עבור לתוכן

חושב לעבור לטלפון בכבלים.

Featured Replies

פורסם

יש לי את הטלפון של הוט מאוד טוב...

היה מבצע של 20 שקל לחודש למשך שנה אבל הוא נגמר עכשיו זה לפי כמה שאתה משלם להם כבר... אני משלם 50 שקל לחודש על 2000 דקות שיחה...

לא נתקלתי בשום בעיות... היו אנשים שאמרו שיש להם בעיות כשהשירות יצא... עכשיו כמעט ואין בעיות...

בנתיים יש לי גם בזק וגם הוט... אני יבטל את בזק בקרוב...

זה יוצא ממש זול... במקום 600 שקל שהינו משלמים לבזק יוצא לנו קצת יותר מ50 שקל...

ואם היה להוט טלפון שלהם אלחוטי היה יותר טוב

אתה נשאר אם אותו טלפון שהיה לך... זה לא טלפון מיוחד להוט... אם יש לך טלפון אלחוטי הוא יעבוד גם בהוט...

אין סיבה להישאר בבזק... רק דמי השימוש שם עולים כמעט כמו ה2000 דקות שאתה מקבל מהוט...

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

.

פורסם

אלא אם כן אתה רוטשילד וגם רוצה למות צעיר.

חיים רק פעם אחת ;) ודוגרי לא בא לי להגיע לגיל 70

כל הקטטר והצינטורים ממש לא בראש שלי :smile1:

פורסם

מי דיבר על 70?

לצורך העניין אפשר לסגור ת'בסטה גם בגילאים 30-40

לא עלינו, טפו טפו...

בקיצור תשתמש גם בבזק מדי פעם.

לא מתים מזה. להיפך.

פורסם

אין מצב שזה כזה זול

150 שקל התקנה

+ 20 שקל (אם יש לי אינטרנט של הוט וכבלים של הוט)

מסדרים לי 33 שעות של דיבור בחודש בלי גביה של דמי אחזקה?

איפה הקאטש ?

פורסם

BURTON........ אתה מפונק. התגובות שלך קצת מטומטמות, עם כל הכבוד. אתה גם פשוט מתעלם מזה שהרבה יותר נוח לדבר בטלפון רגיל מאשר בסלולארי.....

לטלפון סולוארי 2 יתרונות: כאשר אתה רוצה להגיע ישירות לבן אדם בלי לעבור דרך המשפחה שלו או משהו בסגנון..........

וכאשר אתה בדרכים.

כאשר 2 היתרונות האלה לא רלוונטים לדבר בסלולארי זו סתם תוספת קרינה, מחיר ואיכות דיבור פחותה.

פורסם

.

פורסם

אין מצב שזה כזה זול

150 שקל התקנה

+ 20 שקל (אם יש לי אינטרנט של הוט וכבלים של הוט)

מסדרים לי 33 שעות של דיבור בחודש בלי גביה של דמי אחזקה?

איפה הקאטש ?

אין קאטש... זה זול כל כך בגלל שזה דרך האינטרנט... כמו שחבילות אינטרנט הם זולות כל כך ככה גם זה זול כל כך...

פורסם

כמה דמי התקנה ראשונים וממש כל ההרכבה והמודם לטלפון בדיוק?

פורסם

אין קאטש... זה זול כל כך בגלל שזה דרך האינטרנט... כמו שחבילות אינטרנט הם זולות כל כך ככה גם זה זול כל כך...

אוקי קצת סדר

1) אתה לא חייב להיות מנוי לאינטרנט ולכבלים אפשר רק לכבלים ואפשר רק לאינטרנט כמובן שעדיף את שניהם אבל זה גם עובד ע"פ ותק

2) זה ממש לא עובד על גבי אינטרנט או כבלי אינטרנט זה לא VOIP זה עובד על גבי תשתית הכבלים שכבר כיימת אצלך בבית וממנה אתה רואה טלויזיה

היתרון הבברור של זה זה שבעתיד הטכנולוגיה של זה תאפשר איכות הרבה יותר טובה ושיחות וידיאו

3) הקאטש פה זה שזה עדין ניסיוני טכנו' חדשה שזה אומר תקלות וכו' וכן אי שימוש בהפסקת חשמל שבבזק ניתן עדין להשתמש עם טלפון רגיל

פורסם

כדאי שתקראו את הפרטים הקטנים, נראה לכם שבאמת המחיר יהיה ככה כל הזמן?

בטח בשורות הקטנות בחוזה רשום שחברות הכבלים יכולות לשנות את התעריפים בכל עת, ומן הסתם היא תעשה אותם זהים לשל בזק יום אחד אחרי שתצליח לקלות הרבה משתמשים לטלפונים שלה.

אל תצפו ליותר מידי...

פורסם

חוזה זה חוזה, ורשום שם שהמחיר יהיה אותו המחיר במשך שנה שלמה! הם לא יכולים לשנות את המחיר לפני שתעבור שנה מההצטרפות.

פורסם

אז אתה מתחייב גם להיות לקוח של hot במשך שנה, שזה גם לא משהו.

פורסם

לא רואה את החיסרון של להיות מחובר במשך שנה לטלפון של הוט! הרי המחיר הוא נמוך, וזה גם כך משהו שאם תתחבר אליו אתה מתכוון כנראה להתמיד איתו ולא משהו זמני לחודש או חודשיים!

פורסם

התחייבות להוט מחייבת אותך בטח גם לטלוויזיה וגם לאינטרנט, לא רק לטלפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים