פורסם 2005 ביולי 420 שנים התקנתי את PCANYEHERE על המחשב שלי ועל 2 המחשבים שנמצאים בבית הוריי.המחשבים שם מחוברים באמצעות רשת אלחוטית, עם ראוטר וכרטיס רשת של EDIMAX.יש גם FIREWALL של SEAGATEאם אני מנסה להתחבר בין המחשבים - אין בעיה.אם אני מנסה להשתלט משם על המחשב שלי בבית - אין בעיה.הבעיה היא רק בהשתלטות מהמחשב שלי על המחשבים שם. אני לא מקבל אפילו מסך LOGINניסיתי לנתק את ה-FIREWALL וזה לא עזר.ראיתי שלכל מחשב שם יש IP אחר ועוקב, באמצעות התוכנה וגם באמצעות IPCONFIG.מה יכולה להיות הבעיה ?האם הראוטר עוצר את ההתקשרות?אם כן איך מאפשרים אותה שם?אשמח לעצות מועילות. :s05:
פורסם 2005 ביולי 420 שנים כנראה שז הראוטר שבעצם פעולתו חוסם את הניסיון שלך לגשת אל המחשבים שם. אתה צריך לפתוח גישה אל המחשבים דרך הראוטר, וצורה אחת לעשות זאת היא PORT FOWARDING.מצא את הפורטים שבהם התוכנה משתמשת ופתח אותם דרך ממשק הראוטר.כנראה שזה יעבוד.דרך אחרת (קיצונית יותר ולא מומלצת לפי דעתי) היא פשוט להפוך את הראוטר לשקוף - אבל גם ביטול ההגנה שלו והפיירוול המובנה שלו ע"י שימוש בDMZ.
פורסם 2005 ביולי 520 שנים כנראה שז הראוטר שבעצם פעולתו חוסם את הניסיון שלך לגשת אל המחשבים שם. אתה צריך לפתוח גישה אל המחשבים דרך הראוטר, וצורה אחת לעשות זאת היא PORT FOWARDING.מצא את הפורטים שבהם התוכנה משתמשת ופתח אותם דרך ממשק הראוטר.כנראה שזה יעבוד.אכן, זו הבעיה שכנראה יש לו.דרך אחרת (קיצונית יותר ולא מומלצת לפי דעתי) היא פשוט להפוך את הראוטר לשקוף - אבל גם ביטול ההגנה שלו והפיירוול המובנה שלו ע"י שימוש בDMZ.אבל זה יתן לו גישה רק למחשב אחד מתוך השניים, אז חוץ מזה שזה לא כל כך בטוח (אא"כ יש לו פיירוול טוב) זה גם לא יפתור את הבעיה במלואה.
פורסם 2005 ביולי 520 שנים במידת הצורך אפשר לעשות את זה לשניהם.. למרות שאני לא חושב (ולא ממליץ) שהוא יגיע למצב הזה.
פורסם 2005 ביולי 1020 שנים מחבר לא יאומן אבל מה שדפק את העסק היה הפיירוול של הווינדוס.הוא לא איפשר גישה בשום אופן.ביטלתי אותו כמובן..... :-)
פורסם 2005 ביולי 1120 שנים לא יאומן אבל מה שדפק את העסק היה הפיירוול של הווינדוס.הוא לא איפשר גישה בשום אופן.ביטלתי אותו כמובן..... :-)אם היית משתמש באשף הגדרות הרשת הביתית הוא היה פותח לך את הפיירוול כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.