עבור לתוכן

מי מכם אוהב חיות?

Featured Replies

פורסם

לי יש אקווריום שמתו בו 6 דגים מתןך 7, נשאר רק הדג זהב שלי שאין לו שם, אולי תעזרו לי לבחור לו שם בתקווה שהוא לא ימות גם, היתה לי תוכית בשפ פולי, היא מתה לפני כמה שנים, היו לי 2 אוגרם שהתפתחו למושבה קטנה (15-18) עד שתרמתי אותם ל "שלושת המשאלות" למי לא מכיר זאת חנות חיות. וזהו, אא והיו כמה פעמים שבאו כלבים נטושים אז טפלתי בהם זמן קצר (שנה, חודש חצי שנה) והם עזבו אחר כך...

זה, זה מסיים את ההיסטוריה שלי עם חיות...

• תגובות 34
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני אוהב חיות..

שונא חתולים וכלבים.. למרות שיש לי כלב והיתה לי פעם כלבה וחתולה ואוגרים ותוכים ..

החייה הכי חמודה היא ללא ספק אוגר כשהוא הוא עוד קטן... :)

שמים לב שאתה שונא אותם... כולם נעלמו..

פורסם

טוב אני מודה, יש לי חתולה בשם פאצה, והיא מה זה חמודה.

^

II אכזרי

פורסם

לי יש אקווריום שמתו בו 6 דגים מתןך 7, נשאר רק הדג זהב שלי שאין לו שם, אולי תעזרו לי לבחור לו שם בתקווה שהוא לא ימות גם, היתה לי תוכית בשפ פולי, היא מתה לפני כמה שנים, היו לי 2 אוגרם שהתפתחו למושבה קטנה (15-18) עד שתרמתי אותם ל "שלושת המשאלות" למי לא מכיר זאת חנות חיות. וזהו, אא והיו כמה פעמים שבאו כלבים נטושים אז טפלתי בהם זמן קצר (שנה, חודש חצי שנה) והם עזבו אחר כך...

זה, זה מסיים את ההיסטוריה שלי עם חיות...

תקרא לו ניסים ! על שם הנס שהוא נשאר עדיין חי ...

ד"א אני נותן לכל הדגים שלי שמות של ערסים , משה\דווד\חזי\ניסים\בוזגלו... לאחד קוראים שימי על שם שימי טבורי O_o העיינים שלו אשקרה בחוץ :o

פורסם

חזי בוזגלו :lol: :lol: :lol: :lol:, באיזה יום הם ייעברו את האבולוציה והם ינקמו בך חזק. :D:)

פורסם

אני דיי אוהב חיות , כלבים , חתולים ,איגואנות , כל מיני דברים חיים וזזים שאפשר להשתעשע איתם ...

בנתיים מצאתי חיה חמדמדה .

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא מתנגד. אבל גם לא מכור לזה..

אוהב גורי כלבים קטנים (רק שהם קטנים.. מהסוג החמוד.. לא רוצחים למיניהם..)

שונא את הכלבה של חבר שלי (57 ק"ג :-\ :'( :s05: :s07: )

ופעם היה לי אקווריום.. אח"כ תרמתי אותו..

פורסם

WTF נראה כאילו חסר לו ראש.

פורסם

זה לא חיה אמיתית

פורסם

זה לא חייה אמיתית, רוצה להתערב?

פורסם

ועל סמך מה בדיוק אתה אומר זאת בנחרצות שכזאת ?

בתור חוקר יונקים ? או בתור מישהו שסתם לא נראה לו שהטבע יכל לפתח משהו כל כך הזוי , כמו חפרפרת עם חוש מגע הכי מתקדם שקיים מכל סוגי היונקים על הכוכב ?

פורסם

OMG!!!

עשית לי סיוטים פה...

תספר י משהו חמוד עליה או שאני מוציא את הדובי שלי מהארון :smile1::lol: :lol: :lol:

פורסם

שמים לב שאתה שונא אותם... כולם נעלמו..

חחח לא ממשש...

הכלבה,רוטווילרית שמצאנו כשהיתה גורה נשלחה לסייע בתל-נוף, לאחר שלא הצלחנו לחנך אותה ולהשתלט עליה עד גיל בערך שנה -בטוח ששם היא מועילה הרבה יותר.

התוכים,מסכנים, נאכלו ע"י החתול המזדיין אחרי שהוא הפך להם את הכלוב וטרף אותם חיים.. :(

האוגרים התרבו כמו ג'וקים.. היו לנו בערך 20 אוגרים תוך חודש.. אז את רובם מסרנו וחלק המשכנו לגדל .. באותו זמן לא היה לנו כלוב נורמלי והם כל פעם ברחו מהכלוב בלי ששמנו לב..מי זוכר כמה בדיוק הם וכל פעם כשקמנו בבוקר ראינו כל הבית קקי של אוגרים קטן כזה ומסריח והמון שלוליות בכל הבית.. ויותר גרועע אתה יודע איזה מפחיד זה להסתובב בלילה פתאום אתה שאתה בועט באיזה גוש פרווה כזה והוא מתחיל לילל ... מסכןןן.. קיצר גם את אלה מסרנו לחנות חיות..

והאחרון, הכלב שלי, איתנו כבר 8 שנים... איזה כלב חמוד :smile1:

אהה ושכחתי את החתולה.. היא סתם היתה חתולת רחוב זקנה שבאה אלינו לחצר והיינו מביאים לה אוכל ושתייה.. עד שהבאנו את הכלב.. והוא גירש אותה :screwy:

פורסם

AMIT.Z יש תמונה של הכלב?

אגב לדודים שלי הייה כלב זאב מזה חמוד, אני זוכר שהייתי ילד קטן תמיד הוא הייה קופץ עליי, בסוף הם נתנו אותו למשטרה כי הם נסעו לאמריקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים