עבור לתוכן

איך אני מפצל את מהירות האינטרנט?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שאם יש לי ראוטר אני יכול לפצל את המהירויות של כל מחשב בבית

אני רוצה לתת לאח שלי 30% ולי 70% מהמהירות כי תמיד במשחקי אינטרנט הוא עושים לי פינג גבוה אז אני רוצה שזה לא יפריע לי שהוא נכנס לקאזה וכאלה

יש אולי מדריך לעשות את זה?

פורסם

לפי מה שאני יודע שמים ראוטר כדי למנוע את הפיצול הזה ושכל המחשבים יוכלו להשתמש בכל המהירות!

פורסם
  • מחבר

שאח שלי נכנס לקאזה זה מעלה לי פינגים במשחקים ל500 אני רוצה לתת לו 40% מהאינטרנט גג.. איך אני עושה את זה ?

פורסם

לפי מה שאני יודע שמים ראוטר כדי למנוע את הפיצול הזה ושכל המחשבים יוכלו להשתמש בכל המהירות!

מה בדיוק הסנפת לפני שכתבת את השטות הזאת ?

אם יש לך קו אינטרנט של מגה וחצי,אתה יכול להוריד במהירות של 150-180 קילוביט לשניה מקסימום... אם רק מחשב אחד מחובר, הוא יקבל את כל המהירות הזו, שני מחשבים יתחלקו בזה חצי חצי, אם יש שלושה מחשבים כל אחד יקבל שליש וכן הלאה..

פורסם
  • מחבר

אבל לפי מה שהבנתי אפשר לחלק את זה שאני יקבל 80% נגיד והמחשב השני 20%

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה....אם זה עוזר אז הראוטר שלי הוא של 2WIRE...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה כבר...

לא עזר זה לא קשור למה שאני רוצה :\

פורסם

טוב רק שתדע שאם זה ראוטר אז אפשר לקנפג אותו, אבל אם זה האב אז לצערי לא.

פורסם

אתה יכול לעשות את מה שאתה רוצה רק אם הראוטר תומך בזה אם לא אז ברמת הראוטר לא תוכל נקודה.

בשביל לדעת אם אפשר לעשות את זה איתו או לא תחפש באתר של היצרן.

פורסם

אם יש לך קו אינטרנט של מגה וחצי,אתה יכול להוריד במהירות של 150-180 קילוביט לשניה מקסימום... אם רק מחשב אחד מחובר, הוא יקבל את כל המהירות הזו, שני מחשבים יתחלקו בזה חצי חצי, אם יש שלושה מחשבים כל אחד יקבל שליש וכן הלאה..

לא נכון. אם מחוברים 20 מחשבים והם לא ניגשים לרשת החיצונית (שתהיה האינטרנט במקרה הזה), מחשב אחד שייכנס לרשת האינטרנט יוכל לנצל את כל רוחב הפס.

פורסם

אם הראוטר שלך לא תומך באפשרות כזאת של חלוקה (והוא לא תומך) הדרך היחידה היא להתקין את התוכנה מהסטיקי על כל אחד מהמחשבים ולקנפג אותה בכל מחשב לפי מה שאתה רוצה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם יש לך ראוטר של Linksys סדרה 54G תוכל לשדרג את הקושחה שלו להוספת QoS שזה אומר הגבלת מהירות עפ"י מחשבים/רכיבי VoIP וכד.

http://www.sveasoft.com

עולה $20 לפי מה שהבנתי (למי שלא גונב כמובן). ;D

פורסם

Qtec, תן לי להבין.

אתה אומר שאם למשל שני מחשבים מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר, ושניהם בו זמנית מחוברים לאינטרנט- אז רוחב הפס יתחלק חצי חצי.

אבל אם מחשב אחד כרגע מנותק מהאינטרנט, ומחשב שני מחובר לאינטרנט- זה אומר שהמחשב השני ישתמש בכל רוחב הפס?

פורסם

בערך כן

רוחב הפס יתחלק במידה ושניהם צריכים יותר מחצי, אם מחשב אחד צריך מעט מהרוחב פס והשני צריך הרבה כל אחד יקבל כמה שהוא צריך (כל עוד זה לא עובר את ההגבלה שלך)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים