עבור לתוכן

קניתי Half - Life 2 -מה אני אמור לקבל עם זה ?

Featured Replies

פורסם

החבילה הבסיסית, מהחנות השכונתית, 220 ש"ח (העטיפה בעברית). 5 דיסקים + עלון עם המקשים

וכמובן הCD-Key שמודבק שם. אני אמור לקבל עוד משהו ?

תודה.

פורסם

tאתה מקבל Counter-Strike Source ו- Half Life 2 DeathMatch בבוא הזמן אם המחשב שלך חזק מספיק אתה תקבל גם את השלב המיוחד - The Lost Coast שעושה שימוש ב- HDR.

פורסם
  • מחבר

מממ... חצי מנה שווארמה ?

:silly:

אני מתכוון לחוברת או משהו כזה.

פורסם

אני בהחלט יכול להבין את פשר השאלה...

בתור אחד שגם רכש ת'משחק, מדובר באריזת המשחק הבזיונית ביותר שנתקלתי בה עד היום - דיסקים שעוד שניה בועטים ת'עצמם מהאריזה בגלל לחץ באחסון, אריזה דלה משו, פשוט זלזול כמעט מוחלט בלקוח.

אח"כ הן בוכות ש"מעתיקים" את המשחקים שלהן... אם זה היחס שמגיע ללקוחות אשר מוכנים לשלם ממיטב כספם עבור עותק מקורי, שלא יתפלאו למה מעדיפים ללכת על אלטרנטיבות חינמיות.

פורסם

אכן אריזה עלובה

אני קניתי,והקופסא איכזבה...

אתה אמור לקבל עם הקופסא 5 דיסקים,שמאוכסנים בעטיפות ברמה ירודה במיוחד

ואיזה כרטיס הוראות אומלל

רק שתדעו שבארה"ב הקופסאות הן לא כאלו עלובות...מדובר על קופסאות קרטון מושקעות יחסית,אבל תכולתן זהה לתכולת הקופסאות בארץ

בהחלט בזיון.

אבל למי איכפת?

אתה מקבל עם המשחק גם את HL2,וגם את CS:S

וגם המון עידכונים שותפים [המון מפות רשמיות חדשות כל הזמן,ופאצ'ים נונסטופ],ובקרוב גם את העידכון HDR ושלב חדש-THE LOST COAST

פורסם
  • מחבר

Indeed fellas צפיתי ליותר, אבל אם להסתכל על הצד החיובי - הסינים שארזו את המשחק לא גנבו לנו את הקוד :P.

אני מקווה ליותר ברכש הבא שלי (זירת הקרב 2)

פורסם

שאלה - למה אתם לא מזמינים משחקים מחו"ל ? זה יוצא יותר זול, ומגיע באריזה המקורית והמושקעת... (אני אישית את HL2 קיבלתי עם הראדון 9600XT שלי, אבל בכל זאת...)

פורסם

כי משחק עולה את אותו מחיר בחול (רובם) וגם צריך לשלם עליו משלוח, מה גם שבעיקרון החוק הבינלאומי אוסר על שליחת תוכנות מאזור לאיזור

חוץ מזה שאני די מעדיף את קוספאות הדיוידי שיש בארץ, עדיף על הקרטון שסתם נזרק וקופסאת פלסטיק זולה רגילה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים