עבור לתוכן

העלתי ל1GB זיכרון ועדיין הווינדוס מודיע על "low virtual memory"

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני עובד הרבה בתלת מימד ולפעמים במקביל גם עם PHOTOSHOP ואחרי שהעלתי

ל2X512 עדיין המחשב מודיע לי שאין לו מספיק זיכרון ... ???

האם זה נורמלי או שמשהו בהגדרות שלי לא בסדר ?

תודה.

חשבתי להעלות לכם את task manager אולי תוכלו למצוא שם את הבעייה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

WOW

תסתכל על הPEAK שלך, הגעת מעל לג'יגה זכרון!

אתה צריך להגדיל את הזכרון SWAP שלך, זה איפה שהוא בCONTROL PANEL.

פורסם

ה PEAK שלך היה מאוד קרוב ל LIMIT ובגלל זה היה רשום לך low virtual memory תלחץ על MY COMPUTER כפתור ימני כנס למאפיינים לך ללשונית ADVANCED יופיע לך חלון עם 3 כפתורי מאפיינים לחץ על הראשון יפתח לך חלון בשם OPTOINS PREFORMANCE

למטה יהיה רשום את כמות הזיכרון הוירטואלי שלך תלחץ על CHANGE ותוסיף זה כמובן יתפוס לך יותר מקום ב HD.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להעלות משם כבר כמה בפעמים אבל זה נראה כאילו

זה לא עושה כלום.... יכול להיות שאני עושה משהו לא טוב ?!?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה עושה טעות איומה. אל תקבע הבדלים כאלה בין גודל המינימום למקסימום.

תבחר מחיצה אחת (עדיף שתהיה על כונן פיזי נפרד ממערכת ההפעלה, אם קיימים אצלך שני כוננים או יותר) ושים בה Pagefile בגודל קבוע (מינימום ומקסימום שווים בגודלם) של, נניח, 1500MB. זה אמור להספיק גם לדרישות הגבוהות ביותר.

פורסם
  • מחבר

תבחר מחיצה אחת (עדיף שתהיה על כונן פיזי נפרד ממערכת ההפעלה, אם קיימים אצלך שני כוננים או יותר) ושים בה Pagefile בגודל קבוע (מינימום ומקסימום שווים בגודלם) של, נניח, 1500MB. זה אמור להספיק גם לדרישות הגבוהות ביותר.

תודה רבה................

אתה לא יודע כמה עזרת לי, אני רץ לעשות את זה. :jump:

פורסם

גודל פייג' פייל קבוע לא ממש תמיד יותר מהיר (תראה את המדריך האולטימטיבי לswap files ) ..

בגודל של גיגה וחצי, הוא סתם יאט לך את המערכת בטירוף (מכיוון והיא תמיד תעשה כתיבה של קובץ בגודל גיגה וחצי) ... הגודל המומלץ הוא בין רבע לחצי מכמות הזיכרון שיש לך... (בייחוד אם יש לך גיגה זיכרון, הגדלת הקובץ רק מורידה מהביצועים)

אגב, אם בכלל אתה רוצה להריץ עניינים, תדאג שהקובץ ישב בערך בחלק ה3\4 של ההארד דיסק, מכיוון ושם פעולת הקריאה והכתיבה מהירה יותר מאשר במרכז ובקצוות.

פורסם
  • מחבר

גודל פייג' פייל קבוע לא ממש תמיד יותר מהיר (תראה את המדריך האולטימטיבי לswap files ) ..

בגודל של גיגה וחצי, הוא סתם יאט לך את המערכת בטירוף (מכיוון והיא תמיד תעשה כתיבה של קובץ בגודל גיגה וחצי) ... הגודל המומלץ הוא בין רבע לחצי מכמות הזיכרון שיש לך... (בייחוד אם יש לך גיגה זיכרון, הגדלת הקובץ רק מורידה מהביצועים)

אגב, אם בכלל אתה רוצה להריץ עניינים, תדאג שהקובץ ישב בערך בחלק ה3\4 של ההארד דיסק, מכיוון ושם פעולת הקריאה והכתיבה מהירה יותר מאשר במרכז ובקצוות.

אתה אומר פה דברים מאוד מעניינים... אבל אני אשמח אם עוד מישהו יאמת את הדברים האלה שלך :s05:

כדי שאני לא אחזור על טעויות .

פורסם

רצוי גם על כונן נפרד מזה של קבצי ה-Swap של פוטושופ.

פורסם

לפי מה שמיקרוסופט אומרים, הגודל של הזיכרון הוירטואלי צריך להיות פי 1.5 מכמות ה RAM שלך,

לי יש 2 ג'יגה RAM ועשיתי כל מיני משחקים, פעם עם SWAP, פעם בלי, לא ראיתי שום שיפור.

אבל לא נראה לי שכמות גדולה של זיכרון וירטואלי יכולה להזיק מלבד שזה תופס יותר מקום בכונן.

פורסם

אפשר לדעת מה אלה קבצי SWAP

תודה

פורסם

אפשר לדעת מה אלה קבצי SWAP

תודה

כעיקרון מדובר במנגנון דומה ל-Page File של Windows.

ההמלצה היא לקבוע אותו בכונן שונה פיזית - ורצוי אף בערוץ נפרד - מזה שה-Page File של Windows נמצא בו.

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה רבה לכולם על העזרה.

אני יעשה באמת כמה ניסיונות לראות אם חל שינוי כלשהו.

אגב Obg1 - אחלה מפרט יש לך שם :xyxthumbs:

פורסם

אפשר קישור למדריך הזה??

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הנה guide אחד בנושא, שאני מסכים עם דעתו ושהיא למעשה הדעה הרווחת בקרב ה-master tweakers...

http://www.ap0calypse.com/archive/index.php/t-97.html

אם יש לך יותר זיכרון אמיתי מאשר אתה משתמש בו, הוא ממליץ עדיין לשים 150 מגה וירטואלי סטטי (על הרד דיסק/קונטרולר נפרד אם אפשר). הוא צודק - גם מהניסיון שלי חייבים וירטואלי או שהמחשב לא מתפקד משום מה. אני הייתי משנה את ה-150 סטטי אל 150 מינימום ומקסימום ענק כלשהו (שני גיגה), ועוקב אחר קובץ הזיכרון הוירטואלי לוודא שאינו בשימוש מעל 150 אף פעם. יכול להיות שהבחור כבר בדק על המחשב ההוא עם הכמה מאות גיגות זיכרון והגיע למספר הקסום 150 מגה.

כמה שאלות פתוחות שיש לי:

1. מדוע לא באמת לשים קובץ סטטי של נניח 5 גיגה. מה הסיבה שכביכול זה מאט את המחשב כשיש יותר מדי וירטואלי _סטטי_.

2. מדוע ההמלצה היא על סטטי למעשה ולא כמו שאמרתי מעל: גודל מינימלי גדול ממה שאתה תצטרך אי פעם (השערה) אך עם גודל מקסימאלי ענקי. ווינדוס לא אמור להגדיל סתם ללא צורך הרי. יש מצב שההמלצה לקביעה סטטית היא שגוייה, לדעתי. ההשערה שלי היא שכאשר המינימום והמקסימום אינם זהים, ווינדוס משכתב את הקובץ כל reboot מחדש או משהו דומה.

אשמח להחכים בנושא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים