עבור לתוכן

אייריברים שעושים בעיות

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי לפני פחות משבוע אייריבר , והוא עושה לי בעיות.

דבר 1, הוא הרב הפעמים נתקע עם המשפט "usb busy, do not siconect" או משהו בסגנון.

דבר שני, לפעמים הוא צורב שירים על עצמו ולפעמים לא, שאז הוא נתקע , ואני צריך להוציא לו את הבטרייה כדי שיאתחל את עצמו

דבר שלישי, אין לי מושג איך אני יכול להמשיך לתפעל אותו אחרי שהוא נתקע בלי להוציא את הבטרייה, כי אז אני צריך להוציא אותו ותיק הניילון השקוף שלו.

יש לי דגם H10 כסוף של 5 גיגה,

אז אני מקווה שתגידו לי איך אני אמור לגרום לו לצרוב טוב, אולי מה הבעיה איתו, מה אני יכול לעשות אחרי שהוא נתקע חוץ מלהוציא את מקור המתח שלו, ולמה הרבה תוכנות כמו media monkey או iriver manager פשוט לא משהות אותו, מאיפה אני יכול להשיג דריברים, ואיך אני יכול לצרוב את זה באופן ידני כך שהוא יזהה את השירים, כי ברגע שאני פשוט מעתיק אותם אליו אז הוא לא מזהה אותם.

אני מקווה שתענו לי על שאלותי הרבות :'(

פורסם

נשמע כאילו יש לך מכשיר אמריקאי...

נראה לי אתה אמור להעביר את השירים דרך windows media player 10 שקיבלת עם המכשיר.

קיבלת עם המכשיר iRiver+ או וינדוס מדיה פלייר10?

פורסם
  • מחבר

אםם, קיבלתי דיסק עם iriver+ אבל הרבה פעמים כשאני מעתיק דרכו הוא נתקע, אני נעלץ להוציא את הסוללה כדי שהמכשיר יתען את עצמו מחדש, אנטי מקווה שאתם מכירים דרך אחרת לאתחל אל המכשיר, כי נמעס לי לעשות את זה, וגם אולי אתם מכירים איזה דרך שבה אפשר להעתיק לתוכו שירים באופן עצמאי, בלי תוכנה,

תודה

פורסם

מוזר לי זה לא קורה.

1. תעדכן את המכשיר לעדכון אחרון.

2. אם לא עובד נצל את האחרויות שלך.!

פורסם

הבעיה יכולה להיות אולי כי אתה מחבר את זה לUSB 1.1 במקום לUSB 2?

או שהכבל USB יכול לשמש לשניהם?

פורסם

בH10 יש וUSB 1 וUSB 2?

פורסם
  • מחבר

עכשיו , אמרת לי לעדכן את המכשיר, והבעיה שלי היא שיש 2 גרסאות, האמריקאית והאירופאית, אני לא יודע איזה גרסה יש לי, וגם רשום שזה יכול לעשות בעיות אם להתקין את הלא נכונה, וזה לא באחריותם אם יקרה משהו למכשיר.

עכשיו, איך אני יכול לבדוק איזה גרסה יש לי?

ואם אפשר, בקשה תסביר לי את זה בעברית, תודה.

פורסם

עכשיו , אמרת לי לעדכן את המכשיר, והבעיה שלי היא שיש 2 גרסאות, האמריקאית והאירופאית, אני לא יודע איזה גרסה יש לי, וגם רשום שזה יכול לעשות בעיות אם להתקין את הלא נכונה, וזה לא באחריותם אם יקרה משהו למכשיר.

עכשיו, איך אני יכול לבדוק איזה גרסה יש לי?

ואם אפשר, בקשה תסביר לי את זה בעברית, תודה.

תחבר את הusb למחשב ולמכשיר{לא משנה בכלל איזה usb יש לך}תדליק את המכשיר. עכשיו, תפתח את המחשב שלי. אם אתה רואה שכתוב לך שיש כונן בשם H10 אז המכשיר הוא אירופאי, אם לא הוא אמריקאי. אין דרך יותר קלה לבדוק זאת.

פורסם

לH10 יש USB2 והוא עובד גם עם USB1 כמובן.

בשביל לבדוק את גרסאת המכשיר ניתן בשתי דרכים פשוטות:

1. מה שהציעו כבר.

2. התוכנה נילוות של הגרסא האירופאית היא אייריבר+ ושל האמריקאית היא וידוס מדיה פלייר.

פורסם

אני מחזק את דבריו של ptyahoo, כדי שתהיה בטוח במה שאנחנו אומרים.

פורסם

אני מחזק את דבריו של ptyahoo, כדי שתהיה בטוח במה שאנחנו אומרים.

בבקשה גם לי הוא עושה בעיות בשביל שהמחשב יזהה אותו אני צריך להוציא את הסוללה וללחוץ על הדלקה ו0 ורק כך הוא מזהה אותו האם יש עוד דרך?

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכם מכל הלב אנשים, תודה שעזרתם לי :):xyxthumbs:

פורסם

לא סתם שמתי פה כמה תראדים למעטה:

" מדריך להפיכת H10 אמריקאי ל-H10 אירופאי"...

אני מציע שתקראו אותו. בכל מקרה יש את התוכנה EASY H10 שהיא מעולה...

פורסם
  • מחבר

אהה, אופס, עוד דבר אחרון, אני עכשיו מסתכל על מדיה פלייר, רוב הסיכויים שאני לא אדע איך להעתיק דרכו את השירים לאייריבר, אז מישהו יכול לעזור לי בזה?

ובנושא הקודם, האייריבר שלי מעודכן בעידכון האחרון כך שאני הולך על האפשרות שהמכשיר שלי דפוק, תודה.

פורסם

תנסה את EASY H10 מפה:

www.misticriver.net

שמעתי שהיא ממש פשוטה לכאלה עם H10 אמריקאי. מאפשרת העברה של כל הקבצים שרוצים כמו DOK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים