פורסם 2005 ביולי 520 שנים כבר אז הוא היה בן 30 יש לו מן מחלה כזאת מחלה? עד היום הייתי בטוח שהוא גמד. היום הוא עובד בחברת אבטחה בהוליווד, ראיתי את זה בחשיפה מקסימלית. מישהו צילם משהו דוקומנטרי בהוליווד מתוך האוטו שלו ואז ארנולד ישב על המכסה מנוע עם חליפת מאבטח (ממתי תופרים חליפות מאבטחים לתינוקות ) וצעק עליו שהוא באזור אסור או משהו כזה, היה ממש מצחיק
פורסם 2005 ביולי 520 שנים זה היה בE!.פשוט מגוחך. חבל שלזה הוא הגיע.זה הישג לעומת וויליס שהתדרדר לסמים.
פורסם 2005 ביולי 520 שנים ארנולד גם השתתפ בתוכנית מציאות זולה שהחזיקה אולי חודש בערוץ HOT EXTRA (אני חושב). הוא נראה היום אותו דבר
פורסם 2005 ביולי 520 שנים אז בן כמה הוא עכשיו?צריכה להיות לו ממש בעיה אם הוא כזה קטן. טוב אני מניח שהוא מסתדר בעבודה החדשה שלו(שומר גמד צועק עליו בקול גבוה כזה...).בהצלחה לו.
פורסם 2005 ביולי 520 שנים ארנולד גם השתתפ בתוכנית מציאות זולה שהחזיקה אולי חודש בערוץ HOT EXTRA (אני חושב). הוא נראה היום אותו דבר היא לא החזיקה חודש שם. היו לה 3 עונות קצרות יחסית ששודרו יום יום, ככה שבשבועיים סיימו עונה בערך. והוא הופיע רק לאיזה פרק אחד של מסעדה, השמן-גמד מהעונה הראשונה היה מישהו אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.