פורסם 2005 ביולי 620 שנים פרמטתי את המחשב לא מזמן ולפני הפירמוט הייתי יכול להוריד יותר מארבעה הורדות ביחד ועכשיו אני לא יכול יותר משניים... איך אני יכול להחזיר את זה חזרה?
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר אז זהו שאני לא זוכר ואני לא יכול לבדוק כי כבר פרמטתי והכל הלך... אני לא עובר לפיירפוקס כי כבר התרגלתי לאקספלורר
פורסם 2005 ביולי 920 שנים כידוע Internet Explorer מגביל אותנו ל 2 הורדות בלבד...כדי לעקוף זאת ולבחור בעצמך כמה הורדות אתה רוצה תעקוב אחרי ההוראות הבאות:Start the Registry Editor (regedit.exe)Go to HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet SettingsSelect "New" > "DWORD Value" from the "Edit" menuName the new value "MaxConnectionsPer1_0Server"Right-click the "MaxConnectionsPer1_0Server" value and choose "Modify"Under "Base", click the radio button next to "Decimal"In the "Value Data" box enter the number of simultaneous connections you want to set (for example 10 is a good value), and click "OK"Repeat steps 3 - 7 using the new value "MaxConnectionsPerServer"Exit the registry editor
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.