עבור לתוכן

פרוייקט קטן שאני הולך להתחיל-> MSI MICRO ATX CASE +תמונות :|-) -סיימתי....!!!

Featured Replies

פורסם

חשבתי לעשות לעצמי איזה מחשב קטן לסלון אבל קטן במלוא מובן המילה ,בדומה למארז הקטן של MSI ,הלכתי ורכשתי לעצמי מארז P3 לא סטנדרטי (קטן מאוד מאוד.....) ומכוער (בתקווה שאני יהפוך אותו ליפה יותר והנה תמונות שלו תגידו מה אפשר לעשות אולי רעיונות לצבעים וכו.......

תמונות תמונות תמונות..........וזהו כמובן פרוייקט המודינג הראשון שלי..........טוב מה שאני בעצם הולך לעשות זה שהוא יהיה זהה טיפה למארז של הMSI שעליו נדלקתי..............אני מקווה מאוד שאני יצליח ועידכונים בהמשך.........

16kt1.jpg

29of.jpg

35kl.jpg

42hd.jpg

55cl1.jpg

65jv.jpg

פורסם

תגיד איזה חומרה תהיה שם ? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לוח אם פנטיום 3 של MSI יהיה שם עם 4 מאווררים +רידאון 9200 וכונן DVD לסלון........

תמונות תמונות תמונות........

סיימתי לגמרי את הפרוייקט .......

יצא לא כל כך דומה לMSI אבל יצא חביב לדעתי..........

112bd.jpg

222bt.jpg

334ya.jpg

447qc.jpg

557fi.jpg

662yc.jpg

אני רק רוצה לומר משהו: המארז קטן בהרבה ממה שהוא מוצג בתמונות והוא ממש קל לנשיאה והסרקולצייה בו מצויינת כמו שראיתם למעלה כל הגרילים עם חורים גדולים מאוד..........בכל מקרה אני מתכוון עוד להוסיף מסך LCD וחלון כמובן אבל זה כשיהיה לי זמן(מה שאין לי בזמן האחרון......)

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

דיי אני נחנק!

פורסם

איזה זבל.. מה אתה צוחק.. ::)

גבר גבר, נכון שהפרוייקט שלו לא הכי מרשים ביופי (למרות שיש כמה חלקים שאהבתי במודינג שהוא עשה), אבל העיקר שהוא עשה את זה בעצמו ולא קנה הכל מוכן ופשוט חיבר..

תאמין לי מודינג עצמי לפי מה שעולה לך לראש זה הדבר הכי מוערך..

כל הכבוד :xyxthumbs:

פורסם

מה שמצחיק שהוא לא חשב אפילו על לשים סלוטייפ בצדדים בשביל שהקווים בצבע אפור יהיו ישרים.

פורסם

הדבר הזה אשכרה ישב אצלך בסלון?

חשבתי שתשנה לגמרי את הפאנל הקידמי... תמלא אזורים מסויימים בבונדו או משהו דומה, תצבע בצבע יפה או שתעשה איזה אלמנט תאורה או חריטה....

זה נראה כאילו ציפית אותו בפודרה (איפור)...

פורסם

חביבי הייתה חייב להתיעץ איתנו לפני הצביעה!!!

שחור היה יכול להיות מאוד יפה..

וחבל שקנית מארז כי לפני כמה ימים זרקתי אחד כזה בדיוק...

צביעה נחמדה

פורסם

זה רק אני, או שהמארז המקורי היה הרבה יותר יפה,

זה אחד המודים הכי מכוערים שראיתי :lol: :lol: :lol:

פורסם
  • מחבר

נו טוב.........סדר.......יצא מכוער אבל זה לא משנה גם ככה לא יראו אותו בסלון .......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אני הייתי צריך רק מארז קטן.........בכל זאת זה גם הפרוייקט הראשון שלי.........חוץ מזה בבית יש לי מארז פי עשר מבחינת יופי ותאורה ועם מודינג אמיתי......פשוט במאז הזה חיפפתי ולא היה לי גם הרבה זמן.......(לשים דבק כדי שייצא ישר) אבל בכל מקרה רציתי לשלב בין כסף לזהב..........האמת הוא יותר יפה במציאות אבל הוא עדיין צריך איזה חלון ואני גם מתכוון לעשות לו פתח אוורור מקדימה אז כל מי שצחק יהיה מופתע מאיך שהוא יראה......תאמינו לי שעשיתי מארזים פי עשר יותר יפים ממה שאתם חושבים ואתם יכולים גם לרות את המארז של הA-TOP אצלי בבית ואז תדברו איתי על מודינג..........הקיצר אני עדיין צריך רעיונות לצביעה ולאיפה למלות בונדו ואני רוצה בעיקר לשים מאוורר 120 מקדימה ,על פאן באס אני לא חושב כי יש לי כבר אחד מוכן שאני עשיתי..........ואני צריך נושא.....אני חייב......אולי על איזה משחק תוכנה(כמו ווינאמפ שאחד פה עשה....) כי בלי נושא זה סתם.........אז יאללה הצעות ,ואתם מוזמנים לצחוק בכיף אבל אחרי שאני יגמור איתו נראה כבר.... ;)

פורסם

שמע אחי תצבע אותו בצבע שחור תעשה לו חלון פרספקט עים איזה חיזר נחמד תאיר את זה ותתגאה אחלה מודינג למודינג ראשון ולכל אלה שצוחקים תעשו מודינג ראשון שלכם ואחר כך נראה איך יצא לכם אחי לומדים רק מטעויות :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

מה אתם צוחקים? :kopfpatsch:

אחי! יצא בסדר גמור!

אתה יכול לשפר תמארז הזה בכיף!!

בהצלחה בהמשך!

פורסם

אני דווקא מאמין שכחול בהיר ולבן יהיו שילוב ממש יפה במארז הזה.. בנוסף לקתודה זה יהיה בן זונה :jump:

פורסם

יצא יפה! , במיוחד למודינג ראשון..

ולכל אלו שצוחקים, נראה למה אתם מסוגלים,אח"כ תצחקו.. :pissed:

פורסם

אוי נו באמת אספי,למה שאני לא אצחק שהוא אפילו היה עצלן מכדי לשים מסקנטייפ בצדדים בשביל שהצביעה תצא חצי נורמאלית?

אותי זה מצחיק מה לעשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים