פורסם 2005 ביולי 320 שנים ההודעה הערוכה:לא להתייחס לתגובות עד תובה 4 כולל מפני שהם היו כלפי ההודעה לפני שנערכה..בניתי את המקלט לפי המדריך והוא לא קולט שום שלט. את המקלט קניתי בא.אבן אלקטרוניקה ואמרו לי שהוא תומך בשלטי tv ושהוא בתדר 40hz.ככה נראה לוח השורות שלי לאחר ההלחמות:מה הטעות שלי?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 ביולי 320 שנים המדריך המועלה ביותר נמצא בתרד מדריכים קצת יותר למעלה עמוד ראשון נראה לי כל הרכיבים יעלו לך בסיבות 20-25 ש"חרק יש בעיה אם התוכנה לא הצלחתי למצוא לה סריאל/קראקבהצלחה
פורסם 2005 ביולי 420 שנים מחבר הרכבתי הכל כמו במדריך וחיברתי אבל זה לא עובד לי :-[את המקלט קניתי בא.אבן אלקטרוניקה ואמרו לי שזה בתדר של 35-40 Hz וזה יתמוך בשלטי טלויזיה.מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2005 ביולי 420 שנים הגדרת בתוכנה הכל?ואתה יכול להביא לי תמונה של הרכיב של המקלט עצמו? וכמה הוא עלה לך?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים אמרתי לך כבר בפרטי תביא תמונה של הרכיב האינפרה אדום ה IR Reciver Module או לפחות איזה צבא הוא מה הגודל שלו?כי גם אני קניתי ב א.אבן אלקטרוניקה את הרכיבים והכל עבד מצויין.שוב עברה על התכונה? התקנתה אותה?
פורסם 2005 ביולי 520 שנים גם אני קניתי בתל-אביב חיישן אבל המוכר הביא לי דגם אחר שוב החיבורים במקומות שונים נשרף לי הרכיב. תסתכל מעל הרכיב מה הדגם שלו.
פורסם 2005 ביולי 520 שנים מחבר בטעות שמתי את המייצב הפןך ואז שניסיתי להוציא נשברו הרגליים ואז שהלחמתי מחדש יצא החיבור הסיראלי ועכשיו אין לי כוח להלחים אז אני אלחים מחר ונראה מה יהיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.