עבור לתוכן

האם את/ה מכור/ה לאינטרנט?

Featured Replies

פורסם

סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 32 נקודות. פירוש הדבר שאתם גולשים ממוצעים. קורה לעיתים שאתם גולשים קצת יותר מדי, אך יש לכם שליטה על מידת השימוש באינטרנט.

אבל זה בולשיט, אני גולש באינטרנט כשאני בבית ומשעמם לי.....

אני בחיים לא יוותר על בילוי כלשהו בשביל אינטרנט...

• תגובות 51
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
האם קורה לכם שאתם מעדיפים לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה?

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אני מעדיף לשתות בטריה עם קשית מאשר לבלות עם המשפחה...

פורסם

9 נקודות...

פורסם

אני מעדיף להסתכל כמה שעות על לופים של Memtest מאשר לצאת עם המשפחה לטיולים.. פשוט אין מה לעשות איתם.. :screwy:

פורסם

סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 6 נקודות. פירוש הדבר שהאינטרנט כנראה אינו מעניין אתכם במיוחד. אתם גולשים רק כאשר אתם מוכרחים או כלל לא.

פורסם

חח איזה שקרן.. עלאק 6 נקודות.. ;D

פורסם

יצא לי 23 וזה ממש לא הגיוני הנמבחןם הזה לא טוב במיוחד... אני מדי פעם יושב 12 שעות ביום מול המחשב שהאינטרנט פתוח וזה אומר לי שאני גולש ממוצע... לעומת זאת ברגע שיש לי משהו אחר לעשות אני מיד נוטש את האינטרנט לטובתו כי זה בא נטו להעביר את הזמן

פורסם

סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 50 נקודות. פירוש הדבר שאתם נתקלים לעיתים בבעיות שונות בגלל האינטרנט. רצוי שתשקלו היטב את ההשלכות של הגלישה על חייכם

:xyxthumbs:

פורסם

OMG !!

משהו מכיר קבוצות תמיכה לניגמלים מאינטרנט ?

יצא לי 77

חוץ מיציאה אם חברים ובדיקת דואר הכל על 5 .... :bash:

ד"א אני היחיד שגולש בבית וכשאמרתי את זה למישהי מהספק אינטרנט היא פשוט לא האמינה לי  :lol:

:silly:

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה רק אחד שעקף אותי יאללה RTR בוא נחפש מוסד גמילה :cool2: :alcoholic:

לאלו שזילזלו בשאלון קצת עובדות:

השאלו הורכב במושד הגמילה למכורים לאינטרנט בגדול בעולם ופשוט תורגם לעיברים מהגירסתו המקורית http://www.netaddiction.com/resources/internet_addiction_test.htm

השאלון הורכב על בסיס של שאלונים כו "התמכרות לסמים/אלכוהול/סיגריות"

אז ככה שזה נכון כמו שניתן לראות על פי התוצאות וחוץ מזה אני מאמין שאם הייתי שואל שאלה האם אתה מכור לאינטרנט אלה שקיבלו מעל 45 היו עונים "כן" ומתחת "לא" אז ככה שזה נכון

פורסם

סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 53 נקודות. פירוש הדבר שאתם נתקלים לעיתים בבעיות שונות בגלל האינטרנט. רצוי שתשקלו היטב את ההשלכות של הגלישה על חייכם.

כדי ללמוד עוד על התופעה של התמכרות לגלישה באינטרנט קראו מאמר קצר המסביר אותה ואת השפעותיה

פורסם

יצאה לי 72 אז זה אומר שאני מכור ואחיים שלי נגמרו ;D

פורסם

זה מה שרשום שם?

פורסם

חח איזה שקרן.. עלאק 6 נקודות.. ;D

מה שקרן?

אתה לא מכיר אותי בכלל, אז תשתוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים