פורסם 2005 ביולי 520 שנים איזה גבר גבר.. :-X מה כבר אפשר לעשות.. לעבוד, להסתובב עם חברים,לחרוש במחשב ולסוע לנופש
פורסם 2005 ביולי 520 שנים תודה אני יודע :lol: סתם עכשיו ברצינות,מאיפה אני יודע מה אני אעשה? ילך לים בשביל להתחיל עם בחורות ולקבל כאפה בגלל שאמרתי אם הן רוצות לבחון את המזרן החדש שלי :lol:
פורסם 2005 ביולי 520 שנים זה כבר תלוי בגיל שלך אם אתה מספיק מבוגר, אתה יכול לטוס לנופש בחו"ל עם חברים, לעבוד מה שכן, אתה תמיד יכול ללכת לים להנות לעשות חיים וזה מה שהכי חשוב
פורסם 2005 ביולי 520 שנים זה כבר עצוב להגיד את זה פעם, וזה אפילו איבד את המצחיקות, אבלטירונות :'( :'( :'(
פורסם 2005 ביולי 520 שנים אני לומד עוד איזה חודש. אחר-כך אני מקווה למצוא עבודה(אם כי לא נראה לי שיהייה משהו פנוי- קצת מאוחר מידי).
פורסם 2005 ביולי 520 שנים אני קם בשש בבוקר ועובד עד שלוש (כמו השעות בבצפר).ככה זה יהיה כנראה עד סוף החופש :-\
פורסם 2005 ביולי 520 שנים אני מגרבץ..לא יודע בנתיים אני ספונטני, הייתי אמור לטוס לאמריקה ל10 ימים אבל זה התבטל :-Xאממ.. סתם מסתובב עם חברים, ישן והרבה, ועושה שטויות וכייף כי שנה הבאה יא'! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני לא רוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.