פורסם 2002 ביולי 2623 שנים משחק לא רע אבל אם אתה רוצה משחק כלי שמשתמש במנוע גרפי משופר של Q3 אז תיקנה את JK 2 מאוד מומלץ מניסיון.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים משחק נחמד, גרפיקה יפה מאוד, סאונד טוב, עלילה נחמדה, אבל הוא לא מחדש שוב דבר....תחשוב על זה כאילו לקחו את SOF1 ועשו לו מתיחת פנים.אולם בכל זאת, אם אתה אוהב את הסגנון, לא מחפש משהו מלהיב אלא משחק שפשוט כיף לשחק בו אז (בכל זאת נחמד לראות את החיילי האוייב נופלים על הרצפה תוך שהם מתפתלים מכאב...) אין שום סיבה שלא תקנה את המשחק.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים למה לקנות?צודק, למה לקנות.פעם הבאה שאתה הולך לחנות, פשוט במקום לשלם למוכר, שים בכיס ותלך הביתה.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים אני רוצה לשחק בsof 2 באינטרנט אבל אין לי cd-key.אז חשבתי ללכת לחנות ולהעתיק משם את הקוד. משהו יודע אם הקוד נמצא על הקופסא מבחוץ? או שאין מצב לראות אותו ולהעתיק אותו
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים על שאלה כזו אני אענה לך: אתה אידיוט! להעתיק את הקוד בחנות??? אולי פשוט תבקש מהמוכר שיפתח לך את הקופסא???? ככה זה בימינו מי שרק WAREZ אז No MP for U.
פורסם 2002 ביולי 2723 שנים דווקא עכשיו את רוב המשחקים עושים בקופסאות dvdאז יכול להיות שהוא על הקופסאאני הולך היום לבדוק ונראה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.