עבור לתוכן

שאלה בקשר לDoom 3 ו Radeon 9550.

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש כרטיס מסך Radeon 9550, והוא טוען שיש לו Pci Express, 256 מגה בייט של זיכרון ו11 מאיצים גראפיים. הוא גם טוען שהמשחק "Doom 3" עובד על המחשב שלו עם 16 אנטי אליאייזינג, רזולוציית 1024 על 768, פרטים אולטרה וכל האפשרויות(צללים, טקסטורות, מודלים) על האפשרות ההכי גבוהה.

שאלותיי הן:

1. מה זה PCI Express?

2. במה עוזרים מאיצים גראפיים בכל מקרה, והאם ניתן לדחוף 11 מהם לרדאון 9550 מצ'וקמק.

3. האם קיים בכלל כרטיס מסך שתומך ב16 AA, שלא לדבר על רדאון 9550.

4. האם יש בכלל סיכוי שהוא דובר-אמת??

תודה מראש על תשובותיכם :xyxthumbs:

פורסם

זה כרטיס מסך מסוג זייןשכלULRTA.

מאיץ גרפי = כרטיס מסך אז איך יש לו 11? קיצור נראה לי חבר שלך הזה שקרן פתולוגי או שהוא לא יודע על מה הוא מדבר.

ולAA אני חושב שהוא התכוון ל AF כי אין AA16

קודם כל בשביל פרטי אולטרה צריך 512 אז זה לא היה עובד לו טוב...

PCI E זה התקן חדש ומהיר שבא להחליף את הAGP הוא תומך במהירות גבוהה יותר ואפשר לחבר 2 כרטיסי מסך על 2 יציאות כאלה שיש על הלוח (רק בלוחות עם SLI)

פורסם
  • מחבר

תודה, הייתי כמעט בטוח שהוא זיין את השכל אבל לא הייתה לי דרך לדעת את זה.

ובתיאורייה יש דרך שהוא יריץ את דום 3 על AF של 16? כי לא נראה לי שהכרטיס שלו יריץ את דום 3 טוב על נורמל ובלי פילטרים. למרות שאני בטוח שראיתי 16 AA באפשרויות בדום 3, אבל הX600 שלי לא מריץ אותו טוב עם 2. החרא גם אמר שהוא עושה דואל בין ה9550 לג'יפורס 5800, אבל את זה לא קניתי. כנראה שהוא שיקר בהכל, כן?? :pissed:

פורסם

הוא יריץ בטוח השאלה כמה FPS יהיה לו :lol: (משהו קרוב ל0.1)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי. אז 100% הוא מזיין את השכל, נכון? כלומר, יש לי רדאון X600 והוא אומר שהכרטיס שלו יותר טוב רק בגלל ה11 מאיצים גראפיים שאני מניח עכשיו שלא קיימים בכלל. אז אם יש לי רדאון X600 XT עם 256 מגה בייט זכרון שגם תומך בPCI אקספרס זה הרבה יותר טוב משלו, נכון?

פורסם

כן :-\

פורסם

זיין לך את השכל ;D

9800PRO יכול להריץ את המשחק הזה על HIGH 1024 צל והכל ואולי 2AA 8AF

9550 זה לא כרטיס חזק כל כך..

9600XT יותר טוב.

אין סיכוי שהוא הצליח 16AF 6AA על ULTRA

פורסם

יש Anti-Aliasing x16.

וכרטיסי GeForce 6 תומכים בה אני לא יודע אם שאר הכרטיסים לא.

אני יודע בוודאות עם GeForce6.

פורסם

גם ה 6800 לא מאפשרים 16 AA רק 8 .

גם אצלי בדום יש אפשרות לשים על 16 AA .. רק שאז זה פועל לפי מה שמופיע בדריבר :lol:

כלומר אם הוא שם על 16 ובדריבר מופיע 0 אז הוא מפעיל על 0...זה כבר הגיוני יותר .. :screwy: אבל עדיין לא ...

אולטרה ?? :lol: אולי על 600X480 .

פורסם

תגידו,בקשר לפרטי אולטרא שצורכים 512 מגה - האם זה אפשרי להגדיל את הApreture size למשל ל256 מגה(במקרה שלי) ובכך תיאורתית להשיג את ה512 מגה ה"מיוחלים",הכוונה היא לפחות לקבל תמיכה חלקית הרי ברור שהבאס של המערכת שלי (180 כרגע) לא משתווה לזה של הכרטיס מסך אבל אולי בכל זאת...

פשוט אני מת לראות ת'משחק בפרטי אולטרא,אפילו עם המערכת המסכנה שלי...

פורסם

LOL איזה NOOB חבר שלך...עלק 11 מאיצים גרפים חח מאיץ גרפי קראו ל 3DFIX בזמנו..פחח גם עם הוא התכוון לצינורות עיבוד אז יש לו 4 חח..

בקיצור הוא יהיה שמח עם המישחק יעבוד אצלו על MED בלי פילטרים ב 800X600.

פורסם

זיין לך את השכל ;D

9800PRO יכול להריץ את המשחק הזה על HIGH 1024 צל והכל ואולי 2AA 8AF

9550 זה לא כרטיס חזק כל כך..

9600XT יותר טוב.

אין סיכוי שהוא הצליח 16AF 6AA על ULTRA

WHAT THE FUCK IS THAT GOT TO DO WITH HIS QUESTION?

פורסם

מה אתה רוצה??

דברר בעברית כי האנגלית שלך לא ברורה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים