פורסם 2005 ביולי 520 שנים הורדתי את הדמו של המשחק ושמתי על ההגדרות הכי גבוהות (נראה לי) הקיצר התחלתי לשחק אבל עבד לי די לאט עם תקיעות כל כמה שניות ואחרי כמה זמן זה יצא לי לגמרי מהמשחק משהו יודע למה זה קורה או שהמערכת שלי לא מספיקה להגדרות הגבוהות?ד"א המערכת שלי היא amd 3000 64b512mb 6600gt
פורסם 2005 ביולי 520 שנים המערכת שלך אכן אל מיועדת לעבוד על ההגדרות הכי גבוהות...אבל זה אמור לקרטע, לא לצאת החוצה...הדרייברים מעודכנים?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר לא עידכנתי כי שמעתי שיש בעיות עם הדריבר החדש אז יש לי את האחד שלפניוומה אני צריך לשדרג כדי שהמשחק יעבוד לי על ההגדרות הגבוהות טוב מאוד?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים יש בעיות בדריבר החדש הוא עושה את הכל "בהיר יותר" והציון בבנצ'מרקים יורד. :-\
פורסם 2005 ביולי 620 שנים יש בעיות בדריבר החדש הוא עושה את הכל "בהיר יותר" והציון בבנצ'מרקים יורד. :-\נמצא פתרון לבעיה (ואגב הציון ממש לא יורד בבאנצ'ים)בבקשה:כפי שידוע-לחל מהאנשים שבבעלותם כרטיס של NVIDIA מסדרת GF 6XXXX והוריד את הדרייברים האחרונים של NVIDIA [גירסא 77.72]היו בעיות של בהירות\כהות יתר בסרטונים מפורמט WMV,MPEG ועוד כמה פורמטים.הבעיה הזו הייתה קיימת גם בסרטונים בתוך משחקיםבכל מקרה,הפיתרון לבעיה הזו הוא פשוט יותר ממה שציפיתי שיהיהלחצו לחצן ימני על הלוגו של NVIDIA CONTROL CENTERולכו לCOLOR CORRECTIONעכשיו תחת התפריטון של APPLY COLOR CHANGES TOתבחרו את ALLעכשיו תשנו משהו [לא משנה איזה הגדרה],על מנת לשחרר את כפתור הRESTORE TO DEFAULTותלחצו על RESTORE TO DEFAULT SETTINGSותלחצו על APPLYזהו,הבעיה נפתרה.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר חח אם אתם ממליצים לי קנות כרטיס מסך חדש אז למה שאנשים מבקשים מפרט למחשב אתם ממלימיםם להם את ה6600gt ?כשהוא לא מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות??
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים התלוננת למה אנחנו ממליצים על 6600GT ככרטיס טוב מאוד ועניתי לך.מפרט:AMD 64 3000 S754DFI UT LANPARTY1024mb9800PRO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.