פורסם 2005 ביולי 420 שנים לאחרונה קניתי מחשב חדש שנמצא אצלי בחדר,יש לי מחשב נוסף בממד עם קו אינטרנט ברצוני להקים רשת בין שתי המחשבים ללא ראוטר מטעמי תקציב,בגלל ניסיוני הדל בתחום זה רציתי לשאול את המבינים שבינכם כמה אמור לעלות לי הסיפור ומה צריך לקנות(אם זה חשוב האינטרנט שיש לי בממד הוא adsl)???בנוסף שמעתי שללא ראוטר ישנם בעיות התנתקות האם זה נכון ואם כן האם ההתנתקות קורה לעיתים קרובות אוו רחוקות??והאם קו ללא ראוטר זה ממש גרוע??
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר למה אי אפשר לקדוח בממד?וגם אם אי אפשר אני יכול להוציא מהחלון כי הממד ואני זה שני חדרים צמודים!
פורסם 2005 ביולי 420 שנים אתה יכול לחבר אותם עם כבל מוצלב...ודרך אגב המחשב שקנית זה הזה מאייבורי עם מעבד האינטל פנטיום 4 3Ghz ?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר מה זה כבל מוצלב?וכן זה אני אבל המחשב לא מאייבורי ומה אתה באמת חושב שהוא כזה גרוע?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים האמת שלא, הוא לא כזה גרוע יש לך כרטיס מסך סבבה לגמרי. זה גם תלוי למה מיעד המחשב... חוץ מזה שהכל יחסי בחיים ולכן אם לדברים שאתה משתמש בו הוא פועל טוב אז זה לא ממש משנה מה אנשים אחרים אומרים העיקר שאתה שמח ואל תשכח שלרוב המוחלט של האנשים יש אינטל. ולשאלתך כבל ישר 1--------------1 2--------------2 3--------------3 4--------------4 כבל מוצלב 1 יהיה מחובר ל3 2 ל-4 3 ל-1 ו 4 ל- 2 מצאתי פה בפורומים תמונה שממחישה את זה יותר:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.