עבור לתוכן

חיבור SWITCH וROUTER ללא UPLINK מיוחד?(כולל איור!)

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול אם אני יכול לעשות דבר כזה, כי לא הבנתי מהפוסטים האחרים אם דבר כזה אפשרי:

אם יש לי ראוטר אני יכול לחבר אותו כך:

לפני:

אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]----------מחשב

/____מחשבים

אחרי:

\------(ישר)--------מחשב 3

אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH-----(ישר)----מחשב1

/____מחשבים                                                                               |  /___(ישר)______מחשב2

|

/_____(ישר)_____מחשב 4

הוא מיועד לאינטרנט ולמשחקי רשת, ואם אני מחבר כל כך הרבה מחשבים לחיבור אחד בראוטר (דרך SWITCH כמובן) זה פוגע בביצועים?

פורסם

כן

אין שום בעיה לחבר Switch-ים אחד לשני עם כבל מוצלב ליציאות רגילות

כותבים כבל

פורסם
  • מחבר

כן

אין שום בעיה לחבר Switch-ים אחד לשני עם כבל מוצלב ליציאות רגילות

כותבים כבל

אופס חחח ::)

ותודה!!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

והשאלה השנייה? ::)

אם אני מחבר כל כך הרבה מחשבים לחיבור אחד בראוטר (דרך SWITCH כמובן) זה פוגע בביצועים?

פורסם

לא ממש

זה רק אומר שהקו בין הראוטר לסוויץ מוגבל ל-100mbps

אם 2 זוגות של מחשבים מדברים ביניהם מעל הכבל הזה כל חיבור יקבל רק 50mbps

חוץ מזה אני עובד עם 2 סווצים וראוטר כבר שנים ואין שום בעיות

פורסם
  • מחבר

תודה :):xyxthumbs:

ואני יפרט קצת:

אינטרנט--------ראוטר-------(כבל ישר)-------[נקודת חיבור בקיר]--------(כבל מוצלב)--------SWITCH

/____מחשבים << לאלה תהיה בעיה?

פורסם

למה שתהיה? הרי הם מחוברים ישירות לראוטר.

קח בחשבון שיש לראוטר קצת תעבורה מוגבל וברגעים של שימוש אינטנסיבי ברשת אולי תרגיש איטיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים