עבור לתוכן

נהג אגד תקף נוסעת אתיופית שהעירה על איחור.

Featured Replies

פורסם
אבל אם זה למשל היה ברחוב ולא באוטובוס, כשהעובד ציבור לא נמצא בזמן עבודה -אז זה היה שני המקריםם היו שווים וחמורים באותה מידה.

חח הבנת הניקרא שלך כנראה לא משהו.. בכל מקרה אם מדובר על המקרה המסויים כשהוא היה באוטובוס והיא הייתה הנוסעת אז אני חושב שזה חמור יותר מאשר ברחוב סתם..

• תגובות 73
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עמית, זה בדיוק מה שקרה וזה בדיוק מה שאני אומר, משום מה מישהו מסויים (אולי נדבק מהתפוח) מתעקש להגיד, שאני טוען משהו אחר.

פורסם

אולי זאת פשוט הדעה שלו בעניין? אי אפשר לשכנע מישהו שדבוק בעמדתו לגבי עניין שההפך הוא הנכון.. במקרה כזה צריך הוכחות, וכמובן שאין לנו, יש לנו רק טיעונים.

פורסם

בכל מקרה אם מדובר על המקרה המסויים כשהוא היה באוטובוס והיא הייתה הנוסעת אז אני חושב שזה חמור יותר מאשר ברחוב סתם..

ברור שזה יותר חמור, כי הוא גם העליב אותה וגם לא רצה להעלות אותה לאוטובוס (שזאת עבודתו).

אבל מבחינת ההעלבה - העלבה זאת העלבה ואני לא רואה שום הבדל בין נהג לנוסע. בשניהם זה חמור, באותה מידה.

פורסם
ברור שזה יותר חמור
שניהם זה חמור, באותה מידה

אתה שם לב שאתה סותר את עצמך בשני משפטים?.. או שחסרות לך הרבה שעות שינה, או שיש לך סכסוך בין צד אחד של המוח לשני.. מה שבטוח, משהו לא בסדר. :kopfpatsch:

פורסם

אני לא סותר את עצמי בכלל, ואם תטרח לקרוא ולהבין את דבריי - ובהנחה שאתה אינטליגנט מספיק, וחף מניסיון שווא להוכיח סתם את דעתך - אני בטוח שתצליח להבין זאת.

פורסם

מבחינת העלבה, תשאל אותה? מאיפה אתה יודע? היית פעם אתיופי וירדו עליך גם באוטובוס וגם ברחוב? אם כן, אתה באמת ראוי לרחמים -וכמובן שאם לא, אתה (וגם אני) לא יכול לדעת..

פורסם

זה מה שאנחנו ניסינו להגיד לך כבר מהתחלה..

מה אתה מצפה? שמישהו שבעל דעה אחרת יסכים איתך רק בשביל שתהיה מרוצה? לדבר הזה קוראים ויכוח :hi:, ולא תמיד יש צד שמנצח.. לפעמים החילוקי דעות ישארו

פורסם

תאמינו או לא, אבל בחודש האחרון עבדתי כעורך סקרים באוטובוסים של אגד בירושלים וביישובים הסובבים לה, ובאחת הנסיעות שלי למעלה אדומים בקו 174 אם אני לא טועה יצא לי לפגוש את הגברת האתיופית שהתלוננה פה בכתבה, ישבתי לידה כשהיא דיברה עם נהג (נהג אחר) על מה שהנהג שמתואר בכתבה עשה לה, איך שהשפיל אותה ואת אחותה (שעד כמה שראיתי לא מוזכרת פה בכתבה), ומתברר שבאמת הנהג שמדובר עליו הוא אדם מעורער בהחלט, גם לפי מה שהנהג ששנינו נסענו איתו אמר לה..

סתם בשביל הקטע שתדעו שנסעתי איתה והיא דיברה בדיוק על המקרה הזה ועל איך שהיא תעלה את זה לתקשורת וזה... איימה וזה באמת קרה, כל הכבוד לה, מה אני אגיד...

פורסם

שונא גזענים..

וכבר נתקלתי בכמה וכמה נהגי אוטובוס, שאני לא חושב שאגד היה מתגאה כל כך בהעסקתם.

פורסם

רק שתדע שכל הקמפיין הזה של "טוב שההגה בידיים של אגד" כאילו שהם לא חאפרים זה שטויות!

בעבודה שלי ביליתי הרבה מאוד זמן עם נהגים, מתחנה ראשונה עד הסופית פעמיים עם כל נהג, ועוד הייתי זמן לא מבוטל בסניפים/מסופים של אגד ביחד עם הנהגים... חלק מהסניפים יש אנשים יחסית טובים, אבל בסניף של בנייני האומה פשוט ממש הזדעזעתי מהרמה האנושית הנמוכה של הנהגים, ממש אנשים זבל עם פה מטונף, אנשים מבוגרים שיורדים אחד על השני על המוצא שלהם (יש שם נהג אתיופי אחד בסניף שהם לא מפסיקים להגיד לו לעוף לאתיופיה ולהגיד את זה שחבל שהביאו אותו לארץ בכלל ויורדים עליו כל הזמן) פשוט אנשים מגעילים ואני שמח שאני לא צריך להיות כבר כל כך הרבה זמן איתם..

בקיצור אין מה לעשות, נהגי מוניות ונהגים של אגד זה בדיוק אותו חרא.

פורסם

יש מה לעשות:

להתלונן, לתבוע ולפרסם כמה שיותר, עד שהנהגים המופרעים ידעו שאת ההתנהגות הטיפשית שלהם הם צריכים לשמור לבית ולא לעבודה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3114365,00.html

נהגי אגד זייפו את הטכוגרף - שני צעירים נרצחו.

יש להעמיד את רון רטנר וחבריו הפושעים לדין באשמת רצח. הסרטן באגד - רוצח!

פורסם

מה זה לעזאזל

תראו מה זה איזה בושה!

אני רותח אני לא גזען ואני לא סוג בן אדם כזה כמו הנהג אבל באמת כבוד עצמי!!!!!

אני לא מאמין

אפילו באמריקה אף נהג לא יעיז להגיד דבר כזה !!! ולא משנה מי זה

הם מממנים אותך הם זה המשכורת שלך ועוד אגד פשוט מתעלמים מזה

אני ממש בהלם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים