פורסם 2005 ביולי 420 שנים א. שנה כותרתב. היה כזה תארד לפני יומייםג. אני רואה שאנשים פה מסכימים אחד עם השניד. תלוי באיזה משחקה. אתה יכול להסתכל בסטיקי ולראות בנצ'מארקיםבתכלס הGT יותר טוב באוברקלוק אבל הוא צורך יותר מתח והוא יותר חם מהXLאם אתה לא רוצה לעשות אובר או רוצה לעשות אחד קטן ואתה דחוק בכסף את קח את הXLאני אומר לקחת את הGT כי הוא יוכל במידה שיש (או תיהיה) מערכת עם סליי אה תוכל לקנות עוד אחד בפחות כסף
פורסם 2005 ביולי 420 שנים א. שנה כותרתב. היה כזה תארד לפני יומייםג. אני רואה שאנשים פה מסכימים אחד עם השניד. תלוי באיזה משחקה. אתה יכול להסתכל בסטיקי ולראות בנצ'מארקיםבתכלס הGT יותר טוב באוברקלוק אבל הוא צורך יותר מתח והוא יותר חם מהXLאם אתה לא רוצה לעשות אובר או רוצה לעשות אחד קטן ואתה דחוק בכסף את קח את הXLאני אומר לקחת את הGT כי הוא יוכל במידה שיש (או תיהיה) מערכת עם סליי אה תוכל לקנות עוד אחד בפחות כסףלמה אתה חושב ש X800XL לא יעבוד ב CROSSFIRE ?!הX800XL יותר חזק (ברוב הבדיקות) וגם יותר זול מ 6800GT.
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר 1)יש לוח אם k8n sli ושמעתי שהוא עובד טוב מאוד אם ה6800gt(שיש לי)ואחד הסיבות שקניתי אותו לעשות sli או לחליף לכרטיס יותר טוב2)אני רוצה לדעת מה יותר טובתודה לעוזרים
פורסם 2005 ביולי 420 שנים 1)יש לוח אם k8n sli ושמעתי שהוא עובד טוב מאוד אם ה6800gt(שיש לי)ואחד הסיבות שקניתי אותו לעשות sli או לחליף לכרטיס יותר טוב2)אני רוצה לדעת מה יותר טובתודה לעוזריםמזה קשור לדיון?!תפתח ת'רד משלך!
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מזה קשור לדיון?!תפתח ת'רד משלך!הוא זה שפתח את הדיון... :-Xואני לא רואה שום תועלת בדיון הזה, כבר היו 2390289 דיונים קודמים בדיוק כאלה וזה נגרר לויכוחי סרק.בעיקרון 2 הכרטיסים שווים, תריץ חיפוש ותראה באנצ'מארקים.תנסו להמנע מויכוחים אחרת הדיון יינעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.