עבור לתוכן

אני רוצה להתנדב למען הקהילה !

Featured Replies

פורסם

אפשר להתנדב למכביה

פורסם

טוב.

לפי התנאים

יש לך ביטוח של שוטר, וסמכות כמו שלו (לפחות בתאוריה, מעשי - זה לא בדיוק זה, אני מודה)

אם תלך עם עוד כמה חבר'ה, זה אחלה, לא תתקע עם זקנים בני 60, תקבעו משמרות ביחד

ואז באמת יהיה כיף להעביר את הערב ככה.

גם אלה זה טוב.. :hat:

לא אחת הוא נתקע לי..

אבל מה לעשות.. זה מה יש עד הצבא..

ד"א

אני פתחתי יחידת אופניים (כידוע, אני מאוד אוהב לרכב..)

ופשוט עשיתי טיול לילי..

גם כיף

גם עושה כושר (עוזר לעצמך)

גם מתנדב (עוזר לקהילה..)

בכל מקרה

כל עוד אתה מתנדב זה טוב

לא משנה איפה, בכל מקום צריך אנשים

פורסם

אתה יודע מה ההבדל בין שוטר למתנדב במשמר האזרחי ? ששוטר לפחות מקבל כסף להיות מניאק ....

וד"א הקרבין הוא יותר על תקן אלה מאשר רובה

ואיך הגעת לזה שיש לך סמכות מלאה של שוטר ?

:xyxthumbs:

זה מזכיר לי משהו שקרה לי לפני כמה שנים טובות.

אני ו3 חברים רתינו לתת "טיפול" "למיתנדב" הצעיר ( :smile1: )

אז לקחנו כמה ביצים נחמדות וישבנו על גג הבניין לחכות "לשוטר" (המניאק) לעתיד שכמובן הוא בעצם מיתנדב במשמר המלשיני\אזרחי

איך שהמלשין הקטן עבר בווום ביצה (הגג לא היה גבוע כדי שלא נהרוג אותו בטעות)

ומה שאני רוצה לומר למיתנדב פה הוא:

שמע לפלפון קטן

לך תחפש איזה בחורה ותנסה להיות גבר (או לפחות משהו קרוב לזה)

ואל תחפש להיות מניאק

ובקשר להיתנדבות למד"א:

לדעתי זה דבר טוב אפילו קדוש ואני אישית ממליץ לך ללכת ולעשות משהו טוב ולא ללכת למשמר המלשני הזה כדי לילמוד איך להיות מלשין מניאק או במילים אחרות שוטר

שוטר=בן זונה!

פורסם

gfox על חוקי הפורום שמעת?

תוכן הודעות:

הודעות בעלות תוכן שקרי, משמיץ, לא מדויק, גס, אנטישמי, בעל כוונות מיניות, מאיים, פולשני לפרטיות הזולת, או בעלות כל תוכן אחר העובר על חוקי מדינת ישראל הן אסורות.

Warez, Hacking, Cracks, והורדות לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה.

הודעות סתמיות וחסרות תוכן ו/או הודעות המכילות כל סוג של ספאם, לא מקובלות. דאגו לפתוח דיונים ולפרסם הודעות בעלות תוכן ומטרה. אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון. זכרו: מעט הודעות איכותיות עדיפות על הרבה הודעות ספאם.

יש להשתמש בשפה נאותה בהודעותיכם ולשמור על תרבות דיון גבוהה. חל איסור מוחלט להתלהם, לקלל, לפגוע, להעליב, או להשמיץ כל גורם כזה או אחר מכל סיבה שהיא.

הפורום הוא לא צ'אט! אין לקיים שיחות פרטיות על גבי הפורום, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות.

דיונים או הודעות אשר עוברות על חוקים אלו לא מתאימות למסגרת הפורום והן יצונזרו או ימחקו!

פרט לכך שאני יכול להזהיר אותך, התגובה שלך אפילו לא שווה התייחסות.

פורסם

נחמד שזו התגובה שלך - אנשים בלילה שומרים על השכונה שלך ומאבטחים אותה וכך אתה מתייחס אליהם

תאמין לי שיש לי חיים חות מהמשמר האזרחי

ותסביר לי למה להיות שוטר = מניאק

אומנם אני נחשב כ-שוטר

אבל אני לא מניאק

משאז"ים הם לא מניאקים שכל שנייה יעצרו אותך וישגעו לך ת'שכל

מי אתה חושב עוזר לשמור על הסדר בכל מיני אירועים\הפגנות

מי עוזר לשוטרי תנועה?

מי אתה שתדבר - ותגיד לי איפה להתנדב??

אם שוטר לדוגמא עוצר אנס, שרצה לאנוס את אחותך - הוא מניאק?

אתה אפילו לא יודע מה זה שוטר

אז תשתוק - לפחות אני מתנדב

פורסם

אני הייתי חבר בתקופת התיכון בארגון בשם נוער לנוער - שזה ארגון נוער (מעין תנועה) אבל שכל החברים בה מחוייבים להתנדב על מנת להיות חברים בה.

בתקופתי היה סניף בהרצליה - אתה מוזמן לברר אם הוא עוד קיים דרך המתנסים שלכם.

אני בכיתה י התנדבתי בארגון של ליגת כדורסל (בתור שופט) לילדים שלא יכולים ללכת לליגה רגילה, בי"א הרמנו כמה חברים מהסניף שלי פעילות רכיבה על סוסים (מה שנקרא רכיבה טיפולית) לבני נוער מהאגודה למען העיוור ובי"ב התנדבתי בחלוקת מזון למשפחות נזקקות בלילה דרך כמה גמ"חים שקיימים פה בקריות.

אנשים אחרים בסניף שלי התנדבו במשא"ז, בארגונים כמו אילן, במועדוניות לילדים משכבות מצוקה ובעוד מלא דברים.

חוץ מזה, הסניפים עצמם של נוער לנוער מארגנים פעילויות התנדבותיות שותפות כמו מבצעי איסוף מזון בחגים, פעילויות של איכות סביבה (ניקוי יערות/חופים וכו), קייטנות בחגים ובחופשים ופעילויות נקודתיות (למשל שיפוץ דירות לאזרחים קשישים - באופן נקודתי).

המלצה מאוד מאוד חמה שלי אם יש לידך סניף של נל"נ (היה גם סנהיף ברמת השרון - אם זה קרוב אליך...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים