עבור לתוכן

201MHz FSB!!!

Featured Replies

פורסם

בעזרתו של The Byter הצלחתי לשבור את השיא שלו (אירוני?)...

כאמור, הצלחתי להגיע לשיא של 201 מה"צ ב FSB.

כמובן שהמכפלה נפתחה, אבל לצערי אני לא יכול לבחור בכפולה של 7.5 ו- 8, הכפולות היחידות שאני צריך בעצם...

אז נאלצתי להסתפק ב 6.5 ולהקריב בכך 233 מה"צ מהמעבד - חפיף...

הלוח הוא MSI KT3 Ultra ARU מבוסס KT333.

הזיכרונות הם PC3000 של מושקין (256MB x2).

מעבד AMD Athlon XP 1800+

יש תמונות:

Sandra1.jpg

Sandra2.jpg

שוב תודה ל The Byter על העזרה!!!

• תגובות 37
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין כולם מושקין מושקין לשלוח מושקין מושקין כסף מושקין מושקין לחשבון מושקין מושקין בנק מושקין מושקין מספר מושקין מושקין 2548234 מושקין בנק מושקין מושקין הפועלים מושקין סניף מושקין מושקין 73 מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין

עכשיו מושקין מושקין תתפשטי מושקין מושקין תקחי מושקין מושקין תמונה מושקין מושקין ותעלי מושקין מושקין אותה מושקין מושקין לכאן מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין

זה לא היה נסיון להפנט אנשים על ידי מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין

פורסם

עם איזה קירור??

ואגב.. כל הכבוד!!

פורסם

מה עם מכפלה של 7? ;D

פורסם

והמערכת יציבה?

פורסם
  • מחבר

תודה

למעבד יש את המאוורר GlobalWin CAK II 38

במארז יש 3 מאווררים (120, 92, 80) ובקרוב יהיה עוד אחד.

מכפלה של 7 לא הצלחתי להגדיר - פעם הבאה נפתח אותה טוב יותר.

יציבה

פורסם

אני לא מבין את השאלה המטומטמת הזאת עם איזה קירור... המעבד פועל בתדר פחות גבוהה מהתדר המקורי שלו. הוא לא צריך שום קירור מיוחד... זה גם קרה בפעם הקודמת ש The_Byter הגיע ל FSB 194 וכמה שאלו עם איזה קירור... אולי תקראו את ההודעה קודם ואם אתם לא יודעים שום דבר חוץ מישר לקפוץ ולשאול איזה קירור כמו לימרים מקומכם לא פה. :AR15:

תודה.

פורסם

אולי תוסיף תוצאה ב 3DMark2k1SE עם FBS 133 ומכפלה רגילה ותוצאה אחרי ה tweaking ?

תכתוב גם את שאר החומרה שלך

פורסם

אולי תוסיף תוצאה ב 3DMark2k1SE עם FBS 133 ומכפלה רגילה ותוצאה אחרי ה tweaking ?

מצטרף :)

פורסם

מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין כולם מושקין מושקין לשלוח מושקין מושקין כסף מושקין מושקין לחשבון מושקין מושקין בנק מושקין מושקין מספר מושקין מושקין 2548234 מושקין בנק מושקין מושקין הפועלים מושקין סניף מושקין מושקין 73 מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין

עכשיו מושקין מושקין תתפשטי מושקין מושקין תקחי מושקין מושקין תמונה מושקין מושקין ותעלי מושקין מושקין אותה מושקין מושקין לכאן מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין

זה לא היה נסיון להפנט אנשים על ידי מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין מושקין

what is wrong with you people?!

כל הכבוד על הFSB

פורסם

כמו שידידי אמר אין שום רלוונטיות לעניין הקרור, ורציתי רק להוסיף להודעה הראשונה שהזכרונות היו על v2.8 ותזמון הזכרון היה

2.5-3-3-6-2

הזכרונות הגיבו ברגישות יתר על כל שינוי בתזמון לטובת תזמון מהיר יותר, הזכרונות הם Mushkin PC3000 rated at 2.5-3-3

או לחילופין PC2700 rated at 2-3-3 כלומר שבתדרים מעל 183 הזכרונות כבר קרובים לגבול בתזמון איטי.

מעל 200 התקבלו "ליכלוכים" על המסך.

ובזכות הBIOS הנוראי של MSI היה פשוט מעצבן להפיק את התוצאות האלו (ואחרות...)

התוצאות בsandra על 201 נתנו 2400+ בint.

למרבה ההפתעה (כמו שניתן לראות בתמונות בהתחלה) אין שום מחלק ב 166 (AGP על 100MHz ?!) מה שכן יש זה מין אופציה -שיש לי על ה PC-Partner למצב של HCLK+33 כלומר Host Clock שזה הFSB ועוד 33MHz (זה לזכרונות כמובן) וכך מתקבל מצב של זכרונות על 166 וFSB על 133 בזמן השגת התוצאות (כמו שניתן לראות בתמונות) המצב היה 1\1.

:asthanos:

פורסם

זה לא ממש מעניין, מפני שהתוצאה הזו תלויה אך ורק במהירות המעבד ולא ב-FSB. תוצאה של 3D Mark היתה יותר מעניינת אותנו..

זה שוב מעלה את השאלה - למה AMD לא עוברים לבאס יותר גבוה, של 333 או אפילו של 400?

פורסם
  • מחבר

בקרוב אני יוסיף תוצאות של 3DMARK2001 SE.

אני פשוט מת מעייפות כי The Byter הגיע אליי בסביבות 14:00, וכאחד שישן כל יום ב- 6 וקם ב- 16:00 -

זה מוקדם...

הנה שאר החומרה:

* CPU: AMD Athlon XP 1800+ (Unlocked)

* RAM: Mushkin 512MB (256MB x2) DDR PC3000 366Mhz

* MotherBoard: Msi KT3 Ultra RU @ 200Mhz FSB (KT333)

* Case: Tsunami Virgo Blue 350W (4x5.25" & 2x3.25")

* Monitor: CTX 17" 0.24mm PR711F WEGA Trinitron + USB Hub

* Hard Disks:

Maxtor 40GB UltraATA 100/133 MB/sec 7200RPM

Western Digital 6GB 5400RPM

* Sound Card: Creative Sound Blaster Live! 5.1 Digital

* Modem: 3Com US Robotics 56.6K Internal FaxModem

* CDRW: AOpen CD-RW 32X12X48

* CD-ROM: Msi CD-ROM x56

* Speakers: Logitech SoundMan® S-20 (2+Sub)

* Graphics Card: Msi GeForce3 Ti200 Pro 128MB DDR + Tv Out

* Mouse: Microsoft Explorer Optical Mouse USB

* Keyboard: Microsoft Internet Keyboard Pro + USB Hub

* Fans:

CPU: GlobalWin CAK II 38

Graphic Card: ThermalTake Crystal Orb

Chipset: MSI Original Chipset Fan

Case Fans: ThermalTake 120mm (Front Panel - Air In)

Generic 80mm (Rear - Air Out)

Generic 92mm (Left Door - Air In)

Generic 80mm (Top - Air Out)

פורסם

לא מעניין אותך ???? :AR15: אז לך תקרא קופיקו ! ועל תבלבל לי את המוח על 3Dmark אין שום שיפור ביצועים בגלל ה FSB לבדו.

(קופיקו במקרר - מומלץ בחום)

פורסם

לא מעניין אותך ???? :AR15: אז לך תקרא קופיקו ! ועל תבלבל לי את המוח על 3Dmark אין שום שיפור ביצועים בגלל ה FSB לבדו.

(קופיקו במקרר - מומלץ בחום)

אכן.

משחקים באופן כללי לא מאמצים יותר מידי את ה FSB דווקא.

יש שינוי בישומים אחרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים