עבור לתוכן

לוחות כתיבה אלקטרוניים לציור במחשב- המלצות (אם יש למישהו הוא מוזמן להגיב)

Featured Replies

פורסם

היי

אני רוצה להתחיל קצת לעבוד על PHOTOSHOP או כול תוכנת ציור אחרת , תמיד היה לי תחביב של לצייר ככה ורציתי לעשות ככה ציורים ועבודות במחשב , ניסיתי עם העכבר אבל זה מאוד לא נוח , חשבתי אולי לקנות אחד מהדברים האלה - מה אתם אומרים ?

http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-ElectronicBoard&orderby=price

תודה

פורסם

יש לי Wacom Intous בגודל חצי A4 כבר כמה שנים שהוא ממש מוצלח (הוא עלה אז 300 דולר).

הבנתי שהדגמים החדשים (intous 3) עוד יותר מוצלחים. יש להם גם סדרות יותר זולות (gapphir ו- Volito) אבל אני לא ממש יודע מה ההבדל.

אחד הייתרונות במוצרים של Wacom שהם אלחוטיים ובלי בטריות (עובדים על משדר פסיבי)

פורסם
  • מחבר

תודה, האם הוא ברמת דיוק גבוהה ?

פורסם

יש לי את הגרפייר 3 XL (גודל A5 ) .. אחלה של דבר.. הכי טוב תמיד ללכת עם WACOM ...

האינטאוס החדשים באמת ממש טובים, עדיף לוותר על גודל בשביל האפשרויות שקיימות באינטאוס (הטייה, טאץ' פדס וכו')

פורסם
  • מחבר

האם מישהו משניכם מצייר עם הדבר הזה ? השאלה האם הדיוק שלו טוב לציור ?

פורסם

דא.. איזו עוד סיבה יש לי לקנות את זה אם לא לצייר? לגבי WACOM אני יכול להעיד שהדיוק בהחלט מספק.. בספק שאתה יכול להיות יותר מדוייק מזה (2000DPI בשביל הגרפייר 3 ו-5000DPI בשביל האינטאוס3)

בכל מקרה, אתה תמיד יכול לעשות זום בתוכנה הגראפית בשביל להגדיל "רגישות".

לך ל-www.arigent.co.il - היבואן הרשמי של WACOM בארץ.. אחלה מחירים גם.

אם אתה רוצה - הנה כמה ציורים שעשיתי בפוטושופ עם הטאבלט שלי (גרפייר 3 XL ... הייתי צריך ללכת על האינטאוס 3 A6 רבאק :-) )

reut7copy24dc.jpg

dana5copy.jpg

shelly77cc.jpg

(את שני האחרונים לא סיימתי )

פורסם

פששש סחטיין!

יש כישרון! יש איכות!

פורסם

את האחרון עשית לבד לבד או שזה תמונה וציור?

פורסם

רק רוצה לציין שאלו לא ציורים מדימיון, אלא לפי תמונות של ידידות שלי :-)   (לא העתקתי אבל, ולא השתמשתי בחלקים מן התמונות בציור ... אלו תמונות בשביל אימון של טכניקות (למי ששם לב שכל ציור הוא בטכניקה שונה..) .. בתכלס אני שם את התמונה ברקע, מעלים אותה ומצייר... מדי פעם אני מסתכל עליה שוב פעם כדי לוודא שהציור שלי לא רחוק יותר מידי מהמקור .. הציור השני למשל הפסקתי אותו כי היא פשוט לא יצאה לי דומה למקור.. השלישי יצא הכי דומה)

יש כישרון.. לא הרבה  :silly:  ... עדיין עובד על זה ..חחחח

אני עדיין מפחד להשתמש בצבע  :smile1:

אם אתם רוצים, יש לי תמונות גם מכל מיני שלבים של הציורים האחרונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים