עבור לתוכן

חושב לעבור לטלפון בכבלים.

Featured Replies

פורסם

.

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנחנו גם שוקלים לעבור..

סה"כ בזק יקרנים לאללה.. אולי הגיע הזמן למהפכה :smile1:

פורסם

גם אנחנו שקלנו לעבור לטלפון כבלים, אבל אבא שלי ביטל ברגע האחרון!

המחיר מטלפון כבלים לטלפון בזק מתייקר או נשאר אותו המחיר כמו "כבלים לכבלים"?

פורסם

.

פורסם

לכל המעוניין לדעת...

הטלפון של HOT מורכב מ-10 ספרות (כולל הקידומת 077) (כמות ספרות זהה לסלולרי)

המחיר עדיף בהרבה מבזק.

אין תשלום חודשי על "אחזקה". בבזק גובים כמעט 50 ש"ח בחודש "אחזקה" (מישהו ראה לאחרונה טכנאי בזק ?)

התשלום מתחיל ב-20 ש"ח לחודש הכוללים: 2000 דקות חינם ברשת HOT או בזק (כן, מה ששמעתם ניתן להתקשר גם לבזק בחינם- הוראה של משרד התקשורת)

מי שחורג מ-2000 דקות ישלם 7 אג' לדקה. (עדיין זול מבזק, שבמהלך היום גובים עד 12 אג' לדקה)

מחיר לטלפון סללורי זהה לבזק 45 אג' לדקה. (בגלל זה שווה לפעמים להתקשר מטלפון קווי לטלפון נייד, מאשר מטלפון נייד לטלפון נייד)

שיחות לחו"ל אותו דבר כמו בזק.

ככה שזה שווה בכל מצב !!!

פורסם

חבל שאין להם חבילות של 4000 דקות או משהו דומה. אבל בכל מקרה, זה נראה משתלם ואני אנסה לשכנע את אבא שלי לעבור לזה היום.

רק מחכה לתגובות של משתמשים, כי בכל זאת חייבים להיות חסרונות, כמו בכל שירות, ומחכה לשמוע מהם!

פורסם

קודם כל חשוב לציין שכמו שאמרתי זה מתחיל מ-20 ש"ח.

המחיר הזה הוא רק למי ישי טלויזיה +אינטרנט מהוט.

למי שאין המחיר גבוה יותר.

המחירים המלאים מופיעים באתר של HOT

www.hot.net.il

תחת "שרותי הטלפון"

לגבי תקלות- כמובן שיש. ויותר מבזק. צריך לזכור שבזק משתמשת בטכנולגיה של 50 שנה ומכאן שכמות התקלות נמוכה מאוד.

השיחה יכולה להתנתק באמצע (כמו בטלפון נייד)

כמות התקלות לא גבוהה, ולדעתי הרבה פחות מטלפון סלולרי (שעליו משלמים פי כמה וכמה יותר יקר, ואף אחד לא מתלונן על התקלות !!!!!!!!!)

דבר נוסף, הטלפון לא יעבוד במקרה של הפסקת חשמל. (יש מודם שחייב להיות בחשמל כל הזמן)

אבל זה שולי, מכיוון שגם כך אין הרבה הפסקות חשמל. וחוץ מזה כל טלפון אלחוטי לא עובד בלי חשמל גם. וחוץ מזה תמיד יש טלפון נייד בבית למקרים מיוחדים.

ושוב נחזור ונגיד. עדיין משתלם.

אגב, בשנה הראשונה מקבלים תא קולי + שיחה מזוהה חינם לשנה !!!

פורסם

מי צריך היום טלפון ביתי? :nixweiss:

פורסם

מי שמדבר הרבה צריך טלפון ביתי! תנסה לדבר הרבה מבזק/הוט לאותו הקו, ואז מסלולרי לסלולרי ותראה את הבדל המחירים!

פורסם

עולה 44 אגורות מהוט לסלולרי

כמה עולה בזק לסלולרי ?

(לדקה כמובן)

ואם היה להוט טלפון שלהם אלחוטי היה יותר טוב

פורסם

אני חושב שמבזק לסלולרי זאת אותה העלות כמו מהוט לסלולרי

פורסם

מי שמדבר הרבה צריך טלפון ביתי! תנסה לדבר הרבה מבזק/הוט לאותו הקו, ואז מסלולרי לסלולרי ותראה את הבדל המחירים!

כשאני צריך לעשות שיחה אני לא מתחיל לחשב את המחיר

יש לי את הספר טלפונים בפלא אז אני מתקשר משם כי זה הכי נוח

הכי טוב היה אם היו עושים טלפון שברגע שמגיעים הבייתה הוא מזהה את זה ועובר לבלוטות' שמחובר לבזק

כבר יש תוכניות לזה אבל חברות הסלולר מתנגדות מסיבה ברורה

פורסם

גם טלפון ביתי וגן סלולרי. נשמע נחמד..

פורסם

שמע, BURTON, לא כולם יכולים להרשות לעצמם להיות מפונקים. ברור שיותר נוח להתקשר מהסלולארי וזהו. אבל המחיר בחלק מהמקרים כפול. ומה לעשות, אם אנ י רוצה לדבר עם מישהו כמה דקות אני אעדיף לחסוף כמה שקלים מאשר לעשות עוד 5 לחיצות............... יש גבול לפינוק. מה שגם, אחרי הכל, האיכות של טלפון קווי פשוט טובה יותר.

פורסם

מי צריך היום טלפון ביתי? :nixweiss:

אחת ההודעות היותר דיבליות שראיתי לאחרונה. :screwy:

אלא אם כן אתה רוטשילד וגם רוצה למות צעיר.

אני מניח שאתה מכיר את הטיעונים.

אגב, no offence ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים