עבור לתוכן

קריאה לעזרת הציבור - תרומה לתנו לחיות לחיות

Featured Replies

פורסם

אתם יכולים לראות את הסרטון כאן

http://www.letlive.org.il/images/dog2.mpg

או מי שכבר ראה בטלויזיה יודע על מה אני מדבר.

מנהל מקרקעי ישראלי החליט לחסל כלבייה של תנו לחיות לחיות ולמכור את השטח לנדלן.

לא יודע מה איתכם לי פשוט נמאסססססססססס מהמדינה המסריחה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

דייייייייי

אני הולך עכשיו לתרום, אז מי שיכול כמובן שזה עוזר.

מספר הטלפון 057-2224477

פורסם

אנשים כמוך מעצבנים אותי.

אבל ממש.

חתיכת כפיות טובה יש פה. אם ה"מדינה מסריחה" לך לאוגדנה, ועדיף שעה אחת קודם.

הכלביה של תנו לחיות לחיות יושבת בשטח לא חוקי (שלא שייך להם, ולא ניתן להם מעולם) ששיך למדינה, ומוגדר כשטח חקלאי שלא מיועד למגורים.

אני שונא את ההצגה הזו של תנו לחיות לחיות כאילו זה שסוגרים להם את הכלביה זו איזו שחיתות, או שאיזה פוליטקאי מושחת מרוויח מזה משהו.

כמו שהמדינה לא מוכנה שאתה תבנה מחסן לא חוקי בחצר שלך, ככה אסור לבנות כלביה בשטח כזה.

אני לא יודע אם השטח מיועד לנדל"ן או לא, אבל אין בזה שום דבר רע. ולמנהל מקרקעי ישראל יש זכות מלאה להחליט מה לעשות עם אדמותיו.

השורה התחתונה היא שלתנו לחיות לחיות אין גרוש על התחת, וזו בעיה שלהם נטו, המדינה לא צריכה לממן אותם בשום אופן.

הדבר היחיד שבאמת אפשר לעשות זה לתרום להם, אבל שלא יאשימו אף אחד בבעיות הכספיות האלו.

אפשר להגיד שראוי שהמדינה תקצה להם שטח מסודר, אבל מעשה כזה הוא בגדר מעשה טוב, ולא הכרח משום סוג שהוא.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאתה צודק, אבל כמו שאני מכיר את המערכת במדינה שלנו. הם לא יתנו לעמותה קצת זמן למצוא מקום לשים בו את החיות או לאסוף קצת כסף למשל.

הם יבואו מתי שבא להם ויפנו את הכלביהה ויעיפו את הכלבים או ירדימו אותם!

וזה מה שמעצבן!!!! אין במדינה שלנו שום התחשבות בבעלי חיים,כלה במה שאנחנו דנים פה ועד לניסויים בבעלי חיים.

מתחייסים פה לבעלי חיים כמו לחתיכות פלסטיק.

בעל חיים במדינת ישראל זה כמו היהודים בגרמניה ואני לא מגזים.

כמובן שיש כמה יהודים שניצלם אודות לאנשים טובים( שזה החיות שנמצאות אצלכם בבית)

אם המדינה לא מעיפה את החיות שבכלבייה אז איזה ילד מכוער מתעלל והורג אותם, ואם לא זה לוקחים אותם לניסויים,או שמפגר יפזר רעל שיהרוג אותו...

ואני יכול להמשיך עד מחר............לצערי

פורסם

אתה חתיכת אידיוט שאתה משווה את השואה לסגירת כלבייה,אנשים כמוך צריך להרדים,אתה לא יותר טוב מהנצים,משווה כלבים ליהודים.

פורסם

Php-dude, אולי יש לו משיכה חייתית? ::)

בכל מקרה, אני חושב שהתגובה שלך היתה די בוטה,חסרת טאקט לגמרי ולא במקום...

פורסם

PSYCHODALI, אתה מציע להכחיד את כל החיות?

יש לך פתרון אחר? בוא נשמע אותו.

פורסם

אנשים אתה לא מתביישים???

מזה התגובות האלה! בן אדם נותן לכם פה את חוות דעתו ואני מסכים עם כול מילה ומילה!! מזה "צריכים להרדים אותך..." מזה התגובות האלה! מה נכנס בכם!

לפחות תתחשבו..! תרשמו חוות דעת כללית ולא על הבן אדם שעושה פה מצווה ומראה לכם שבעל חיים זכאי לכול התייחסות שבן אדם מקבל וצודק לגבי זה שיתנו זמן לאגודה למצוא מקום חדש.. ולא לבוא ולסיים את הכול במוות של בע"ח.

:pissed::nono:

פורסם

זה מרגיז אותי שיש אנשים כול כך מטומטמים שמשווים כמה כלבים ליהודים במהלך השואה.

פורסם

אני בחיים לא השוותי ולא ישווה.

אבל היחס שהם נותנים לכלבים זה יחס של תת-רמה!

הם לא נותנים להם למצור מקום אחר פשוט לא אכפת להם.

פורסם
  • מחבר

אתה חתיכת אידיוט שאתה משווה את השואה לסגירת כלבייה,אנשים כמוך צריך להרדים,אתה לא יותר טוב מהנצים,משווה כלבים ליהודים.

אני לא ארד לרמה שלך.

כמוך נראית המדינה שלנו....

ואם אתה לא מבין את ההשוואה שלי אז אתה כנראה ממש מפגר.....הגרמנים התייחסו ליהודים כמו  לחיות

ואנחנו מתייחסים לחיות כמו לזבל.

בכל המדינות הנאורות בעולם יש חוקים שמגינים על בע"ח וכאן אפילו אם יש איזה חוק אחד קטן ,אף אחד לא שם עליו ואף אחד לא עוקף אותו-וזה מתבטא גם בדברים אחרים ולא רק יחס לבעלי חיים.

מדינת ישראל 2005-מדינת עולם שלישי.

חבל שלא הכניסו אותנו גם לתרומות להופעה של אתמול ה-live 8.

אבל אני לא דואג בטח בהופעות הבאות גם לנו יתרמו קצת...

פורסם

תאמין לי שאני יכול להעביר לך קורסים במוסר.

אתה אידיוט כי אתה משווה את היהודים לחיות,זה שהרגו ליהודים את המשפחות,השאירו ילדים יתומים,שרפו משפחות שלמות זה בסדר מצדך?

אבל העיקר להגן על החיות..

אגב על אילו מדינות נאורות אתה מדבר?

ארצות הברית?

ששמה לאף אחד לא אכפת מכלב או חתול שמשוטט ברחוב,שמה תופסים אותם ותוך שבוע מרדימים אותם.

פורסם

זה לא שיש איזה חוק נגיד שמותר לבלעי כלביה או שאני לא יודע מה לעבור מקום עם הוא ממקום במקום לא חוקי...

אין שום חוק אין שום דבר! אין יחס בכלל לבע"ח! זה מה שמעצבן במדינה הזאת! שהם דואגים לאינטרסים של עצמה! ולא מסתלכים על הדברים הקטנים.

שפשוט יוציאו איזה חוק משהו שיגן על הב"עח זה מה שאנחנו מבקשים זה מה שאנחנו רוצים! שפשוט יתייחסו לבע"ח כמו שצריך ולא התייחסו אליהם כמו לאיזה זבל שאתה זורק כול יום בבוקר.! כי זה ממש זלזול ובחיים שלי לא ראיתי את המדינה שלנו יורדת לשפל המדרגה ולא מתייחסת ולא מתחשוות! ופשוט הולכת להכנס בהם ולהרדים אותם בלי כול התחשוות!

זה פשוט לא יאומן מה שהולך פה!

ואף אחד לא מייחס שום דבר לשואה היהודית! מהמפשחה לי נספו בשואה וזה פוגע בי מאוד!

פשוט הייחס שהתנהגו ליהודים השואה אחר ממה שמתייחסים לבע"ח אבל עדיין אני רואה שזה "הפתרון הסופי" של החיות במקום למצוא פתרון הוגן ולעזור להם כי עם יש להם מספיק כסף כדי לשפץ שירותים בכנסת ולסוע לחו"ל כול שישי ושבת! אז יש להם את מספיק הכסף כדי להזיז אותם למקום חוקי ולבנות את הקניון או את בית המגורים בלי לפגוע באף אחד.

פורסם

גם נכון,אבל במדינות אחרות זה לא יותר טוב בארצות הברית תופסים כלבים משוטטים ברחוב ואם אני זוכר נכון אחרי 7 ימים שאף אחד לא בא לדרוש אתם מרדימים את הכלבים.

את השירותים(שאת הקרמיקה בהם החליפו 5 פעמים!!!) לדעתי בכלל לא היו צריכים לשפץ..

בטח שרון עם התחת השמן שלו שבר את האסלה.

לדעתי צריך כן לתרום,אבל אל תשוו את השואה לזה.

פורסם

בסדר עם ארה"ב... אבל כמה שכול מדינה תתייחס כמו שצריך לבע"ח ככה המדינות האחרות יתייחסו טוב יותר (רק מי שיכול כמובן... :/)

עכשיו אני כבר אמרתי שאני בחיים אבל בחיים לא ישווה את זה לשואה.

כפי שאמרתי שנספו ממשפחתי בשואה...

אבל הייחוס אני מתכוון שלא נותנים להם למצוא מקום אחר הם לא מטפלים בזה כמו שצריך הייחס הוא זלזול!

ודרך אגב התגובות הקודמות לא היו יפות כלל וכלל ...

אני הייתי מתנצל. כי אדם מביא דעתו ולא צריך להגיד לו דברים מעליבים וכמובן שלא "צריך להרדים אותך..".

פורסם

אני דואג לחיות(אתמול נתתי לשתי חתולות לאכול וגם ליד הבית שלנו מה שנשאר אני נותן להם לאכול) ובאמת המדינה הייתה צריכה לתת עוד זמן עד שיוכלו לסדר את העניינים ולמצוא מקום חילופי.

אבל ההשוואה בין היחס שלנו לחיות לבין יחס הנאצים ליהודים לא שייכת יש בזה משום זלזול בניצולי השואה שאתה עושה השוואות כאלה ומה שגם לא אתה ולא אני נצליח לרדת ולהשיג בשכלנו את הסבל שהתחולל בשואה ולכן יש בזה משום המעטה בערך הסבל שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים