עבור לתוכן

פרוייקט קטן שאני הולך להתחיל-> MSI MICRO ATX CASE +תמונות :|-) -סיימתי....!!!

Featured Replies

פורסם

עדיף שתצחק בלב,מאשר בפומבי זה יכול להעליב אנשים..

פורסם

עדיף שתצחק בלב,מאשר בפומבי זה יכול להעליב אנשים..

עזוב אותו..

אולי תראה לנו אתה את המודינג הראשון שלך php-dude!!! :pissed: :pissed:

בוא נראה אותו (אמ בככל עשית חחחחחחח!!!)

פורסם
  • מחבר

אוי נו באמת אספי,למה שאני לא אצחק שהוא אפילו היה עצלן מכדי לשים מסקנטייפ בצדדים בשביל שהצביעה תצא חצי נורמאלית?

אותי זה מצחיק מה לעשות.

עצלן?

אתה קורא לי עצלן?

מה אני נראה לך בנאדם מעפן כמוך שאין לו מה לעשות בחיים,אני בנאדם עסוק ,אין לי הרבה זמן וזו ההתחלה רק חמודי,כשתראה את הסוף תדבר איתי,אני מזמין עכשיו לדים UB ירוקים וספריי שחור כמו שארקדור קנה (שכחתי תשם...) וזה הולך להיות שחור כסוף יפיפה עם תאורה ירוקה ,וגם העיגול מהאלומיניום שלמעלה יהיה לו תפקיד אבל זה כבר הפתעה.אני מציע לך לראות את המארז שלי שבחדר ואז תדבר איתי על מודינג.

טוב עכשיו אחרי שהסברנו לכמה אנשים מוגבלים והבארנו כמה דברים אפשר לחזור לנושא,המארז כמו שאמרתי הולך להיצבע בשחור כולו ובכסף,הולך להיות בו חלון בדלת (לא בגג כי אני מתכנן משהו עם העיגול) עם לדים UB חזקים בצבע ירוק עם קירור סטוק של אינטל ,אבל זה יהיה שיהיה לי קצת זמן ואני יפנה קצת מקום למארז בסלון.

בכל מקרה עדיין אין לי נושא ואני צריך את העזרה שלכם בקשר לנושא למארז הזה (כמו ווינאמפ או DOOM 3 וכו.....) כי בלי נושא זה לא יהיה מעניין.........

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

חחח אתה בן אדם עסוק?

תעשה טובה אל תזיין תשכל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים