פורסם 2005 ביולי 420 שנים אני אוהב חיות אתם אוהבים חיות? איזו חיה הייתם לוקחים לאי בודד? ואותה שאלה, רק לגבי חיות ממין זכר בלבד? אני אוהב חיות
פורסם 2005 ביולי 420 שנים נדפקת? אוהב רק חתולות, שום חיה אחרת... וגם לא חתולים בנים, הם סתם חולי נפש... והייתי לוקח לאי בודד חיה כלשהי שיודעת לשחות : סתם שאלה שעלתה לי בראש, אתה אוהב חיות?
פורסם 2005 ביולי 420 שנים אני אוהב חיות.. שונא חתולים וכלבים.. למרות שיש לי כלב והיתה לי פעם כלבה וחתולה ואוגרים ותוכים .. החייה הכי חמודה היא ללא ספק אוגר כשהוא הוא עוד קטן...
פורסם 2005 ביולי 420 שנים אני אוהב חיות חתולים כלבים - את רובם , יש כלבה אחת אצלי בחצר שכל לילה (דוגמא כרגע) נובחת כמו מטורפת , התקשרתי לעיריה אבל לא קורה כלום, אני שוקל לקחת את העניין לידי > נחשים עקרבים
פורסם 2005 ביולי 420 שנים אני אוהב חיות, במיוחד מתות בין 2 לחמניות עגולות, עם צ'יפס ושתייה מוגדלים משני צידי המנה.
פורסם 2005 ביולי 420 שנים , טוב , בדיחה טובה (רצינית אבל , בהקשר הזה זה מצחיק) אני לא בן אדם רע פשוט לקום כל יום ב6 , זה לא הקטע שלי
פורסם 2005 ביולי 420 שנים <== אוהב חיות. יש לי כלב (בן 9 שנים), 2 ארנבונים (זכר ונקבה), אוגר, שרקן ותוכי .
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מת על קנגורו. שונא שרצים למיניהם, בייחוד גוקים. רגע, חשבת שמישהו אוהב גו'קים ?????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.