עבור לתוכן

נהג אגד תקף נוסעת אתיופית שהעירה על איחור.

Featured Replies

פורסם

תקרא טוב מה שהוא אמר, כנראה שאין לך מושג מה פירוש הדברים האלה.

לא מדובר על "רוסי מסריח" או על "תימני דפוק".

• תגובות 73
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קראתי הכל, הרוסי מסריח ותימני דפוק היה בתור דוגמא בלבד, יש גם הרבה מעבר לזה.

מה אם אני יגיד לך שלפני כמה ימים הלכתי ברחוב, ואיזה נהגת רוסיה ניסתה לחנות, ומישהו שעמד לידה וראה שאין לה מספיק מקום התחיל לקלל אותה, ולומר לה דברים כמו "תחזרו לרוסיה רוסים מסריחים, דפקתם את כל המדינה הזאת אתם החרא של המדינה, כל האלימות זה אתם". שוב, אלו הם דברים יומיומיים במציאות החברתית הנוראה שלנו, ואני לא מבין עדיין מה מיוחד במקרה הזה.

סך הכל אני שואל אותך, מה גרם לך לפרסם את זה בפורום?

Anatoli.

פורסם

כנראה שעדיין לא קראת אותה.

תקרא שוב עד שתבין על מה, מי ואיפה מדובר.

פורסם

קראתי הכל לפני שפרסמתי את התגובה הראשונה שלי בדיון הזה.

אני עדיין לא מבין. כמו כן, אני לא מבין מה הבעיה שלך לענות על שאלה פשוטה ביותר, מה רצית להעביר בפתיחת הדיון הזה? למה אתה צריך ללכת סחור סחור ולא יכול פשוט לענות על שאלה פשוטה כל כך.

Anatoli.

פורסם

נראה שלא קראת אם כל כך קשה לך להבין במה מדובר.

כשתקרא גם תבין למה פתחתי את הדיון.

פורסם
נראה שלא קראת אם כל כך קשה לך להבין במה מדובר.

:kopfpatsch:

קראתי כבר הכל, מה קשה להבין בזה?!

ואתה יודע מה, נגיד שלא קראתי מזה משנה? שאלתי שאלה קשה? לא. אז מה הבעיה לתת תשובה?

מקרה שקורה כל יום, ושום דבר פה לא חדש. אתה לא יכול לצפות שהחברה תעשה לנהג משהו, אם כל החברה הישראלית לא עושה שום דבר בנדון, וחוץ מדיבורים בגנות מעשים שכאלו אין כל פעולה מצד הממשלה והרשויות.

Anatoli.

פורסם

אני לא בטוח אם אתה עושה את זה בכוונה או שאתה פשוט כזה.

תגיד, נראה לך הגיוני, שעובד בחברה ציבורית, במקרה הזה נהג ב"אגד" יתנהג בכזאת צורה?

פורסם

מה זה משנה אם האדם הזה עובד בחברה ציבורית או בחברה פרטית ? בשני המקרים זה חמור באותה מידה.

פורסם

מעובד ציבור נדרשים סטנדטים גבוהים יותר.

פורסם

.

פורסם

מתוקף הגדרתו כעובד ציבור, הוא משרת את הציבור לפי חוקים ברורים שלא על חברות פרטיות (לא כולם לפחות).

תוכל למצוא עוד פרטים אצל מבקר המדינה.

פורסם
הוא עובד בחברה שמכבדת את עצמה.

אתה מכיר חברה שלא מכבדת את עצמה ?

מתוקף הגדרתו כעובד ציבור, הוא משרת את הציבור לפי חוקים ברורים.

תוכל למצוא עוד פרטים אצל מבקר המדינה.

זה לא משנה, אף אחד לא דיבר פה על חוקים. מדברים פה על נורמות.

אני לא מבין, מה גורם לך לחשוב שבן אדם שעובד בחברה ציבורית צריך להיות "פחות אידיוט" מבן אדם שעובד בחברה פרטית...

בוא נשאל את זה ככה - אם עובד בחברת פלאפון (חברה פרטית לחלוטין) היה תוקף ככה אתיופית שהעירה לו על משהו - זה היה לדעתך פחות חמור ?

פורסם

אז נראה לך נורמלי שעובד ציבור יתנהג ככה? (אגב, אני מדבר על החוק, לא על נורמה)

פורסם

מה זה משנה אם האדם הזה עובד בחברה ציבורית או בחברה פרטית ? בשני המקרים זה חמור באותה מידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים