עבור לתוכן

נהג אגד תקף נוסעת אתיופית שהעירה על איחור.

Featured Replies

• תגובות 73
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי הנהג הזה  היה ב"טראנס" באותו רגע...

בטח זה סתם התקף ישראליות מצד הנהג

פורסם

צריך לתבוע לאדיוטים כאלה את הצורה ובטח שלפטר אותם.

וגם מה שהוא אמר |

V

פורסם

תשנה את הכותרת! אם אתה נגד זה, למה אתה מחזק את מה שהוא אומר ע"י ציטוט שלו בכותרת ? (כן, מן הסתם הבנתי שזה ציטוט. עדיין זה לא ראוי להופיע ככה בכותרת הת'רד.)

פורסם

נראה לי שעושים סלקציה כשנכנסים לאגד, צריך להיות ערס מרוקאי וגזען. ואל תגידו שזו הכללה, כי מכל הפעמים שקרו דברים כאלו כל שמות המשפחה הם "מלכה "מזרחי" וכו'.

מה להשעות? צריך לפטר אותו

פורסם

תשנה את הכותרת! אם אתה נגד זה, למה אתה מחזק את מה שהוא אומר ע"י ציטוט שלו בכותרת ? (כן, מן הסתם הבנתי שזה ציטוט. עדיין זה לא ראוי להופיע ככה בכותרת הת'רד.)

בחרתי את הציטוט הזה בכוונה תחילה לשמש ככותרת.

המטרה: לזעזע וכמה שיותר. לזעזע מספיק, בשביל שאנשים יפסיקו לפחד מהסרטן שפשט באגד בראשות רון רטנר. מספיק בשביל שאנשים יפסיקו לפחד מנהגי תחבורה ציבורית שמתנהגים כאילו הם סללו את הכביש וצריך לסגוד להם.

פורסם

ועדיין, תערוך את הכותרת, או שאני אערוך אותה.

בכל מקרה, מי מכליל עכשיו?

לא כל הנהגים כאלה. וכבר יצא לי לפגוש נהגים מאוד נחמדים. האמת, פגשתי יותר נהגים נחמדים מההיפך. נהגים שמתנהגים בצורה המתוארת בכתבה כמעט לא יצא לי לפגוש - למעשה, אני לא זוכר מפגש כזה.

פורסם

בן אדם חשוך, גזען, וכלומניק. IQ שתואם למידת הנעליים.

אגד צריכה להעיף אותו לאלתר ולדרוש התנצלות של הנהג מהלקוחה.

פשוט אין מילים לתאר כמה בוז אני רוחש לבן-אדם הזה.

לפותח הת'רד: תעשה טובה תערוך את הכותרת.

לא יקרה כלום אם תשנה את זה ל:"נהג אגד לנוסעת אתיופית: אני שונא..." וכו'.

ברור לי שאתה רוצה לזעזע וזה מצליח אבל זה לא נראה טוב ובטח לא אינפורמטיבי באיזושהי צורה.

לילה טוב.

פורסם

זה כבר ישן...אפילו היתה על זה כתבה בחדשות ערוץ 2 לפני שנה+

פורסם

זה כבר ישן...אפילו היתה על זה כתבה בחדשות ערוץ 2 לפני שנה+

למעשה זה קרה בחודש האחרון, היה גם שנה שעברה. היה גם סיפור עם מאבטח אתיופי שנתקל בכזאת התנהגות (מאבטח תחבורה ציבורית)

והכותרת שונתה לבקשת ההנעלה.

פורסם

והכותרת שונתה לבקשת ההנעלה.

אני חושב שרשמת את זה בטעות,אבל יצא לא רע,אהבתי,הנעלה. :P

פורסם

אמ...לא...לא טעות :lol:

פורסם

לא מבין מה עשיתם סיפור. אז נהג אוטובוס אמר לאתיופית מה שאמר... נו ו....?!

כל יום רואים את הדברים האילו, בין אם זה אתיופים או לא, ובין אם זה נהג אוטובוס או לא. מה מיוחד במקרה הזה שצריך לפתוח דיון?

Anatoli.

פורסם

אם זה היה קורה באירופה כלפי יהודי עם כיפה...?

פורסם
אם זה היה קורה באירופה כלפי יהודי עם כיפה...?

נו ו...? מה הקשר?

לא ברור לי מה מיוחד במה שהנהג אמר לה (כשהדגש הוא על אמר, ולא שום דבר מעבר לזה) כשניתן לראות דברים גרועים הרבה יותר קורים כל יום ברחוב. כבר קרה לי שראיתי איזשהו עולה חדש (יחסית, משעלה מרוסיה) שפתח קיוסק, וחבורה של נערים שקנתה כמה דברים זרקה עליו את המטבעות במקום לתת לו אותם ביד.

כל יום כמעט אפשר לראות מישהו שמקלל את המוכר בדברי "יא רוסי מסריח", "יא תימני דפוק" וכו' וכו'. אז שוב, תסביר לי מה מיוחד במקרה הזה עם האתיופית והנהג אוטובוס שהחליטו לעשות ממנו כתבה, ואתה החלטת לפתוח דיון בנושא.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים