פורסם 2005 ביולי 520 שנים הנא טסט חמודhttp://noar.education.gov.il/addiction/upload/gen/test.htmlתבדקו ותגידו את התוצאותלי יצא 62סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 62 נקודות. פירוש הדבר שאתם נתקלים לעיתים בבעיות שונות בגלל האינטרנט. רצוי שתשקלו היטב את ההשלכות של הגלישה על חייכם.מה איתכם?
פורסם 2005 ביולי 620 שנים סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 43 נקודות. פירוש הדבר שאתם גולשים ממוצעים. קורה לעיתים שאתם גולשים קצת יותר מדי, אך יש לכם שליטה על מידת השימוש באינטרנט.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 33 נקודות. פירוש הדבר שאתם גולשים ממוצעים. קורה לעיתים שאתם גולשים קצת יותר מדי, אך יש לכם שליטה על מידת השימוש באינטרנט
פורסם 2005 ביולי 620 שנים סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 61 נקודות. פירוש הדבר שאתם נתקלים לעיתים בבעיות שונות בגלל האינטרנט. רצוי שתשקלו היטב את ההשלכות של הגלישה על חייכם.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 50 נקודות. פירוש הדבר שאתם נתקלים לעיתים בבעיות שונות בגלל האינטרנט. רצוי שתשקלו היטב את ההשלכות של הגלישה על חייכם
פורסם 2005 ביולי 620 שנים סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 57 נקודות. פירוש הדבר שאתם נתקלים לעיתים בבעיות שונות בגלל האינטרנט. רצוי שתשקלו היטב את ההשלכות של הגלישה על חייכם. אוקיי אני מכור, אז מה? מי אתם שתשפטו אותי? מה אתם אבא ואמא שלי? זדיינו לי מהעיניים
פורסם 2005 ביולי 620 שנים סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 59 נקודות. פירוש הדבר שאתם נתקלים לעיתים בבעיות שונות בגלל האינטרנט. רצוי שתשקלו היטב את ההשלכות של הגלישה על חייכם
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מחבר ואייי אני לא מאמין יוצא לי שאני בנתיים הבן אדם הכי מכור!!בלאט זה לא טוב!!!
פורסם 2005 ביולי 620 שנים סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 43 נקודות. פירוש הדבר שאתם גולשים ממוצעים. קורה לעיתים שאתם גולשים קצת יותר מדי, אך יש לכם שליטה על מידת השימוש באינטרנט.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים השאלון הזה הוא די טיפשי כי הוא שואל את השאלות הלא נכונות.למשל אצלי אין שניה אחת ביממה שהמחשב לא מחובר לאינטרנט וקיבלתי סה"כ 43 כשאני אמור לקבל לפחות 90.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים אוקיי אני מכור, אז מה? מי אתם שתשפטו אותי? מה אתם אבא ואמא שלי? זדיינו לי מהעיניים תתחיל להרגיע עם התגובות שך אתה לא בפורום תפוז. יצא לי 62 נקודות.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים תתחיל להרגיע עם התגובות שך אתה לא בפורום תפוז. יצא לי 62 נקודות. מה קשור פורום תפוז? ובמילא התגובה לא היתה מופנת אליכם אלא למי שכתב את המבחן הזה..
פורסם 2005 ביולי 620 שנים סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 36 נקודות. פירוש הדבר שאתם גולשים ממוצעים. קורה לעיתים שאתם גולשים קצת יותר מדי, אך יש לכם שליטה על מידת השימוש באינטרנט.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים מבחן מטומטמם,הרי אני בוחר לגלוש הרבה באינטרנט זה לא אומר שאין לי שליטה על מידת הגלישה שלי..אם אני רוצה לגלוש 12 שעות רצוף אני אגלוש 12 שעות רצוף,מבחן מטומטמם,כתבו אותו בטח אנשים שבקושי יודעים לכתוב GOOGLE.
פורסם 2005 ביולי 620 שנים סיכום הנקודות של השאלון שלכם מראה שצברתם 35 נקודות. פירוש הדבר שאתם גולשים ממוצעים. קורה לעיתים שאתם גולשים קצת יותר מדי, אך יש לכם שליטה על מידת השימוש באינטרנט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.