ללכת כבר למשטרה , אבל אני לא זוכר את החוק בנושא

נאמר לאחר המצב הקשה של עמותת תנו לחיות לחיות,עם הפירסום בטלוויזיה וכו'.

פורסם

אני השתמשתי ברובה פיינטבול שלי בשביל לסלק ילדים קטנים מהחצר(אל תדאגו לא יריתי בהם יריתי מסביב :P)

מומלץ לנסות..

פורסם

תתקע לכלבה נפץ בתחת :smile1:.

אבל תכלס אם היה כלב בשכונה שלי שמעיק עליי כל כך היתי פשוט יוצא החוצה ומביא לו בעיטה של החיים שלו, זה תמיד עובד.

למשל יש לי שתי כלבות בבית אז בזמן שיש להן מחזור (סיפור קצת אינטימי הא? :cool2:) אז כל הזמן כלבים מסתובבים סביבם ומנסים לתפוס סיבוב, הקיצר אתה לוקח איזה נבוט ומביא לו את הנבוט בראש או לחילופין כמו שאמרתי מביא לו בעיטה בכל הכוח ותאמין לי הם לא חוזרים (מה גם זה כיף כזה לשחרר עצבים).

כשאתה טוב לכלב הוא כל הזמן מחפש אותך כשאתה מזיין אותו מכות אז הוא לא יחזור בשום פנים ואופן.

בהצלחה :hi:

פורסם

פשוט דרוס אותה :hi:

פורסם
  • מחבר

אין לי רכב :'( >:(

פורסם

אופניים? קורקינט ? רולרבליידס?

אגב בעיטה עם רולרבליידס זה משו מטורףףףףף כשחושבים על זה.

קורקינט מקסימום אם אתה לא מצליח לדרוס תשתמש בו כתחליף לנבוט :D

פורסם

חפורה של מפגרים חסרי לב, מטומטמים

דינכם בכלא.

וההודעה הזאת נכתבה ברצינות.

פורסם

חחחחחחחחחחח........ איזה אנשים גמורים!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

.

פורסם

תרעיל אותה שים לה רעל עברים באוכל זה יעבוד. (ברצינות)

פורסם

גם אני שגרתי בבית הישן שלי מולינו היית דירה. גרו שם נראה לי זוג מאוהבים ואם כלב גדול. הזוג הזה נסעה לחופשה להרבה זמן (מוזר אבל עד שעברתי מהדירה הם לא חזרו :screwy: מסקנה לא לנסוע לחופשות :smile1:) אז קיצר הכלב החומד הזה היה לא כל כך חמוד בבוקר שכולם רואים טלויזיה צועקים מדבירם יש מכוניות מוזיקה וכו' הבן ז**ה ישן ובלילה שסוף סוף אפשר לנוח הוא מתעורר ומתחיל לנבוח איצבן אותי אז התחלתי לזרוק לדירה כל מיני חפצים מין אבנים קטנות וזרקתי לו גם עצמות אז הוא נהיה בשקט. אפשר לנסות מקסימום אם לא יצליח יש מא שיטות להרוג כלב :bash:

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לנסות שיטות יותר חוקיות

בסוף תמיד אפשר להפיל אותו בטעות מהצוק (כן יש לי חתיכת "צוק" ליד הבית)

פורסם
אני רוצה לנסות שיטות יותר חוקיות

בסוף תמיד אפשר להפיל אותו בטעות מהצוק (כן יש לי חתיכת "צוק" ליד הבית)

נו יא חביבי אז למה אתה מחכה ??? :kopfpatsch:

אפשר אפילו לשחק אותה ראש קטן ולזרוק לה איזה אוכל לכיוון הצוק, אני היתי מעדיף אבל בעיטה חזקה לכיוון הצוק, אבל חפיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים