פורסם 2005 ביולי 620 שנים לי יש... הכל סבבה חוץ משהוא לא עובד בזמן שאני מדבר בטלפון אלחוטי במרכזיה... עולה על אותו תדר אני משער..
פורסם 2005 ביולי 620 שנים הגעתי למסקנה שאיכות השיחה בסקייפ פחות טובה כשאני משתמש בחיבור האלחוטי.. וזה למרות שהמחשב קרוב מאד לנתב ובאותו חדר והקליטה מעולה.. יש לחיבור הזה DELAY מורגש.אם אתה לא חייב אז תוותר..
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר תודה על העזרה..יש עוד תגובות?וזה לא יקר. בדקנו וזה ממש אותו מכיר. אז בקשר לכסף אין לי בעיה.עכשיו בעיה של מרכזיה וקווים שמפריעים לקליטה. אין לי כאלה. בדקתי גם. יש לי רק קו של יס , והוא לא ממש מפריע.ו...איטי? בעע אני לא מתפשר.ועוד שאלה לגבי זה: כל המחשבים בבית שלי יקבלו מהירות שמחולקת?יעני עכשיו יש לי רשת וזה, ויש לי 750 ק"ב וזה מחולק למחשבים.באלחוטי לכל אחד יהיה מחולק , או משל עצמו?
פורסם 2005 ביולי 620 שנים ברור שהאינטרנט יתחלק, לא משנה איך תחבר יש לך רק קו אינטרנט אחד.זה ממש לא אותו מחיר, רשת אלחוטית יקרה פי כמה.קח בחשבון שאם המרחק בין המחשבים גדול יהיו בעיות.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר ממ המרחק לא גדול.וזה לא יקר. תבדוק תמחירים.בדקנו וזה ממש אותו מחיר כמו שעולה לנו היום.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים חבל על הויכוחכרטיס רשת חוטי - 50 שקלכרטיס רשת אלחוטי - מינימום 200 שקל (תלוי במהירות)צריך כרטיס רשת לכל מחשבראוטר חוטי - 200 שקלראוטר אל חוטי - מינימום 400 שקל (תלוי במהירות)כבל רשת עולה בסביבות ה-2-3 שקל למטר.נגיד יש לך 3 מחשבים במרחק 40 מטר אחד מהשני.אלחוטי יעלה לך 200X3+400 = 1000 שקלחוטי יעלה לך 50X3+200+3X40=470 שקלתסביר לי איך בדיוק זה אותו מחיר?
פורסם 2005 ביולי 620 שנים זה כי אתה קונה מבזק בינלאומי ומשלם פי 2 מכמה שהציוד עולהאם תעשה רשת בעצמך (או תביא טכנאי רשתות קטן) זה יעלה לך הרבה הרבה הרבה פחות.
פורסם 2005 ביולי 720 שנים לפי דעתי בבית פרטי אין צורך ברשת אלחוטי זה סתם יקר וזה בעייה לתחזק את זה.נגד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.