פורסם 2005 ביולי 520 שנים שלום לכולם!! יש לי בעייה בהתקנה של wxp home edition HEB. (דיסק מקורי). כאשר אני עובר את החלק של חילוק הכוננים והתקנת מערכת ההפעלה בכונן שאני רוצה ולאחר שהמחשב עושה את הריסט, אז במקום לעבור להתקנה של ה - xp (עם האנימציה), הוא מגיע לי לאותו מקום...Boot From CD. התקשרתי לטכנאים של KSP גם בסניף ראשון וגם בתלב אביב. האחד אמר שאני צריך לבטל את פונקצית ה - RAID והשני אמר שאני צריך לשנות את הסדר של ה - CDROM. עשיתי את שניהם, לא עבד. [מה שכן, כאשר ביטלתי את ה - RAID, אז לא הופיע לי Boot From CD, אבל הייתה בעייה אחרת...שכתבה שיש לי בעייה ב - disk hardware וכד' - החלפנו דיסק, לדיסק צרוב ולגירסא אחרת והייתה אותה בעייה]. ניסיתי לפרט פה כמה שיותר כדיי שבבקשה תנסו ותצליחו לעזור לי :] תודה רבה רבה מראש!!!!
פורסם 2005 ביולי 520 שנים חבל שאני לא יכול לעזור כי אין לי עדיין רייד וסאטה וכל זהאבל אם כבר באותו עינייןאחרי שקונים הרד דיסק של סאטה ומתקינים את ווינדוס xpצריך דיסק מיוחד של דרייברים או משהו כדי שהווינדוס יתקין את עצמו בלי בעיות?
פורסם 2005 ביולי 620 שנים אני מכיר את זה גם לי יש רייד עם אני לא טועה זה לא בעייה הדיס וזה לא בעיה בסידירום יכול ליות שזה משהו באר דיסקאבל הייתה לי בעיה דומה עם הפורמט אז עשיתי עדכון ביוס וזה חזר לקדמוטו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.