עבור לתוכן

קריאה לעזרת הציבור - תרומה לתנו לחיות לחיות

Featured Replies

פורסם

כמה פעמים אני צריך להגיד.

שאני בחיייייים! לא השוותי את זה לשואה.

אבל לא צריך להרוג את הב"עח תתנו זמן לאגודה לשנות מקום!

פורסם
  • מחבר

אתם סתם מגזימים עם היחס לשואה וכל זה.

אתם פושט לא מבינים על מה אני בדיוק מדבר...

הכוונה שלי הייתה להמחיש עד כמה אנשים פה מזלזלים ומתייחסים רע אל בעלי חיים.

פורסם

ברור שרצית להמחיש את העניין אבל הדימוי שבחרת פשוט זוועתי ולא מתאים.

מילא תשווה אותם לאמריקאים בעיראק אבל למה לנאצים? :nono:

בכל מקרה, אני חושב שאתה צודק בזה שאתה מעודד תרומות לצער בעלי חיים ושזה נחמד ויפה.

לפי דעתי, חבל שאותם אנשים מצער בעלי חיים לא אומרים את כל האמת, אבל העיקר שהם עושים מעשה טוב וחשוב -ולא מבזבזים את כל הכסף שהם מקבלים עבור עצמם, כמו שהרבה "עמותות" עושות כיום.

פורסם

לא קראתי אבל יש לי דבר אחד להגיד

סעמק חסר אנשים רעבים וחולים שצריך לתרום כסף בשביל שתהיה כלבייה?

רק אנשים מעוותים יתרמו קודם לנוחות של בעלי חיים לפני אוכל לאנשים שאין להם מה לאכול

פורסם
  • מחבר

אפכת לי מאנשים שאין להם אוכל גם כן...

פשוט לכלבים ולחיות אנחנו קובעים את הגורל.

ואנשים מסכנים מכל צורה שלא תהיה יש איכשהו דרך להתבטא

פורסם

זאת הדרך שלי להתבטא כשמעדיפים לתרום לנוחות של חיות ולא לחיים של אנשים

ואתה קובע גם את הגורל של האנשים שאין להם מה לאכול

אתה קובע אם היום הם יישארו רעבים או שהם ירשמו את היום הזה ביומן שלהם כיום שבו הם הצליחו לאכול

פורסם

לאנשים יש בתי מחסה והם מקבצים נדבות להבדיל מבעלי חיים שאין להם שום דרך להציל תצמם חוץ מהתרומות של אנשים ואימוץ ; אני בארץ לא ראיתי אפילו תעלה אחת מתחת לכביש מהיר - זה לא עולה הרבה אבל זה מציל הרבה חיות , אז למה לא עושים את זה ? כי לאףחד לא איכפת במדינה שלנו מחיות וזה מה שעצוב.

אני בעד תרומה באנשים נזקקים ברור שכן , אבל היחס לחיות במדינה פשוט עצוב...

פורסם

אני שוב שואל- יש לכם פתרון למצב?

פורסם

כול דבר במדינה שלנו צריך עזרה!

הנזקקים מקבלים עזרה ואני מעריך את זה אני לא חושב שצריך להתייחס לחיות כול הזמן גם לאחרים אבל הבעיה היא שהמדינה לא נותנת ייחוס אליהם לא נותנת הזדמנויות לבעלי הלכביה למצוא בית מחסה לחיות ולדאוג לטיפולם.

בקשר להצעת פתרון...? זה קשה למצוא אנחנו לא יכולים להשפיע בגרוש אבל זה שאנחנו נצא הקול אחד גדול ויהיה איזה שהוא הפגנה למען החיות או איזה משאל עם אני בטוח שככה נראה את כוחנו וככה נשפיע על הפתרון. אבל כללי אני לא חושב שצריך להרדים את החיות כדי לבנות קניון או איזה בית מגורים...

פשוט לתת אישור לאגודות שימצאו מקומות אחרים חוקיים וטובים לחיות ולא לבוא בלי כל התחשבות ולהרדים את החיות כי זה פתרון אכזרי וזה מוריד את הרמה של ישראל בעולם אפילו בקצת אבל זה מראה כמה אכזריים אנחנו :/.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים