פורסם 2005 ביולי 420 שנים אם אני מפעיל את המחשב מחדש, ברגע שהחלון של ווינדאוס עולה אני לא רואה אותו למרות שהמסך דלוק! אני רק רואה מסך שחור, וכדי שאוכל לראות את החלון של ווינדאוס ובכללי מה שמופיע על המסך אני צריך לכבות את המסך, לחכות כמה שניות ואז להדליק אותו שוב!בעיה שולית, אבל נהפכה לממש מציקה כי כבר כמה זמן שיש לי אותה.איך אני פותר את הבעיה?מסך של PROVIEW 17" CRT (בן 6 שנים אני חושב).כרטיס מסך R9200.
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר אוקיי!זה נשמע לי די מוזר, כי בכל זאת המסך עובד מצויין (למרות הגיל שלו), אני רואה בו בלי שום בעיות, לא מכאיב לעיניים וכו'.מחכה לשמוע תגובות של אחרים.
פורסם 2005 ביולי 420 שנים תבדוק בקשר לחיבור האחורי יכול להיות שהוא רפוף?או שהשנים שמחברים אותו נשברו?שאני אומר השינים אני מתכון לברגים האלהתבדוק ותחזיר תשובה
פורסם 2005 ביולי 520 שנים רגע, ומה שמופיע לפני מסך הפתיחה של וינדוס אתה כן רואה ? (בדיקת זכרון, רשימת כוננים וכו')הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לחבר את המחשב שלך למסך אחר. קח את המחשב לשכן או חבר, תבדוק אם שם הכל בסדר. - אם מסך אחר עובד טוב, אז המסך שלך בעייתי (בכל זאת 6 שנים זה מכובד)- אם מסך אחר גם מתנהג אותו דבר, אני הייתי חושד בכרטיס מסך שלך, או אולי בדרייבר שנדפק. תנסה אולי לעלות וינדוס ב-safe mode ולראות אם זה כן עובד (לוחצים F8 לפני שהוינדוס מתחיל לעלות, ואז מקבלים תפריט שיש שם אופציה של safe mode)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.