עבור לתוכן

vp191b זמין במלאי?!

Featured Replies

פורסם

לפני כשבועיים או שלוש שבועות רציתי להזמין את המסך viewsonic vp191b... התקשרתי קרוב ל 6 חנויות וכולם אמרו לי שאין את הדגם הזה אבל אמרו שיש עוד מעט את הvp191s או שניסו להסית אותי לדגמים אחרים וגם אם כן היה להם את המסך במלאי כולם אמרו לי שייקח זמן עד שיגיע המסך אליהם...

לפני כארבעה ימים נכנסתי לחנות מחשבים חדשה ליד הבית שלי ושאלתי את המוכר (שאני מכיר אותו דרך אגב) אם אפשר להזמין אצלו את הvp191s... הוא התקשר ליבואן הרשמי של viewsonic, דיבר איתם ושאל אם אפשר להביא את המסך ומתי בדיוק יגיע (הייתי לידו לאורך כל השיחה) בסיום השיחה הוא אמר לי שדווקא את השחור כן יש במלאי והכסף יגיע בערך בעוד חודש +/-

עשיתי את ההזמנה, כבר שילמתי מקדמה מראש והוא אמר שהמסך יגיע תוך עשרה ימים...

השאלה שלי היא כזאת, איך הוא אומר לי שדווקא את השחור אפשר להביא יותר מהר מהכסף למרות שכל החנויות שהתקשרתי אליהם אמרו לי שלא ניתן להשיג את השחור יותר כי היבואן (הם לא אמרו רשמי או משהו כזה) הפסיק להביא אותם...

יכול להיות שכל החנויות שהתקשרתי אליהם מביאים את המסך מיבוא אישי או פרללי וליבואן המקורי באמת יש את השחור?! כי אני מקבל עליו שלוש שנים אחריות שזה באמת ניראה לי רשמי...

תודה מראש!!! ;D

פורסם

מוזר מאוד. אני מקווה בשבילך שהמוכר/הנציג לא התבלבל בצבעים.

אולי היבואן של VS קרא קצת פה בפורום והבין שכדאי לו להביא את השחור המבוקש ;D

בכל מקרה תוודא את זה ותוודא שאתה מקבל את ה8MS.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחח כן הא... :smile1:

כן אני יברר איתו אם זה באמת 8 ms אבל אני מאמין שזה באמת זה כי סיפרתי לו על המסך קצת (מה הוא כולל)

פורסם

רגע שאני אבין....הוא התקשר לאומניטק ואמרו לו שיש את הדגם השחור? סגור על זה?

במידה וכן אני נוסע עכשיו לאומניטק להביא אחד.

יכול להיות שהוא מטעה אותך איכשהו? כי ביררתי אצל אומניטק בזמנו והם אמרו שלא יהיה יותר את השחור גם אם השמיים יפלו...מה אתה חושב?

פורסם
  • מחבר

בחיי שאני לא יודע... אם אתה אומר לי דבר כזה אז באמת שאין לי מושג ???

אני אמור ללכת לשם מחר שוב בשביל להיות בטוח שזה מהיבואן הרשמי ושזה אותו מסך עם 8MS וכל שאר הדברים שכתובים באתר של VS

אני לא מאמין שהוא יעבוד עלי או משהו כזה כי הוא הרצה לי בערך רבע שעה על למה כדאי יותר ליקנות מיבואן רשמי והוא דיבר עם הבן אדם בעצמו שעושה את ההזמנות לאומינטק מחו"ל... וחוץ מזה אני מכיר אותו, הוא לקוח בעבודה שלי הוא ניראה לי דווקא בסדר, לא אחד שיפיל אותי בפח

או מה שניראה לי שיקרה זה שהוא יתקשר אלי ביום האחרון ויגיד לי שאי אפשר להביא את השחור כי הבן אדם שאמר לו שכן אפשר להביא את השחור טעה או התבלבל או משהו דומה :P

פורסם

אני מקווה בשבילך שדווקא באיזושהי דרך כן תוכל להשיג את המסך.

בכל מקרה שים לב שעל הקופסה עצמה צריך להופיע הסטיקר הבא: IMG0012103.jpg

הסטיקר הזה מציין שאתה באמת מקבל את הדגם החדש והטוב יותר ולא איזשהו דגם ישן.

שיהיה בהצלחה ובקשה ענקית לי אלייך - תעדכן כאן מחר בפורום מה קורה עם זה כדי שכולנו נצא נשכרים.

תודה רבה, ושוב בהצלחה.

פורסם

עצה לי אליך אחי,תיזהר עם השירות של אומניטק הוא מאד חובבני והם לא ממשים את הפוטנציאל של ויוסוניק בישראל,רק לידיעה הם מוכרים מסכי ויוסוניק עם זמן

תגובה 16ms במחיר של שמונה! בדוק! קרה לי! הזמנתי את ה171 קיבלתי 171 רק שהוא היה 16 כי בדקתי את זה מול ויוסוניק העולמי דרך מס' סריאלי של המסך,תבדוק טוב טוב מה אתה מקבל,הרבה אנשים קנו 8 וקיבלו 16 כי הם לא בדקו אחרי זה,לטיפולך

פורסם

דיברתי על זה עם השיווק של אומניטק בשבוע שעבר.

אין להם כרגע VP191 במלאי בכלל. משלוח של הדגם הכסוף, 191s, צריך להגיע בשבוע הבא. את הדגם השחור, 191b, הם לא מתכוונים לייבא. למה? ככה.

מדובר כמובן על דגמי ה- 8ms, ובכל מקרה, כפי שכבר כתבו לך, אם אתה מזמין, וודא שקיבלת את הדגם החדש ולא את ה- 16ms.

פורסם

וכפי שאמרתי הבלאגן באומניטק חוגג

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה... הלכתי לבן אדם היום, ניסינו לתפוס את אותו אחד שהוא דיבר איתו בפעם הקודמת והיה תפוס אז השארתי לו את המספר שלי והוא אמר לי שהוא יחזור אלי...

עצה לי אליך אחי,תיזהר עם השירות של אומניטק הוא מאד חובבני והם לא ממשים את הפוטנציאל של ויוסוניק בישראל,רק לידיעה הם מוכרים מסכי ויוסוניק עם זמן

תגובה 16ms במחיר של שמונה! בדוק! קרה לי! הזמנתי את ה171 קיבלתי 171 רק שהוא היה 16 כי בדקתי את זה מול ויוסוניק העולמי דרך מס' סריאלי של המסך,תבדוק טוב טוב מה אתה מקבל,הרבה אנשים קנו 8 וקיבלו 16 כי הם לא בדקו אחרי זה,לטיפולך

רגע ואיך אני יכול להיות בטוח שזה השמונה? כתוב על האריזה או על הספר הוראות של המסך? או שחייב לבדוק את זה דרך מספר סריאלי?

פורסם

כדי להיות בטוח במאה אחוז צריך לשלוח מייל לויוסוניק עם מס' סריאלי

פורסם

תהיה בטוח לפי מס' סריאלי: לגבי ה 191B, כל המודלים שיוצרו מהשבוע הרביעי של 2005, לדוגמא A1W050420001 ,

05 אחרי ה W מתייחס לשנה ו 04 אחריו לשבוע. לגבי ה 191S זה מהשבוע השני. לדוגמא : A2S005020001 .

גם אני רוצה לקנות את המסך הזה, מחכה שתהיה יותר זמינות ושהמחירים ירדו. לשווא ?

בהצלחה עם הקנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים