עבור לתוכן

פרסקוט ב35 מעלות IDLE, לא, זאת לא טעות. (ושאלה)

Featured Replies

פורסם

מראש אני אומר, מדובר על מצב IDLE עם טמפרטורת חדר של בערך 16 מעלות (המזגן עתיק, עזבו בשקט, קפאתי מקור :-) )

אז מה הסיפור?

יש לי מארז IPC (ראק מאונט, 4 יחידות), יש בו מקום לשני מאוררי 80 מ"מ מאחורה ו120 מ"מ מקדימה. במשך חצי שנה עבדתי עם המאוררים הדי פשוטים שהגיעו עם הספק+המאורר של אינטל והמשחה כנ"ל.

ביום שישי עשיתי קצת שינויים:

ה120 מ"מ הקדמי הוחלף למאורר 120 מ"מ של טרמלטייק, עובד כל הזמן במקסימום, מכניס אוויר.

80 מ"מ אחד אחורי, גם הוא מכניס אוויר.

* סיילנט קט 9 * מעל ה80 מ"מ שמוציא אוויר ועובד לרוב בסביבות ה2000RPM (אותו דחסתי בצורה מוזרה למקום השני של ה80 מ"מ)

* סיילנט קט 9 * נוסף שנמצא באזור הכוננים, אבל כך שהם לא חוסמים את הזרימת אוויר שלו. הוא למעשה תלוי עם אזיקון ומכוון כך שיפזר אוויר קר מעל המעבד, האוויר יוצא דרך החורי איורר בקדמת המארז.

המשחה הטרמית של המעבד הוחלפה לMX-1, במקום המשחה שהגיעה עם הגוף קירור של אינטל.

הוסף מאורר 40 מ"מ על הכרטיס מסך (X300LE) וגם שם הוחלפה המשחה לMK-1

הזרימת אוויר לא מושלמת בגלל ספק ג'נרי זמני (הטרמלטייק קיבל מכה ומת)

לפני השינוי הטמפרטורת IDLE, כשטמפרטורת החדר היא כ16 מעלות, הייתה 50 מעלות, הכי נמוך שהגעתי היה 46 מעלות.

בשימוש מקסימום, הגעתי ל75 מעלות, פעם אחת גם יותר (המזגן לא עבד)

בשימוש רגיל, הטמפרטורה היא בערך 50 מעלות.

המאורר היחיד שבאמת שומעים הוא ה120 מ"מ, שפשוט אין לי איך לכוון את העוצמה שלו. הסיילנט קט 9 שקטים בצורה מדהימה גם במקסימום שלהם (להזהר עם האצבעות זה מאוד כואב), הקירור של אינטל הוא די פשוט, אבל עכשיו הוא פשוט לא מגיע לעוצמה מקסימלית כמו לפני השינוי (שעבר באופן קבוע מעל ל2500RPM, עכשיו הוא על 2000 ויכול לרדת עוד כשצריך)

השינוי הבא הולך להיות עם החלפת הספק לספק נורמלי, ייתכן שזה יהיה הספק OCZ בגלל שהוא מודולרי. עוד שינוי קטן במארז עצמו, כך שיהיה יותר מקום למאורר נוסף מקדימה באזור העליון.

עכשיו שאלה:

אני מנסה להוריד את המאורר שעל הגוף קירור של אינטל (LGA775, עגול ונחמד), אבל לא ממש הצלחתי. אני רוצה להוציא אותו ולשים גם במקומו סיילנט קט 9.

מישהו יכול להדריך או להפנות למדריך שעוסק בהסרת המאורר הזה? (בואו נודה, הוא לא יעיל כמו הסיילנט קט, למעשה, אני שונא אותו)

נ.ב.

שמעתי שהעיפו את פירות, אז חזרתי :o

פורסם

פרסקוט ב 35? לא יאומן..

ותפוחים החליט לשבות שבועיים על זה שסילקו אותו לשבועיים על איזה דיון שהוא טען שהמנהל התנהג בצורה כזו וכזו וכו'...

מה זה כולם נגד תפוחים למה אתם כל כך שונאים אותו?

פורסם

cause his a huge nerd?

i bet he`s still reading here at least 2 times a day....

פורסם

הוא לא בשביתה

הוא כבר לא חלק מהקהילה, בעיקר בגלל סגנון הדיבור שלו

פורסם

חחח אני אוהב את הדיבור הסמכותי הזה.

"תפוחים דיבר שלא כשורה, ונאלץ לעזוב את הקהילה".. חח די מזכיר את הווינדוס "תוכנית זו ביצעה פעולה לא חוקית ותיסגר..". ;)

פורסם

חחח אני אוהב את הדיבור הסמכותי הזה.

"תפוחים דיבר שלא כשורה, ונאלץ לעזוב את הקהילה".. חח די מזכיר את הווינדוס "תוכנית זו ביצעה פעולה לא חוקית ותיסגר..". ;)

אני בדרך כלל לא נוהג להספים אבל יש בזה משהו שתדע... :smile1::lol: :lol:

פורסם

הוא לא בשביתה

הוא כבר לא חלק מהקהילה, בעיקר בגלל סגנון הדיבור שלו

ברוך שפטרנו.

לא נעים להגיד, אבל...אמרתי לכם.

אוקי, נחזור לדיון רגע.

מה עם הסרת המאורר מהHSF העגול של אינטל? אני באמת רוצה לראות מה הטמפרטורה שאני אגיע עם סיילנט קט על ההיטסינק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים