עבור לתוכן

מזגן עילי (גז ירוק?!)

Featured Replies

פורסם

היי :)

יש לנו מפוצל בכל הבית אבל בגלל שהחדר שלי חם יותר משאר הבית החלטתי לקנות גם אחד קטן לחדר.

הציעו לי שני מזגנים, אחד של אלקטרה, משהו כמו 1 כ"ס, והשני גם בערך אותו דבר (ובערך באותו מחיר, 300 שקל פחות...) של חברת "עוצמה פרג".

הייתי שמח לשמוע מי אלה לאזעזל עצמה פרג ?! ומי יותר אמין איכותי שקט וכל השטויות שחשוב לדעת...

ודרך אגב, שני המזגנים משתמשים בגז ירוק, מה זה אומר ? וחוץ מאיכות הסביבה מה זה אומר מבחינתי קירור וכאלה ?

לפי מה נמדדת צריכת החשמל ? האם כל מזגן 1 כוח סוס יעלה לי בסופו של חודש אותו דבר ?

תודה ;)

פורסם

אם חם אצלך החדר יותר מבשאר הבית אתה יכול להזמין טכנאי למזגן המפוצל שישנה את היחס בין התעלות ככה שהמזגן יזרים יותר אוויר לתעלה שמובילה לחדר שלך, אותה הבעיה היתה במיני-מרכזי שלנו וככה פתרנו אותה, את האפשרות הזו אף איש מכירות לא יציג לך (כי הם רוצים למכור לך מזגן) אבל הייתי מציע לך להתקשר לשירות של המיני-מרכזי שמוצקן אצלך בבית ולבדוק אפשרות שכזו.

פורסם
  • מחבר

תודה (: , אבל הכוונה שלי היתה שאני אדליק את המזגן יותר זמן מאשר שאר הבית, לא שאני אדליק שני מזגנים ביחד...

פורסם

יש לי מזגן של אלקטרה והוא מתפקד טוב מאוד. על החברה השניה לא שמעתי, ולכן אני לא יכול לכמת אותה.

אני הייתי הולך על השם(או שזה מצב כמו INTEL AMD?).

פורסם

ודרך אגב, שני המזגנים משתמשים בגז ירוק, מה זה אומר ? וחוץ מאיכות הסביבה מה זה אומר מבחינתי קירור וכאלה ?

לפי מה נמדדת צריכת החשמל ? האם כל מזגן 1 כוח סוס יעלה לי בסופו של חודש אותו דבר ?

(אנחנו פשוט לא מזמן קנינו את המיני-מרכזי אז התעמקתי בחומר...)

ככה:

היום יש רק מזגנים בעלי גז ירוק, מזגן שכזה יקר יותר בכ-200 עד 300 ש"ח ממקבילו בעל הגז הרגיל.

כל כוח סוס שוה ל-750 וואט/שעה (כל 1000 וואט/שעה או 1 קילוווט/שעה עולה בחשבון החשמל כחצי שקל), מבחינת צריכת החשמל המזגן בעל הגז הירוק אמור להיות חסכוני בחשמל יותר ממקבילו בעל הגז הרגיל.

כל המזגנים בעלי אותו כ"ס צורכים בערך אותו כמות של חשמל, ההבדל ביניהם הוא הנצילות או "כמה קור אתה מקבל תמורת ה-750 וואט שלך".

מבחינת תפוקת הקירור המזגן בעל הגז הירוק שווה בדיוק למקבילו בעל הגז הרגיל.

פורסם
  • מחבר

(אנחנו פשוט לא מזמן קנינו את המיני-מרכזי אז התעמקתי בחומר...)

ככה:

היום יש רק מזגנים בעלי גז ירוק, מזגן שכזה יקר יותר בכ-200 עד 300 ש"ח ממקבילו בעל הגז הרגיל.

כל כוח סוס שוה ל-750 וואט/שעה (כל 1000 וואט/שעה או 1 קילוווט/שעה עולה בחשבון החשמל כחצי שקל), מבחינת צריכת החשמל המזגן בעל הגז הירוק אמור להיות חסכוני בחשמל יותר ממקבילו בעל הגז הרגיל.

כל המזגנים בעלי אותו כ"ס צורכים בערך אותו כמות של חשמל, ההבדל ביניהם הוא הנצילות או "כמה קור אתה מקבל תמורת ה-750 וואט שלך".

מבחינת תפוקת הקירור המזגן בעל הגז הירוק שווה בדיוק למקבילו בעל הגז הרגיל.

תודה רבה!

מה שאני מבין זה שמזגן עילי 1 כוח סוס ממוצע עולה 37.5 אגורות לשעה שזה ממש לא מוגזם...

מה שחשוב לי כרגע זה השקט והאמינות, ולצערי אני לא יכול לדעת על "עוצמה פרג" שום דבר, אפילו שבכל האתרים אני רואה שהם דווקא מקוטלגים למעלה עם כל המותגים המוכרים... לדעתי אני אלך על אלקטרה וזהו, הכי בטוח....

אם למישהו יש ניסיון עם ה"עצמה פרג" האלה, אני אשמח לשמוע :)

פורסם

אצלי בחדר יש מזגן 1 כ"ס של אלקטרה, עם הגז הירוק, והוא די שקט.. אני מרוצה ממנו.

פורסם

מה שאני מבין זה שמזגן עילי 1 כוח סוס ממוצע עולה 37.5 אגורות לשעה שזה ממש לא מוגזם...

והרבה פחות מזה אם תיקח בחשבון את הטרמוסטט (כי הרי המדחס שהוא ה-צרכן מפסיק את פעולתו בהתאם לכיוון הטרמוסטט, וזה אומר שאם יש בחדר שלך אטימה טובה המזגן בעצם יעבוד כ-50% עד 60% מהזמן בלבד).

מה שחשוב לי כרגע זה השקט והאמינות, ולצערי אני לא יכול לדעת על "עוצמה פרג" שום דבר, אפילו שבכל האתרים אני רואה שהם דווקא מקוטלגים למעלה עם כל המותגים המוכרים... לדעתי אני אלך על אלקטרה וזהו, הכי בטוח....

אני בחיים לא שמעתי על הייצרן הזה.

אתה בטוח שהוא אכן יצרן (המזגן מתוצרת "עוצמה פרג")ולא יבואן?

מה שכן, היתי מציע לך להשאיר את ההחלטה על כמה כוח אתה צריך לאנשי מקצוע, כלומר תלך על מקומות שבהם אפשרי להזמין הביתה טכנאי שמודד את נפח החדר ולפי זה מתאים את המזגן.

פורסם

חפש ב-Google:

Pereg Otzma

פורסם
  • מחבר

shuy, אני קונה אצל טכנאי מזגנים פרטי לא אצל חנות (מישהו שאני מכיר) ככה שהוא כבר בא הסתכל מסביב והכל...

גוגל לא ממש מנדב מידע, זה האתר שלהם: http://www.pereg-ac.co.il

פורסם

אני שמעתי על פרג - Pereg, ללא העוצמה. יכול להיות שהם שדרגו את הסלוגן שלהם...

בכל אופן, זו חברה די מוכרת, בעיקר בזכות המזגנים שלה למיזוג כיתות בבתי-ספר, משרדים ומזגנים תעשייתיים.

פורסם

בכל אופן, זו חברה די מוכרת, בעיקר בזכות המזגנים שלה למיזוג כיתות בבתי-ספר, משרדים ומזגנים תעשייתיים.

אני לא בטוח שכדי מזגן שביצפר משתמש בו....

ראית פעם מזגן של בית ספר? זה מקסימום מאורר... כמובן אם יש לך מזל ונפלת בכיתה היחידה שהמזגן בה עובד... וכמובן שתמיד המזגן יהיה על חימום בקיץ ועל קירור בחורף...

פורסם

*כדאי.

המזגנים בבית הספר עושים רק רעש.

פורסם

היי :)

יש לנו מפוצל בכל הבית אבל בגלל שהחדר שלי חם יותר משאר הבית החלטתי לקנות גם אחד קטן לחדר.

הציעו לי שני מזגנים, אחד של אלקטרה, משהו כמו 1 כ"ס, והשני גם בערך אותו דבר (ובערך באותו מחיר, 300 שקל פחות...) של חברת "עוצמה פרג".

הייתי שמח לשמוע מי אלה לאזעזל עצמה פרג ?! ומי יותר אמין איכותי שקט וכל השטויות שחשוב לדעת...

תודה ;)

דבר ראשון כמה מטר מרובה החדר,אם זה פחות מ-12 מטר תיקח מזגן בדפוקה יותר קטנה

פורסם

גד הלך לים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים