עבור לתוכן

מחשב על טהרת התוכנות החופשיות/חינמיות.

Featured Replies

פורסם

התקנתי על אחד מהמחשבים שלי את XP, וחוץ ממנה (ומדרייברים) אני מתכוון להשתמש בתוכניות חינמיות או חופשיות בלבד, עדיף חופשיות.

הייתי שמח אם מישהו מכיר עוד תוכנות שפיספסתי והן בשלות וטובות מספיק.

(הבהרה: זה לא מתוך איזה עיקרון כלשהו, רק ניסוי או הוכחת יכולת. חוץ מזה, למה לגנוב אם אפשר לא לעשות את זה ובאותו זמן להנות מתוכנות טובות)

התוכנות המותקנות לי כרגע הן:

eMule Morph

FireFox

ThunderBird

TightVNC

CDBurnerXP Pro

7-Zip

Bittorent

all-in-1 Codec Pack

Gaim

OpenOffice

PDFCreator

VideoLan

MediaPlayer Classic

כאטיוירוס אני כרגע משתמש בClamWin למרות שזו תוכנה מאד לא בשלה עדיין, רק בגלל שאני לא סובל את AVG ו-AVAST.

פיירוול של וינדוס, לא מצאתי אחד חופשי נורמלי.

אני עדיין מתלבט אם להתקין את Winamp או את Foobar2000 או אולי מישהו כאן מכיר נגן חופשי יותר טוב..

פורסם

יוזמה יפה מאוד , אבל למה לא לינוקס ?

פורסם

^ i was just gonna say that

either way, linux all the way. no reason for windows(since it sucks) :P

פורסם

AntiVir® PersonalEdition Classic

מה עם וינאמפ?

לצריבה יש את Burn at once

Miranda-IM בשביל ICQ/MSN/YAHOO/IRC

לאנטיספייוור יש את של מייקרוסופט ואת ADAWARE ו- SPYBOT S&D

DEAMON TOOLS לכונן וירטואלי

זהו בנתיים

פורסם
  • מחבר

זו שאלה טובה, ויש לה תשובה ארוכה ומתפלספת וזה סתם יכניס אותנו לדיון ארוך מחוץ לנושא.

בגדול: יש לי כרגע על השולחן יותר מ20 דיסקים וDVD אחד של יותר מ5 הפצות שונות 64 ו32 ביט , אף אחת מהן לא מוכנה להתקין את עצמה כמו שצריך על הAMD64 עם NFORCE4 וSATA שלי, והיחידה שבאמת התלהבתי ממנה היא DEBIAN שבמשך כמעט שנה היתה מותקנת על המחשב שעליו אני עושה את הניסוי אבל היא קרסה לי ביום שישי, ונשבר לי לתחזק אותה. בקיצור, לא בשלה בשבילי מספיק לינוקס לעבודה שוטפת, לצערי אין לי לא סבלנות ולא זמן לתחזק את העסק הזה. בינתיים אני ממשיך לעקוב, אולי אם אני אארגן מחשב שלישי בבית וא יהיה מוקדש לניסויי לינוקס.

בכל מקרה, בנוגע לתוכנות:

שכחתי לציין שכמובן יש לי גם GIMP ו-CDEX על המחשב הזה.

הורדתי עכשיו את SnackAMP ו-MplayerC, נראה אם הן מוצאות חן בעיני.

פורסם

תתקין Gentoo.

לי היא עובדת נפלא על 64 ביט.(אומנם NForce3, אבל גם סאטא)

פורסם
  • מחבר

GENTOO 2004.3 היא אחת הראשונות שניסיתי, ונפלתי איתה קשה, אחרי בערך יום-יום וחצי של קימפולים והגדרות (אפילו הדפסתי את הHANDBOOK) המערכת לא עבדה וקיבלתי כלכך הרבה הודעות שגיאה שאני לא מכיר שהתיאשתי לגמרי.

אחת הסיבות שהפסקתי להתעסק עם לינוקס היא שאין לי זמן, ו-GENTOO כמה שהיא ההפצה הכי מגניבה מכל ההפצות, זו ההפצה שטוחנת הכי הרבה כמויות של זמן.

פורסם

צריך גם תוכנות נגד ספייוור.

אני ממליץ על האנטי-ספיוור של מייקרוסופט.

ספייבוט

והמועדפת עליי - Ad-Aware SE Personal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים