עבור לתוכן

כרטיס X800XL עם 512 MB

Featured Replies

פורסם

בלי קשר למחיר, האם הביצועים של ה X800XL עם ה 512 MB יותר טובים מה 256 MB?

כי בביקורת כאן :

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2406

אני אפילו רואה שה 256MB יותר טוב בחלק מהמיקרים, או שאני לא מבין נכון את הטבלאות?

פורסם

הכמות זיכרון לא משפרת את הביצועים.

היא רק תאפשר לך לשחק במשחקים שדורשים כמות של זיכרון כזאת על הכרטיס במקרה הטוב זה נותן שיפור של 2-1 FPS במקרה הגרוע זה מוריד מה FPS זה תלוי במשחק.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שבעתיד הקרוב יצאו משחקים שעובדים יותר טוב על 512MB או שעד שזה יקרה הכרטיס עצמו כבר לא יהיה טוב?

ובאמת יכול להיות שאני אקבל FPS יותר נמוך במשחקים עם ה 512MB?

ד"א אני קונה מסך VP 191 S 8 MS ורציתי לדעת אם אני משאיר את המחשב דלוק כל היום אז כדאי גם להשאיר את המסך או שאני צריך לכבות אותו כל פעןם שאני עוזב את המחשב?

פורסם

במאמר של אנאד טק תמצא את תשובתך. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2406

יש תכונה לווינדוז שעושה POWER OFF למסך אחרי זמן מסויים שהוא אינו פעיל וזאת על מנת למנוע בזבוז חשמל מיותר בין השאר.

פורסם
  • מחבר

בכתבה כתוב שיום אחד משחקים ידרשו 512 MB ושעוד זיכרון זה לא מזיק, אבל לפי הטבלאות שלהם בחלק מהמיקרים ה512 MB אפילו פחות טוב.

יכול להיות שעוד חצי שנה\שנה יצאו משחקים שינצלו את ה 512 MB וזה שווה את ה 290 ש"ח הנוספים?

לגבי המסך, השאלה שלי האם זה מזיק למסך אם משאירים אותו דלוק יום שלם, כי שמעתי שיש לו אורך חיים מוגבל, וצריך לכבות אותו כל פעם שעוזבים את המחשב?

פורסם

לגבי המסך, השאלה שלי האם זה מזיק למסך אם משאירים אותו דלוק יום שלם, כי שמעתי שיש לו אורך חיים מוגבל, וצריך לכבות אותו כל פעם שעוזבים את המחשב?

כן, למסך LCD יש אורך חיים מוגבל, לכן מומלץ שכל פעם שאהת עוזב את המחשב ליותר מכמה דקות פשוט תכבה אותו....

ובקשר לX800XL עם 512 MB, לדעתי זה ממש בזבוז, והכרטיס חלש מדי בשביל לנצל אותם.

במחיק שלי אתה כבר יכול להביא X850XT שיהיה עדיף בהרבה.

פורסם

כן, למסך LCD יש אורך חיים מוגבל, לכן מומלץ שכל פעם שאהת עוזב את המחשב ליותר מכמה דקות פשוט תכבה אותו....

ובקשר לX800XL עם 512 MB, לדעתי זה ממש בזבוז, והכרטיס חלש מדי בשביל לנצל אותם.

במחיק שלי אתה כבר יכול להביא X850XT שיהיה עדיף בהרבה.

אם ככה יש כרטיס שמסוגל לנצל 512 זיכרון עליו?

אולי ה7800GTX ?

פורסם

כשיצא כרטיס כזה נדע...

ד"א

מישהו שמע על מישחק (חוץ מדום 3 ) שיצא יחסית בקרוב (לא אנריל 3...) שיצתרך יותר מ 256 מגה על הכרטיס ?

כי בינתיים זה כל כך מיותר... :o:silly:

פורסם

איזה כרטיס יותר טוב GeForce 6800 ultra או ati x850xt?

ומה זה ספק כוך ג'נרי?

פורסם

ומה זה ספק כוך ג'נרי?

זה לא קשור לדיון לא צריך להידחף תפתח דיון משלך

ו Geforce 7800GTX יות טוב וגם X850XT PE

וספק כוח ג'נרי זה ספק כוח ללא חברה זאת אומרת חברה חאפרית מסריחה יצרה אותו שלא יודעים מי היא

פורסם

זה לא חייב להיות חברה חאפרית אלא זה פשוט ספק אשר מתאים לרוב האנשים אבל הוא בניוני ומטה

פורסם

זה לא קשור לדיון לא צריך להידחף תפתח דיון משלך

ו Geforce 7800GTX יות טוב וגם X850XT PE

וספק כוח ג'נרי זה ספק כוח ללא חברה זאת אומרת חברה חאפרית מסריחה יצרה אותו שלא יודעים מי היא

לא מחייב !

ספק ג'נרי זה גם יכול להיות של חברה גבוה... אבל הוא לא עבר את המחנים שאם הוא עובר אותם הוא איכותי וטוב!

(מקווה שהסברתי וטוב)

פורסם

רוב הרכיבים הג'נריים הם של כל החברות המוכרות שאתם תופסים מהם אבל פשוט לא עברו בקרת איכות \ יצאו דפוקים בגלל טעויות בייצור כמו שפייר קיד אמר אז הם מעדיפים לא לרשום עליהם את השם שלהם כדי לא לבייש את החברה או כל מיני דברים כאלה ומוכרים אותם ממש בזול.

פורסם

ואיך זה בדיוק קשור לנושא?

הייתי אומר לך לפתוח דיון חדש אם יש לך שאלה, אבל מכיוון שהשאלה הזו נטחנה בערך 4878911 פעם אז פשוט תריץ search.gif

*ותחזרו בבקשה לנושא הדיון, אין טעם להתווכח על מה זה גנרי...

אחרת הדיון פשוט יינעל.

פורסם

קשור מאוד לדיון

דיברתם על מה עדיף X850 (יותר נכון אמרתם שה X850 עדיף)

או X800 עם 512 MB

אז רציתי לדעת אם גם בחברות אחרות זה תופס הבנתם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים