פורסם 2005 ביולי 420 שנים רציתי לשאול אם אני יכול לעשות דבר כזה, כי לא הבנתי מהפוסטים האחרים אם דבר כזה אפשרי:אם יש לי ראוטר אני יכול לחבר אותו כך:לפני:אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]----------מחשב /____מחשביםאחרי: \------(ישר)--------מחשב 3אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH-----(ישר)----מחשב1 /____מחשבים | /___(ישר)______מחשב2 | /_____(ישר)_____מחשב 4הוא מיועד לאינטרנט ולמשחקי רשת, ואם אני מחבר כל כך הרבה מחשבים לחיבור אחד בראוטר (דרך SWITCH כמובן) זה פוגע בביצועים?
פורסם 2005 ביולי 420 שנים כןאין שום בעיה לחבר Switch-ים אחד לשני עם כבל מוצלב ליציאות רגילותכותבים כבל
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר כן אין שום בעיה לחבר Switch-ים אחד לשני עם כבל מוצלב ליציאות רגילות כותבים כבל אופס חחח : ותודה!!!! :xyxthumbs: והשאלה השנייה? : אם אני מחבר כל כך הרבה מחשבים לחיבור אחד בראוטר (דרך SWITCH כמובן) זה פוגע בביצועים?
פורסם 2005 ביולי 420 שנים לא ממשזה רק אומר שהקו בין הראוטר לסוויץ מוגבל ל-100mbpsאם 2 זוגות של מחשבים מדברים ביניהם מעל הכבל הזה כל חיבור יקבל רק 50mbpsחוץ מזה אני עובד עם 2 סווצים וראוטר כבר שנים ואין שום בעיות
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר תודה ואני יפרט קצת: אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH /____מחשבים << לאלה תהיה בעיה?
פורסם 2005 ביולי 420 שנים למה שתהיה? הרי הם מחוברים ישירות לראוטר.קח בחשבון שיש לראוטר קצת תעבורה מוגבל וברגעים של שימוש אינטנסיבי ברשת אולי תרגיש איטיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.