עבור לתוכן

הלינץ בנער הפלסטיני המסכן

Featured Replies

פורסם

כמה סנטימטרים מעל ההודעה שלי, תלוי ברזולוציה.

אם המדינה יהודית בגלל שיש כאן אורתודוקסים, ולא בגלל שיש כאן 5 וחצי מיליון יהודים (כי כנראה שזה לא משפיע על אופי המדינה), אז כנראה שהדבר היחיד שמגדיר אותו כיהודי הוא העובדה שהוא חי במדינה שיש בה אורתודוקסים.

תראה בגלל יהודים כמוך (וכמוני) שמתבוללים בין העמים הזרים, תוך יובל קטן אנחנו נקרא מדינה יהודית רק מבחינה חוקית, ותוך עוד יובל כבר לא ניהיה מדינה, אומרים שאנחנו עם עתיק, שסורד כבר אלפי שנים, וזה נכון רק בזכות "האורתודוקסים האלו" כיוון שאחרת היום לא היתה דת כזו או לאום (איך שתגדיר אותנו) ויש מלא דוגמאות לעמים שהיו בזמנינו שלא קיימים עוד (חיתי, אמורי, חוי, יבוסי ועוד עמים שאני אפילו לא רוצה לכתוב אותם).

וכן אתה יהודי בזכות אותם אורתודוקסים אם באמת תטמיע את דברי.

• תגובות 102
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

באמת פלסטיני מסכן! :nixweiss:

טרוריסט פלשתיני בן 18 ידה אבנים על יהודים. הבעיה שלו היא שהוא החליט לתקוף את האנשים הלא נכונים במקום הלא נכון.

המתנחלים שהותקפו ע"י אותו פלשתיני רגמו אותו בתגובה באבנים בתור הגנה עצמית. אפשר לומר שאחרי שהוא נשכב על הרצפה מחוסר הגנה, הם היו צריכים להפסיק את התקפת הנגד. אני באופן אישי לא הייתי מגנה אותם אם הם היו מחסלים אותו. מדובר בטרוריסט שהגיע למקום במטרה לרצוח אותם, ולא משנה מה הם עשו שם.

התקשורת השמאלנית כהרגלה הכריזה שמדובר בלינץ' בנער פלשתיני. טוב שהם לא פרסמו כותרת בנוסח של "ילד פלשתיני תמים ניצל בנס מלינץ' בידי קיצונים ימנים".

דוגמה נוספת לשמאלניות של התקשורת בארץ היא מקרה נוסף שקרה לא מזמן בו הכותרות בתקשורת צעקו "מתנחל תקף חיילים". בטלוויזיה הביאו אפילו קטע וידאו שתיעד את האירוע. בקטע הוידאו ששודר רואים חיילת מחטיפה סטירה למתנחל, ובתגובה הוא דחף אותו והלך מכות עם חיילים שהתנפלו עליו. אבל מה, המנחה התעלם מהסטירה של החיילת והכריז בחדווה "כפי שאתם יכולים לראות בתמונות, ניתן לראות בבירור כיצד  המתנחל מכה חיילים".

פורסם

Burton:

ארה"ב היא המדינה הדמוקרטית היחידה בעולם בה לממשל יש כח כה רב בנוגע לזכויות הפרט.

ולא אני ממש לא מתבלבל עם חוסמי הכבישים הימניים, ע"ע כביש בר אילן, שדרות וורבורג וכו'.

Stanly:

אני חוזר על זה שוב. מי שהקים את המדינה לא היו האורתודוקסים (למעשה הם אלו שהתנגדו להקמתה), ומי שמקיים אותה גם הם לא אורתודוקסים (כלומר האנשים שמשלמים מסים ומשרתים בצבא), לכן לאורתודוקסים אין קשר להגדרת המדינה כיהודית.

פורסם

שמע

אני יהודי כי נולדתי כזה

זה אומר שאני יהודי?

אישית אני אטאיסט

הדת היהודית צריכה להיות בארץ אבל לא להיות כפויה על אנשים, ולהיות דת מחורבנת שמנוהלת ע"י אורתודוקסים בלבד

אתה יודע שיש עוד זרמים שחוקית הם "סתם". אין להם תוקף..

מי אמר שהאורתודוקסים הם היהודים האמיתיים?

תבין כשיש לך מצב שאתה לא יכול להינשא (לפי מה שאני זוכר קרוב ל10000-20000 איש בארץ, אסור להתחתן, ולמה? הם פסולי חיתון)

ושלהתגרש זה בלגן גדול

אז זה אומר שמשהו דפוק במערכת

במקרה שלנו המערכת היא אורתודוקסית

לכן אני מאשים אותם, הם המושחתים שבין המערכת (מי שבממשל)

פורסם

ארה"ב היא המדינה הדמוקרטית היחידה בעולם בה לממשל יש כח כה רב בנוגע לזכויות הפרט.

סבבה...מה הויכוח פה?

ולא אני ממש לא מתבלבל עם חוסמי הכבישים הימניים, ע"ע כביש בר אילן, שדרות וורבורג וכו'.

אתה עושה הכללה לא נכונה

רוב האורתודוקסים אינם חוסמי כבישים

פורסם

הויכוח הוא על זה שאמרת שארה"ב היא "דמוקרטית נטו". היא לא.

ושמחת זקנתי שרוב האורתודוקסים לא חוסמים כבישים, גם לא אמרתי שכולם עושים את זה, אבל הם כן מכתיבים לי איך אני אמור לחיות במדינה הזאת, וזה לא תקין.

פורסם

אתה נתפס לקטנות הרי אין דבר כזה דמוקרטיה מלאה. אפילו ביוון לא הייתה כזו

ושמחת זקנתי שרוב האורתודוקסים לא חוסמים כבישים, גם לא אמרתי שכולם עושים את זה, אבל הם כן מכתיבים לי איך אני אמור לחיות במדינה הזאת, וזה לא תקין.

ומי קובע מה תקין?

מה לעשות שלא כל האזרחים במדינה הזאת הם אשכנזים חילוניים עם השכלה אקדמית?

צריך להתחשב גם באנשים אחרים שחיים כאן, וכל עוד זה נעשה בצורה דמוקרטית(לא חסימת כבישים) אתה לא יכול להגיד שזה לא תקין

פורסם

אתה משווה למדינה כמו ארצות הברית, פשוט גדול אתה משווה אותנו שמיוצגת כמדינה יהודית מאז ומתמיד לארץ ההזדמנויות החופשיות (משהו כזה, אותו עיקרון.)

כי עוד הפעם יש סטטוס קוו מאז ומתמיד, חייבים לשמור עליו שלא תיהיה מלחמת אחים (דרך אגב, אמרו שאחרי שנת 2000 תיהיה פה מלחמת "גוג ומגוג", הגונג כבר הושמע...)

פורסם

שמע

אני יהודי כי נולדתי כזה

זה אומר שאני יהודי?

אישית אני אטאיסט

הדת היהודית צריכה להיות בארץ אבל לא להיות כפויה על אנשים, ולהיות דת מחורבנת שמנוהלת ע"י אורתודוקסים בלבד

אתה יודע שיש עוד זרמים שחוקית הם "סתם". אין להם תוקף..

מי אמר שהאורתודוקסים הם היהודים האמיתיים?

תבין כשיש לך מצב שאתה לא יכול להינשא (לפי מה שאני זוכר קרוב ל10000-20000 איש בארץ, אסור להתחתן, ולמה? הם פסולי חיתון)

ושלהתגרש זה בלגן גדול

אז זה אומר שמשהו דפוק במערכת

במקרה שלנו המערכת היא אורתודוקסית

לכן אני מאשים אותם, הם המושחתים שבין המערכת (מי שבממשל)

אתה ממש במצב בכירע!! לא שווה תגובה... קיצוני. תיהיה אטאיסט ותישאר אטאיסט... שום דת לא תמצא חן בעיניך.. סנטולוגי שכמותך...

פורסם

Burton:

ברור שצריך להתחשב גם באנשים אחרים שחיים כאן, אין לי שום בעיה עם זה, אבל מסתבר שלאורתודוקסים דווקא יש.

הם קובעים עם מי מותר לי להתחתן, איפה מותר לי לנסוע ומתי, איפה מותר לי לקנות ומתי ומה מותר לי לאכול.

מי קובע מה תקין? הרוב.

Stanly:

אני לא משווה, אני משרטט הקבלות (או איך שלא אומרים drawing parallels בעברית), יש הבדל.

חייבים לשמור על הסטטוס קוו כדי שלא תהיה מלחמת אחים? אתה יודע, זה מעניין. האורתודוקסים מוכנים להלחם כי מישהו רוצה לפתוח כביש בשבת, אבל לא מוכנים להלחם נגד מחבלים שרוצחים יהודים אחרים.

פורסם

זה מה שקורה שפוליטיקה מתערבת בכל תחום אפשרי.

אני לא יתנגד לכמה דברים שאתה רוצה אם תתן לי את מה שאני רוצה. אלה משחקים שהורסים את דעת הרוב, וחבל שרוב(ואולי כל המפלגות) פועלות ככה.

זוהי שחיתות.

טוב מיני הגיב מעלי אז תקראו את זה עם 2 מעלי לא 1.

גם למיני לא יזיק לקרוא את מה שכתבתי בקשר לרוב.

לזה שמעלי, נראה לי שהוא התכוון לניהול המחורבן ולא לדת.

לזה שציטטת אותו: תקרא את מה שכתבתי. כולנו יהודיים, אך יש כאלה שטובים בעסקים וכאלה שלא.

פורסם

Stanly:

אני לא משווה, אני משרטט הקבלות (או איך שלא אומרים drawing parallels בעברית), יש הבדל.

חייבים לשמור על הסטטוס קוו כדי שלא תהיה מלחמת אחים? אתה יודע, זה מעניין. האורתודוקסים מוכנים להלחם כי מישהו רוצה לפתוח כביש בשבת, אבל לא מוכנים להלחם נגד מחבלים שרוצחים יהודים אחרים.

אתה יודע אנחנו נכנסים לדברים שלא נפתרו מעולם... אין לזה סוף, ואם יש הוא לא יהיה טוב לאף אחד, אני מבטיח לך...

זה מה שקורה שפוליטיקה מתערבת בכל תחום אפשרי.

אני לא יתנגד לכמה דברים שאתה רוצה אם תתן לי את מה שאני רוצה. אלה משחקים שהורסים את דעת הרוב, וחבל שרוב(ואולי כל המפלגות) פועלות ככה.

זוהי שחיתות.

טוב מיני הגיב מעלי אז תקראו את זה עם 2 מעלי לא 1.

גם למיני לא יזיק לקרוא את מה שכתבתי בקשר לרוב.

לזה שמעלי, נראה לי שהוא התכוון לניהול המחורבן ולא לדת.

לזה שציטטת אותו: תקרא את מה שכתבתי. כולנו יהודיים, אך יש כאלה שטובים בעסקים וכאלה שלא.

אחי אתה מוכן להגיד לנו שמות זה יותר קל מלדבר בקודים...

וחוץ מזה הוא התכוון לדת מחורבנת....

ומה שמודגש... מסכים... כל מילה מיותרת...

פורסם

ערבי..למי איכפת?

מילא אם הוא לא עשה כלום ונפלו עליו המתנחלים הטמבלים האלו (קומץ של אנשים מהמתנחלים פשוט זוועה, לא כולם ככה) אז זה מגעיל..

אם הערבי הזה זרק אבנים..שיקח אותו אלוהים

פורסם

חשבתי לתומי שנושא הדיון הוא ה"לינץ'" שבוצע לכאורה בפלשתיני.

מסתבר שמדובר בדיון על יהדותה של מדינת ישראל ואזרחיה, או משהו כזה.

מישהו מוכן בבקשה לומר מה נושא הדיון, כדי שאני אדע איך להגיב?

הבעיה היא שהשפה העברית די מוגבלת, ומגדירה את המילה "יהודי" כהשתייכות גם לדת וגם ללאום, למרות שהשניים לא בהכרח קשורים האחד בשני.

קיימים בארץ אנשים רבים שמשתייכים ללאום היהודי, אך לא מגדירים את עצמם כיהודים מבחינה דתית, למרות שלפי הדת היהודית הם "יהודים כשרים" לכל דבר ועניין (אני ביניהם).

בארה"ב קיימת הפרדה בין דת למדינה. בישראל, לעומת זאת, הדת כרוכה במדינה ומנכסת לעצמה אנשים רבים שלא חפצים בה. דבר זה הופך את מדינת ישראל למדינת דת חשוכה בנוסח אירן.

לגבי החילונים שהגיבו כאן, אני מניח שאתם רואים את עצמכם כשייכים ללאום היהודי. השאלה שלי היא האם אתם רואים את עצמכם כיהודים מבחינה דתית, למרות היותכם חילונים, ולמה?

לגבי החרדים, הם יהודים מאוד דתיים באופן קיצוני. אולם, קיים ספק רב לגבי השייכות שלהם ללאום היהודי, עקב כך שהם התנגדו לקיומה של מדינה יהודית בארץ ישראל, ועד עצם היום הזה הם ממשיכים להתנגד לקיומה של מדינת ישראל כל עוד המשיח לא הגיע. הסיבה היחידה להשתתפותם בהליך הדמוקרטי היא רצונם לכפות את האידיאולוגיה שלהם על החילונים, ולהשיג לעצמם טובות הנאה. באמצעות קצב ההתרבות הגבוה שלהם שממומן ע"י החילונים, הם מגדילים את השפעתם בפוליטיקה במטרה להטמיע את הכפייה הדתית ולנצל את הדמוקרטיה כדי להפוך את מדינת ישראל בסופו של דבר למדינת הלכה.

פורסם

חשבתי לתומי שנושא הדיון הוא ה"לינץ'" שבוצע לכאורה בפלשתיני.

מסתבר שמדובר בדיון על יהדותה של מדינת ישראל ואזרחיה, או משהו כזה.

מישהו מוכן בבקשה לומר מה נושא הדיון, כדי שאני אדע איך להגיב?

הבעיה היא שהשפה העברית די מוגבלת, ומגדירה את המילה "יהודי" כהשתייכות גם לדת וגם ללאום, למרות שהשניים לא בהכרח קשורים האחד בשני.

קיימים בארץ אנשים רבים שמשתייכים ללאום היהודי, אך לא מגדירים את עצמם כיהודים מבחינה דתית, למרות שלפי הדת היהודית הם "יהודים כשרים" לכל דבר ועניין (אני ביניהם).

בארה"ב קיימת הפרדה בין דת למדינה. בישראל, לעומת זאת, הדת כרוכה במדינה ומנכסת לעצמה אנשים רבים שלא חפצים בה. דבר זה הופך את מדינת ישראל למדינת דת חשוכה בנוסח אירן.

לגבי החילונים שהגיבו כאן, אני מניח שאתם רואים את עצמכם כשייכים ללאום היהודי. השאלה שלי היא האם אתם רואים את עצמכם כיהודים מבחינה דתית, למרות היותכם חילונים, ולמה?

לגבי החרדים, הם יהודים מאוד דתיים באופן קיצוני. אולם, קיים ספק רב לגבי השייכות שלהם ללאום היהודי, עקב כך שהם התנגדו לקיומה של מדינה יהודית בארץ ישראל, ועד עצם היום הזה הם ממשיכים להתנגד לקיומה של מדינת ישראל כל עוד המשיח לא הגיע. הסיבה היחידה להשתתפותם בהליך הדמוקרטי היא רצונם לכפות את האידיאולוגיה שלהם על החילונים, ולהשיג לעצמם טובות הנאה. באמצעות קצב ההתרבות הגבוה שלהם שממומן ע"י החילונים, הם מגדילים את השפעתם בפוליטיקה במטרה להטמיע את הכפייה הדתית ולנצל את הדמוקרטיה כדי להפוך את מדינת ישראל בסופו של דבר למדינת הלכה.

מה שמודגש-מסכים.....לןץ מהקטע של אירן....-זו לא השוואה נכונה.....

מה שכתבת אחרי כן זה פשוט שטויות לחלוטין......

דבר ראשון שאתם אומרים אותודוקסים למי אתם מתכוונים?יש המון סוגים של אורתודוקסים.....נכון יש את אלא החרדים שלא הולעים לצבא ולא משלמים מסים וחיים על חשבונכם.....(דבר נוסף....כל פעם אתם אומרים מיסים וצבא מיסים וצבא......-אם אני אביא לפה רומני שישלם מיסים ויעשה את השירות חובה שלו הוא יקרא יהודי??!)

ויש גם אנשים אחרים מה שנקרא דתיים לאומיים....הם עושים צבא בדיוק כמוכם משלמים מיסים בדיוק כמוכם...וחיים ועובדים ובנוסף לזה גם חיים חיי הלכה....-לא בצורה קיצונית.....

וכן הדת קשורה ללאום בצורה מוחלטת בגלל שהדת קובעת מי שייך ללאום! אם הדת אומרת שאתה לא יהודי-לא יעזור לך שום דבר...אתה לא יהודי.....ועצם זה שחיינו חיי נישואים וגירושים על פי התורה סה מה ששמר עליינו בתור עם כל השנים האלה...)

ומי שאמר שהם התנגדו לזה שתקום מדינת ישראל-צודק בצורה חלקית מאוד....נכון היה את עניין 3 השבועות...אבל אז קמו מברי הציונות וקבעו שמותר להתחיל את הגאולה על ידנו על מנת לזרז את הגאולה המשיחית.....ככה שלידעתם הם אלה שהקימו את המדינה הזאת.....(תלמדו היסוטוריה יהודית בנוסף להיסטוריה הישראלית....ואז תדברו...)

איתן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים