פורסם 2005 ביולי 620 שנים קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך geforce xfx 6600 gt מי ksp. בפעם הרשאונה שהדלקתי את המחשב המסך כולו כזה משובש ואז המחשב נכבה .החלפתי אותו לאחר לפני שבוע הוא היה בסדר עד עכשיו פתאום אותו בעיה חזרה. המסך כולו משובש וכל אות רואין אותה הפוך ואז שמגיעים ל windows המחשב נותן מסך כחול ואז המחשב מאתחל . ניסיתי את הכרטיס המסך במחשב אחר אותו דבר קרה.איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!! אללההיש לי אחריות 3 שנים על הכרטיס אבל אני לא רוצה לקחת את הכרטיס המסך הזה שוב פעם . נהיה לי טרוומה . אולי אני אוסיף עוד ואקח אחר מה אתם ממליצים?. התושבת היא agp8x . מה דעתכם..אני לא הגורם לבעיה הזאת כיוון שהארקתי את עצמי לפני שהרכבתי את הכרטיס . ויש לי נסיון רב . אז מה זה צריך להיות ??
פורסם 2005 ביולי 620 שנים תנסה פעם אחרונה לפי דעתי...כי 3 פעמים זה כבר יותר מדי(גם פעמיים אבל לא משנה...)אם לא יעזור תדרוש את הכסף חזרה ותקנה ממקום אחר...
פורסם 2005 ביולי 620 שנים לא נעים לי לכתוב הפורום רציני מה אני חושב על KSPשווה לקנות יותר יקר רק לא.......................מנסיון רב מאד איתם.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים לא נעים לי לכתוב הפורום רציני מה אני חושב על KSPשווה לקנות יותר יקר רק לא.......................מנסיון רב מאד איתם.אני יגיד לך אתץ האמת אני קניתי את המחשב שלי משם (במפרט) ולא היה שום בעיות דדוקא הם אחלה...
פורסם 2005 ביולי 620 שנים אולי זה רק אצלך?הכרטיס עובד אצלי סבבהוקנית אותו ישר כמה זמן אחרי שהוא הגיע לארץ מבין הראשונים
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר יכול להיות שזה מאצלי . אני חושב ש ksp בסדר גמור . לא היה לי שום בעיה איתם בכלל.יכול להיות שהלוח דופק את הכרטיס . בכל אופן החלפתי ל gigabyte 6800 .
פורסם 2005 ביולי 620 שנים כל מה שאני יכול לספר על הכרטיס מסך זה שהוא טוב מאוד ואם יש בעיות זה תמיד ממשהו אחרותהנה עם החדש אבל רק תבדוק שאין לו קירור פסיבי כי זה גורם להכרטיס להתחמם מאוד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.