פורסם 2005 ביולי 420 שנים ביום חמישי שעבר קיבלתי את טלויזיית הLCD החדשה שלי. כמובן שדבר ראשון התקשרתי למינימייזר ושאלתי אותו איך מנקים ריר ממסך שטוח, כשבתגובה הוא ענה לי את "עזוב אותי באמאשך" המסורתי. והמשכנו לדבר כשאני חותך את השיחה בהערות ביניים על מה הייתי עושה לטלויזיה הסקסית שלי אם היה לה איזה נקב.לפתע מתחילה מהדורת החדשות, ואני צועק משהו כמו "יש! יונית לוי בווידסקרין". דן אומר "מה קרה לך, היא מכוערת". אני אמרתי "תגיד מה נפלת על הראש? היא כוסית על!"... המהדורה התחילה, ומי מגיש? גדי סוקניק. אני - "וואט דה פאק, איפה יונית?" דן - "איפה אתה חושב שהיא תהיה? מתחת לשולחן".אחלה יציאה, כמובן. צחקתי ממנה הרבה. והיא שווה אזכור.למחרת ביום שישי אני יושב במסעדת חומוס ידועה ביפו בשם אבו חסן, או אחים עלי קורוואן. אני רוצה לציין שבפעם היחידה שלקחתי את דן לשם הוא טען שהם מגישים נוזלי גוף גבריים בצלחת ומאז הוא קורא למקום אבו קקה (מלשון bukkake).אני יושב שם עם חברים אחרים ואפילו קרוב משפחה מארה"ב, ומגולל את היציאה של דן מהיום שלפני...הסיפור נגמר, אנשים צוחקים, ואז פונה אלי גבר מהשולחן ליד, מצביע על האשה שאיתו אומר לי "סליחה? אתה יודע, זאת אחותה של יונית". אני מביט באישה, היא משפילה מבט וממלמלת משהו, אני ממלא פי מים. אחר כך הלכתי למלא לוטו.
פורסם 2005 ביולי 420 שנים סיפור מרגש ונוגע ללב.אגב, חומוס מהטובים בארץ (אני מכור חזק).יש לי סיפור באותו עניין:לפני שבועיים בדרכי לשבוע נופש במרמריס (תורכיה), הזדמן למושב המטוס שלפניי בחור חביב. אז זה מה שעושה גדי סוקניק בזמן שיונית מגישה את המהדורה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 520 שנים אשכרה עולם(למעשה רק ארצנו) קטן(/קטנה).נו אז איך אחותה באמת?נ.ב אם יונית לא הייתה יפה היא לא היתה נבחרת להגיש את המהדורה המרכזית!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.