פורסם 2005 ביולי 720 שנים מישהו יכול להגיד מה יש שם בדיוק שכולם נגעלו? (אין לי אומץ להכנס)מה שהגעיל אותי זה הפיגור שממנו סובל אלקטריק בום.מדהים איך אנשים כאלה טיפשים מגיעים עד לפה, או בכלל מצליחים לקום בבוקר בלי ליפול על הראש כמה פעמים.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים מחבר :בעש:גאון שלי, התכוונתי שתוסיף אזהרה בהודעה הראשונה.מה עוזרות אזהרות בתחתית הת'רד והתנצלות שלך למי שראה את הפוסט הראשון ולחץ בלי לקרוא את שאר הת'רד (ודי הגיוני שזה יקרה...)?אז בכנות, אתה הטיפש מבין שנינו.יום טוב.גאון שלי,אני מניח שהתכוונת לBASH,לא נורא לכל הגדולים זה קרה....האם כמנהל,ועוד אחד פיקח כ"כ,לא היית אמור לנעול ולמחוק,הרי זה דבר שפוגע קשות בקהילה אנשים יצטרכו טיפול פסיכיאטרי ארוך וממושך אחרי הדבר הנוראי והנבזי הזה,שנעשה כאמור מתוך רוע טהור מצדי!!!אז תענה שוב,רק הפעם בכנות.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים נכנסתי לזה זה סתם שטויות פותח מליון פופאפים למזלי לא הספיק לטעון תתמונות עשיית קונטרול אלט דיליט ויצאתי זה סתם שטויות
פורסם 2005 ביולי 720 שנים TOPGUN, בבקשה, למרות שאין לך את הסמכות לנעול ת'רדים הפורום הספציפי הזה, אתה בוודאי יכול להשיג בטלפון את המודר של הפורום הזה או את אנקודר...נעילה זה MUST, וגם באן למשתמש צריך להישקל ברצינות.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים לכל אילו שמתעניינים כל כך במה שיש שם אז ככה:תמונת של אנשים שמחרבנים על אנשים אחריםגועל נפש.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים לא קראתי את מה שכתבתם.. אבל יש לי 2 דברים לרגיל1. נארוטו שולט!!!! חבל שאלה סתם פילרים בלי קשר למאנגה.2. בליץ' שולט עוד יותר!! איצ'יגו תעשה לי חרב!!
פורסם 2005 ביולי 720 שנים אני לא מבין מה אתם מתרגשים כל כך, פסדר פתח מיליון פואפס so what?אל תתלו את הבן אדם הוא לא התכוון לפגוע במישהו, זה היה bad link third degree אם לא pc slauter דוגרי, תרדו ממנו.ד"א, בגלל זה אני אוהב אופרה יש כפתור קטן וחמוד שסוגר את כל החלונות!
פורסם 2005 ביולי 720 שנים פפפףף לקחתם את זה קשה מדי. MINIMIZER כל היום מסתכל על כל הGOATSE והלמון טרי האלו בשביל הכיף
פורסם 2005 ביולי 720 שנים תגידו מה אתם נפגרים מה הקשר ל לאקטרוניק בום?! מה הוא אשם שזה קרה?! זה קרה כתוצאה של שליוב של שתי לינקים! וזה ד"א מאוד מוזר צריך לבדוק את,אם אין לכם להגיד משהו חכם בקשר לתופע הזאת אז פשוט תשתקו!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.