עבור לתוכן

האם את/ה מכור/ה לאינטרנט?

Featured Replies

פורסם

23 נקודות...

• תגובות 51
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 19 נקודות. פירוש הדבר שהאינטרנט כנראה אינו מעניין אתכם במיוחד. אתם גולשים רק כאשר אתם מוכרחים או כלל לא.

פורסם

סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 11 נקודות. פירוש הדבר שהאינטרנט כנראה אינו מעניין אתכם במיוחד. אתם גולשים רק כאשר אתם מוכרחים או כלל לא.

פורסם

סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 47 נקודות. פירוש הדבר שאתם גולשים ממוצעים. קורה לעיתים שאתם גולשים קצת יותר מדי, אך יש לכם שליטה על מידת השימוש באינטרנט.

שיהיה..

מה זה חשוב :s05: :screwy:

פורסם

45. :hat:

פורסם

56

OMG נגמרו לי החיים אמא שלי תמיד אמרה לי שאני מדרדר לא הקשבתי לה. היום אני מכור. ילדים, תזהרו זה מדרון חלקלק זה מתחיל  מhop.co.il ממשיך לתפוז ומי שם, רק האל יודע

פורסם
  • מחבר

56

OMG נגמרו לי החיים אמא שלי תמיד אמרה לי שאני מדרדר לא הקשבתי לה. היום אני מכור. ילדים, תזהרו זה מדרון חלקלק זה מתחיל  מhop.co.il ממשיך לתפוז ומי שם, רק האל יודע

כן נכון האא!

זה מה זה מעצבן אתה חושב שאתה שולט על זה אבל אתה לא מה זה מעצבן!

אני בקושי ישן בקושי אוכל רב הרבה אם ההורים

זה נורה!!

שאלה שעדיין לא מכורים! בשביל שלא תתמכור תעשו הפסקות בין הגלישות תצאו החוצה! תשראו ספר תציירו לא יודע מה! תצילו את עצמכם!

כי אחרת תיהיו כאלה :silly::bash::screwy::smile1:

פורסם

סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 64 נקודות. פירוש הדבר שאתם נתקלים לעיתים בבעיות שונות בגלל האינטרנט. רצוי שתשקלו היטב את ההשלכות של הגלישה על חייכם.

אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה... ::)

פורסם

סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 67 נקודות. פירוש הדבר שאתם נתקלים לעיתים בבעיות שונות בגלל האינטרנט. רצוי שתשקלו היטב את ההשלכות של הגלישה על חייכם.

וחלק מהשאלות בזה ממש מטומטמות...

"האם אתם מנסים להפחית בזמן הגלישה אך אינכם מצליחים?" - אני לא מנסה בכלל... אז אני לא יודע אם אני לא יצליח... שמתי 0...

ויש שם גם שאלה על השעות שינה... בהתחשב בזה שאני כל יום יושב על המחשב עד 4 בבוקר... אז כנראה אני צריך לשים 5... אבל לא חסרות לי שעות שינה כי אני ישן עד 4 בצהריים... ו12 שעות שינה ביום זה די טוב... (אל תחשיבו את היום... ההורים שלי חשבו שזה רעיון טוב לשגע אותי...)

פורסם
  • מחבר

Gil_Dror

חחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק יכול להפסיק מתי שאתה רוצה.

אני בטוח בזה ::)

גם אני ככה =)

Deddy

זהו נכון גם אני יושב משו כמו עד 2-3 בלילה אבל אני יושן עד 2-3 בבוקר אז זה בסדר

פורסם

סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 41 נקודות. פירוש הדבר שאתם גולשים ממוצעים. קורה לעיתים שאתם גולשים קצת יותר מדי, אך יש לכם שליטה על מידת השימוש באינטרנט.

יש לי שליטה ואני לא מכור כמו המשוגעים האלה 72 נקודות?! :o :o :o :'( :'( :-X :screwy::kopfpatsch::smile1: :smile1: :bash::s07::sleep:

פורסם

21

פורסם

70 נק' נחשב לפריק?

פורסם
  • מחבר

70 נק' נחשב לפריק?

אני חושב שהתשובה נמצאת בדירוג שלך

thegodx

Zone Freak

:smile1:

ברוך הבא למכורים לאינטרנט

פורסם

אני חושב שהתשובה נמצאת בדירוג שלך

thegodx

Zone Freak

:smile1:

ברוך הבא למכורים לאינטרנט

:cool2: :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים