עבור לתוכן

בעיה בהחלפת לד בעכבר אלחוטי

Featured Replies

פורסם

יש לי עכבר אלחוטי של Creative. היום החלפתי לו את הלד ללד כחול ומאז הוא מתחיל להתקע לפעמים. אני משתמש בו ואז נגיד אני מפסיק לכמה שניות ואני בא להשתמש עוד פעם, אז לוקח לו כמה שניות עד שהוא קולט שאני משתמש בו. למה זה?

פורסם

כי אדום יותר חזק מכחול (פי כמה)

הכחול פשוט לא מספיק חזק בשביל החיישן שלך

פורסם

לא פי כמה.. אבל חזק יותר.

סבלתי פעם מהבעיה הזאת.. תנסה בכל פעם שהלד אחרי כמה שניות נהיה חלש פשוט תעביר מולו שניה את האצבע ותתחיל לעבוד..

זה נהיה לי הרגל אחרי כמה זמן :silly:

עד שהעכבר פשוט הלך =\

אתה גם יכול לנסות להחליף אותו לירוק או משהו שיהיה חזק יותר.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות כלשהי להגביר את עצמת האור איכשהו? חייבת להיות דרך... אי אפשר לעבוד עם העכבר ככה...

כל פעם שמפסיקים להשתמש בעכבר כמה שניות אז העוצמה של הלד נחלשת וברגע שהוא קולט שמשתמשים הוא מתחזק. איך אפשר לעשות שהוא על הזמן יהיה על עצמה גבוה יותר?

או שאולי אפשר איכשהו לשים שתי לדים? (אבל ללד יש משהו כזה שמחזיק אותו ויש מקוטם רק לאחד...)

ראיתי מישהו ששם גם לד אדום וגם כחול ואז כשמתמשים אז שתיהם נדלקים:http://metku.net/modgallery/detail.php?id=136

אפשר לעשות את זה?

פורסם

2 אפשרויות (שכבר נאמרו)

1 . תחליף ללד חזק יותר (אפילו THC3 לא יזיק..)

2. תבצע מוד קטן לעכבר, אני לא יודע איך הוא בנוי, אבל תחצוב מקום לעוד לד, או מקדימה (מול הקיים) או מאחד הצדדים כדי להגביר את עוצמת האור

כמו כן, תוכל לספק לו חשמל ב2 דרכים: בחיבור מקביל לקיים, או מקור מתח חיצוני (שיהיה טוב יותר נראה לי, כך העכבר לא "ירדם" ויספק ביצועים טובים יותר

פורסם
  • מחבר

איפה אני יוכל להשיג לד THC3? בתל אביב יש?

ונגיד ואני שם עוד לד... אז אני יכול לחבר אותו במקביל ללד הזה? ואת מה שמחזיק אוו עומד במקום פשוט להוציא?

זה העכבר שיש לי:

Creative%20Mouse%20Optical%20wireless%20P.jpg

הנה תמונה שלו ממתח:

1360668b.jpg

והנה קישור למידע עליו:

http://www.creative.com/products/product.asp?category=243&subcategory=246&product=263

פורסם

שמע, הייתי מציע לך לשים עוד לד, אבל ביגלל שהעכבר שלך אלחוטי אני הייתי חושב בצעד כזה על הקיצור בחיי הסוללה =\

וגם לד THC3 אני חושב שיקח יותר מהסוללה שלך.

אין לי מושג עד כמה זה יקצר לך את זמן העבודה עם הסוללה, אבל אם זה לא משמעותי או שלא אכפת לך אז אני הייתי פשוט מנתק את הלד מהעכבר ובודק כמה מתח נותת הסוללה, ומחבר את הלד ישירות לסוללה (אם צריך נגד אז להתאים לו) וככה הלד לא יחלש אף פעם..

לא הבאת תמונה של העכבר שלך מהצד.. אבל אם הוא שקוף או משהו אתה יכול גם לחבר עוד לך בחיבור של הלד הקיים ואז להנות מ2 צבעים בתוך העכבר :silly:

בכל מקרה, בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

שמע, הייתי מציע לך לשים עוד לד, אבל ביגלל שהעכבר שלך אלחוטי אני הייתי חושב בצעד כזה על הקיצור בחיי הסוללה =\

וגם לד THC3 אני חושב שיקח יותר מהסוללה שלך.

אין לי מושג עד כמה זה יקצר לך את זמן העבודה עם הסוללה, אבל אם זה לא משמעותי או שלא אכפת לך אז אני הייתי פשוט מנתק את הלד מהעכבר ובודק כמה מתח נותת הסוללה, ומחבר את הלד ישירות לסוללה (אם צריך נגד אז להתאים לו) וככה הלד לא יחלש אף פעם..

לא הבאת תמונה של העכבר שלך מהצד.. אבל אם הוא שקוף או משהו אתה יכול גם לחבר עוד לך בחיבור של הלד הקיים ואז להנות מ2 צבעים בתוך העכבר :silly:

בכל מקרה, בהצלחה  ;)

אפשר אולי לנתק את הלד מהמעגל ולחבר אותו ישר לסוללה? העכבר לא צריך לקלוט את הלד או משהו?

זה שתי סוללות AA ככה שהן נותנות ביחד 3v לא נראה לי שצריך נגד...

פורסם

אני חושב שאתה יכול לנתק אותו מהמגעגל, מקסימום לא יעבוד תחבר שוב..

ובקשר ללד ל2 הסוללות, תנסה לחבר אליהן לד ותיראה אם יעבוד..

פורסם

תתקע עוד לד עם בטריה של לוח אם - היא מספקת 3V..

זה אמור להספיק

פורסם
  • מחבר

חיברתי את הלד לבטריה וזה עובד!!! :yelclap:

עכשיו אני שוקל לשים מפסק כדי לכבות את העכבר לפעמים רק שאני לא יודע איפה לתקוע אותו ובין מה למה הוא יחבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים